- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.161
Evet haklısın aslında annem de beni destekliyor sezeryan konusunda sonuçta o beni normal doğurmuş ve çok çektim diyor. Kardeşimi sezeryanla doğurdu onda daha çabuk toparlandım ve kendimi daha iyi hissettim diyor. Kayınvalidem karışmaz zaten... Bir de benim şöyle bir sıkıntım var ben doğumumu çorluda gerçekleştireceğim eşim sinopta çalışıyor ve normal doğum da hiç bir şekilde yanımda olma imkanı yok 12 saatlik yol sonuçta belki o geldiğinde ben taburcu bile olmuş olacağım... o yüzden bana sezeryan daha güzel geliyor bir gün önceden eşim gelir birlikte vakit geçiririz bebeğim doğduğunda babasının kucağına verilir... Ben doğumdan sonra eşimi görüp moral bulurum sütüm daha çabuk gelir evet benim sezeryan yapmam daha mantıklı çok teşekkür ederim cevabın için:)
Vallahi bende gaza geldim izledim zaten normal doğumdan çekiniyordum şimdi hepten bitirdim aklımda ayy bir sürü insan orada hepsi senin şeyine bakıyor kafa çıkacağı zaman nasıl şişti korktum vallaha yok ben yapamayacağım bu işi sanırım. şimdi bir de sezeryan videosu izlemem lazım bunu izledim onu da izleyim herhalde en sonunda içimde kalacak benim kız:)
Eşi yanında suda doğum yapıyor / TV / Doğum Videoları - Hürriyet Aile
Ayy benle etkılenme sen kendın karar wer kız sonra kafanı karıstırdıgım ıcın vıcdanım rahat etmez..Ben şimdi dedıgını yaptım sezeryan da korkunc ötesiydi..En güzeli suda dogumdu onu da buraya koyuyorum bakarsın canım..Tabı kı onun için gec kaldık ..Ben de sen kadar korkuyorum..Ama,sezeryandan da coook korktum ..Bir de ıkısınde de bebegın kafasını doktorun pat diye cekmesı hiç hosuma gıtmedi..İmdaaat dıye bagıracagım orada sanırım ..Eşin yanında olsun canım ,sezeryan ol ve epıdural yaptır ..Perde çekıyorlarmıs oraları ıkınız de görmeyeceksınız..İlk an'ı bırlıkte yasayın..Ben de alacagım eşimi...