2012 Şubat Anneleri

dünürüm napıyo gelinim uyuyomu? üstünü kaç kez değişiyosun çabuk kirletiyomu:9: mistir o şimdi missss..he bide yıkadınmı hiç...komşularım yıka bişey olmaz diyo ama.... göbeği içinde alkollü bez koymak çabuk düşürürmüşşş haberin olsun...kuru tut:34:

eskiden hugo çok oynardı çokmu seviyodun sende..rumuz çok hoş.... kanaman olmuş sanırsam nasılsın şimdi neden olmuş ben yoktum bilgim yok..geçmişe baktım azz....

eveeeeeet çok seviyodumm bende
canım kanama değil pembe sümüksü sıvı geldi
nişan oluyomuş doğum öncesi belirtisi
şimdi iyiyim ama ayakta pek duramıyorum hemen belim ağrıyo

eveeeeeet çok seviyodumm bende
canım kanama değil pembe sümüksü sıvı geldi
nişan oluyomuş doğum öncesi belirtisi
şimdi iyiyim ama ayakta pek duramıyorum hemen belim ağrıyo

geçmiş olsun cnmm..ben çıkıyorum kızlar birazdan..... hepinizi çok öpüyorum...sağlıcakla kalın emi....:34::54::54::54:

Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor :((
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.

canım sen istersen b,rde devlete filan git
doktorun dediği doğru olabilir riske atma
para içinde yapıyo olabilir gerçek diyoda olabilir

iyiyiz balım.... kaç kilo bebek..4 kiloyu geçikmiki....de bakimm

3.600 dü tatlım salı günü. Benim çatım darmış bu arada vede kemikli. Ben son haftalarda doktorumu değiştirdim buna gittim. Salı günü 3. gidişimdi 3 ündede sezeryan dedi bana ama bana ama ben normal doğum yapmak istiyorum.

3.600 dü tatlım salı günü. Benim çatım darmış bu arada vede kemikli. Ben son haftalarda doktorumu değiştirdim buna gittim. Salı günü 3. gidişimdi 3 ündede sezeryan dedi bana ama bana ama ben normal doğum yapmak istiyorum.

artık karar senin..istersen bi başka yerede sor derim ama çatın darsa belki sıkıntı olabilir...bişey diyemem ama kilo olarak normale pek uygunsuz değil ...

neyse kızlar iyi geceler ben kaçarrrr cümleten selamlar..buklem inş iyisindir balımmm dünürüm öptüm gelinimi..:54::54:

dünürüm napıyo gelinim uyuyomu? üstünü kaç kez değişiyosun çabuk kirletiyomu:9: mistir o şimdi missss..he bide yıkadınmı hiç...komşularım yıka bişey olmaz diyo ama.... göbeği içinde alkollü bez koymak çabuk düşürürmüşşş haberin olsun...kuru tut:34:

ne uyuması ortalıgı yırttık yıne. zor susturdum bugun yaramın bantını da acmamız gerektı pansumanda bı actı azını bı daha susmadı.
sankı bılerek basladı nasıl pansuman oldum bılmem
hemen ayaklanmam da cabası emdırdım yatırdım gazı tutttu
2 saattır anca uyudu.:ssz:basım agrıyor kahve ıcmem lazım
2 kez yıkadım bebek ne kadar yıkanırsa o kadar toplarmıs
dogruda yıkadıkca aglaması azaldı
gobegı ıcın babusol kullanıyorum dustu dusecek gıbı sanırım 2 gune duser.
sanada buyuk ıhtımal hastanede onu dıyecekler balım..
muhakkkak al.

geçmiş olsun cnmm..ben çıkıyorum kızlar birazdan..... hepinizi çok öpüyorum...sağlıcakla kalın emi....:34::54::54::54:
selametle cnm vını bı sekılde yaptır. dgmdan snrada gırılıyo merak etme:)

baska bı dr daha gorunsene eger catın gercekten darsa zor olur herhalde.

heh basladı vıyaklamaya yıne gıttım ben

mrb güzel aniş adayları inş rabbim bebişlerinizi saglıklıca kucagınıza almayı nasip eder.gecensene bu aylarda bende sizler gibi kendi topigimizde heycan içerisinde dogumumu bekliyordum.uzun bir süre ilaç tedavisi olduktundan sonra rabbim bebegimi bana basip etti.9 nisan 2011 de spinal anestezi ile bebegimi kucagıma aldım.merak ettiginiz sorular olursa özele mesaj atın bilgim olan konularda yardımcı olurum deneyimli bir anne olarak.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
konunuzla ilgisi yok ama
sizlerden birşey rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.
bir link verecem tıklayıp ordan kızım almilaya oy verirmisiniz lütfen.Prima Yldzlar Yolu
burdan yıldız ara yazıyor oraya tıklayıp almila çayakar yazın cıkar ordan puan vereceksiniz.ilgilenen arkadaşlara şimdiden cok tşk ederim.

Son düzenleme:
kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
:14::14:çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?

teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..

kızlar yeni geldim eve
neden böyle oldu?

düşünülmek çok güzel..

geçmiş olsun. yüksek tansiyon çok tehlikeli. sen senin hem bebek için. inşaallah tekrar etmez. normal yapamayacaksın diye de üzüldük.

bende varıııım.
matnes kız ben seni yeni görüyorum, sende normal bekleyenlerdensin sanırım

Kızlar izne ayrıldıgımdan beri görüşemedik nasılsınız. Ben daha dogum yapmadım. Şuan 39+3 oldum. Herşey normal sancımı bekliyorum. Doktor ısrarla sen normal doğum yapamazsın diyor :((
bebek iri çatım dar oldugu için. Eşimde sancını bekleyelim olmazsa zaten başka şansımız yok ama normali deneyelim diyor. Ama doktorda sırf para kazanmak için böyle yapıyor gibi geliyor bana.
Hakkımda hayırlısı bakalım. Sizler nasılsınız.
canım normal diye çok diretme, inan doktorlar bizden daha iyi biliyor
bebegini riske atma,ben doktoruma güveniyorum

kızlar yeni geldim eve
neden böyle oldu?

düşünülmek çok güzel..

canım geçmiş olsun aman dikkat et
ama sen benden önce dogurmaya kafaya koydun belli:30:
ama az daha beklesin sıpacık şubat bebesi olsun

aaaa bukle gelmiş. tansiyonun nasıl indi mi

geçmiş olsun. yüksek tansiyon çok tehlikeli. sen senin hem bebek için. inşaallah tekrar etmez. normal yapamayacaksın diye de üzüldük.

bende çok korktum hem normal doğumu çok istediğim için hemde onuda geçtim bebeğime bişey olcak diye çok korktum:50: düşene kadar yollamadı dr 5 olmadan hastanedeydim yeni geldim .. hiç tuzlu yemedim ama öğle yemeğinden sonra aşırı bi ağırlık çökmüştü resmen ayak parmaklarımı hissetmiyodum
şimdi iyi hissediyorum kendiimi çok şükür bebeğimde iyiymiş.. yarın tekrar bakıcak dr korkma panik olursan tansiyonda yükselir dedi.. bol bol dinlenmem gerekiyomuşş 1 hafta erken ayırabilir izne benii ama ben dayanmak istiyorumm..

Son düzenleme:
Back
X