- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.261
selam günaydın kızlar,siz beni hiç sevmemişsiniz((aranıza sonradan katıldım diyemiki
(beni hiç merak eden olmamış,çok üzüldüm neden sevmedinizki bende şubat annesiyim(inşallah),benim listede adım sanım bile yok çok ağlıycam şimd
((i neyse olsun bakalım vivacıkda doğum yapmış allah analı babalı büyütsün,haknurun küçük emresi evine gelmiş nıhle sahnelere geri dönmüş gibi :)))hugocuğun nişanı gelmiş sanırım ben bunları görebildim başka gelişme varmı bilmiyom inşallah doğum yapan arkadaşların bebekleri çok iyi mışıl mışıl uyuyolardırda annelerini üzmüyolardır,annelerimizin de inşallah hiç ağrıları yoktur çok iyilerdir.bu arada herkese hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun arkadaşlar şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahhhhhh (aminnnnnnnnnnnnn)
aslm hg cnm sahnelere donmeye calısıyorum ama sanırım bu kızla bırraz zor:))
emre eve gelmısmı cok sevındım masallah emre ye:)
sen nasılsın bebıs nasıl
mutlu cumalar cnm sanada
sohpetinize doyum olmiir ama çıkmalıyım beni ösleyinn![]()
selametle cnm..

Kızlaar çook mutluyum bugun doktora gittim ve ''artık günümü werın ,ben normalden korkuyorum'' dedim..O da ''4 Şubat veya 8 Şubat seç dedi,ama biraz daha gelişsin derim ben,39dan gün al '' dedi..Kilosu da maaşallah 3140 gram olmus oh be ..Bu hafta sütü,yogurdu cok cok arttırmıstım,bir 3,5 kg olur ınsallah doguma kadar....Boyunu sölemedı yıne unuttum sormayı..Biz de doktora uyduk ok dedik 8ŞUBAT ÇARŞAMBAA SPİNAL SEZERYAN dogumum olacak innnşalllahhh ...
Yalnızz hastaneye sorduk ,ama fikrimiz yok dedı muhasebe şu özel hastane ssk anlasması konusunda ..Bilen war mı???6Şubat'ta anlasma bıtıyordu ya,sonra 2 gun farkla serwet ödemek zorunda kalmayalım kızlarrr..Fikri olan war mı???Çok heyecanlıyım ...Yuppiii...
![]()
oooooooooo hayırlı olsun bakalım sen neden normal deıldın? unutmusum valla soledıysende.. spınal olcaksan soylerler ama aklında bulunsun yıende 5lt su ıcmen gereklı
sakın ama sakın ıhmal etme.
spınal sezeryan cok zevklı

normal gıbı aynı