- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.281
Ben de normal dogumdan korktugum icin ilk dogumumu sezeryanla oldum bu da oyle olacak cok memnunum sezeryandan bi sikintisi yok
Ewet saol canım ben de öyle düşünüyorum ,zaten çewremde genc olan tek normal doguran war..O da hiç memnun değildi..Bir daha cocuk bıle yapmak ıstemıyor ;ama sezeryan olan çook kısı war..Herkes eskı formuna da kavustu,agrıları da gectı gitti..Çok da sorun degıl bence..
benimkide aşşağıda ondan sanırsam.... indi biraz karnım çünkü
canm bende korkuyorum ama bi bebeğin en sağlıklı ve en doğal yolu normal doğması bence..tabi senin gibi çok aşırı korkan ve kendini hazır hissetmeyenlere illa normal doğur asla diyemem..bide kan tutanlara...hayırlısı olsun hakkında....bilmem sürekli gel demedi....biraz rahat benim dr um öyle pipirik değil ama çağırmadı herşey normal gözüküyo dedi :26:
Canım anne ıcın saglıklı olan normal dogum,bebek içinse sezeryan ..Hep böle derler..Çünki,normalı beklerken 41-42 hafta oluyorlar ve o dönemler cok zararlı ..Bebek dıskısını yıyebılır,kordon dolanabılır,suyun bıtebılır sızarark ..Farkına bıle warmayabılırsın ..Ben bebgıme zarar weremem kendı elımle..Kendımı bılıyorum kasarım çünki..Zaten kımsenın planı gıbı olmuyor kı dogum da ..Aniden de suyum gelebılır acılır belkı ben normal doguruurm ,senınkı gerı döner belkı sen sezeryan olursun ..O yüzden öyle ısrarlı olmayın ..Ben de buyuk konusmamaya calısıyorum ..Daha cook günüm war ne olur,ne olmaz..