2012 Şubat Anneleri

matnes kız ben seni yeni görüyorum, sende normal bekleyenlerdensin sanırım

canım normal diye çok diretme, inan doktorlar bizden daha iyi biliyor
bebegini riske atma,ben doktoruma güveniyorum

canım geçmiş olsun aman dikkat et
ama sen benden önce dogurmaya kafaya koydun belli:30:
ama az daha beklesin sıpacık şubat bebesi olsun

yok enicem merak etme bekliycem önce sen doğur.. benim oğlan sırasını beklesinn.. çok korktum bugün..

bukle evde hiç yalnız kalma bundan sonra. eşinle annenle falan ol. tansiyonun yükselirse yanlarında olsunlar. ay bu arada yalan dünya çok komik. gülse harika bir kadın

bende çok korktum hem normal doğumu çok istediğim için hemde onuda geçtim bebeğime bişey olcak diye çok korktum:50: düşene kadar yollamadı dr 5 olmadan hastanedeydim yeni geldim .. hiç tuzlu yemedim ama öğle yemeğinden sonra aşırı bi ağırlık çökmüştü resmen ayak parmaklarımı hissetmiyodum
şimdi iyi hissediyorum kendiimi çok şükür bebeğimde iyiymiş.. yarın tekrar bakıcak dr korkma panik olursan tansiyonda yükselir dedi.. bol bol dinlenmem gerekiyomuşş 1 hafta erken ayırabilir izne benii ama ben dayanmak istiyorumm..

canım dinlenmen gerekiyorsa al iznini boşver siz daha önemlisiniz, sonra rapor alarakta uzatabilirsin iznini

bukle evde hiç yalnız kalma bundan sonra. eşinle annenle falan ol. tansiyonun yükselirse yanlarında olsunlar. ay bu arada yalan dünya çok komik. gülse harika bir kadın

eşim dibimden ayrılmıyo zaten çok panik oluyoo onuda korkutmak istemiyorum dikkat edicem.. yalan dünya güzel selahattinnde harika ama:9:

canım dinlenmen gerekiyorsa al iznini boşver siz daha önemlisiniz, sonra rapor alarakta uzatabilirsin iznini

bakalım canım yarın ki duruma göre karar vericem..

sizler nasılsınız? sizin bebişlerde var mı bi hareket gelme eğilimi?senin cimcime gelmiyo mu daha

kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
:14::14:çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?

teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..

yok enicem merak etme bekliycem önce sen doğur.. benim oğlan sırasını beklesinn.. çok korktum bugün..

duzenlı olarak olctur allah korusun ya merak ettım once nete bakım dedım yoksan mesj atacaktım
nasıl dusurduler ılac falan verdılermı?
bozma moralını premature bebek deıl senınkı 3kg oldu artık dgsada allah'ın ıznı ıle hıcbısecık olmaz
bak adeseye...

calısma al ıznını otur evınde sende hee.. hem korkuyorsun hemde sıkacam dısımı dıyorsun..

elefera nerde goremedım kac gundur sankı ne kadar gırıyorsam:)

ya benım ıcım cok acıyo uzanayım yenıden ara ara yazarım yıne.. :14::43::14:

duzenlı olarak olctur allah korusun ya merak ettım once nete bakım dedım yoksan mesj atacaktım
nasıl dusurduler ılac falan verdılermı?
bozma moralını premature bebek deıl senınkı 3kg oldu artık dgsada allah'ın ıznı ıle hıcbısecık olmaz
bak adeseye...

calısma al ıznını otur evınde sende hee.. hem korkuyorsun hemde sıkacam dısımı dıyorsun..

elefera nerde goremedım kac gundur sankı ne kadar gırıyorsam:)

ya benım ıcım cok acıyo uzanayım yenıden ara ara yazarım yıne.. :14::43::14:

yarında yüksek çıkarsa hem ilaç yazacak hemde rapor hayırlısı olsun canım dikkat edicem artık..
eleferanın kardeşi geldi sanırım bide rapor aldı bi süre yazamam demişti..
saol kuzum bu arada girmeseydin topiğe yatmadan msj atacaktım zaten..
dinlen hadi yeni doğurdun sende..
gidip bende dinlenicem şimdi..
öpreim kuzu:54:

kızlar acıl bır sorum olacak ,eşinizde sakal-bıyık war mı??Eşim top sakallı ve bebek dogunca kesmeden öpemezsın dıyorum tartıstık ..Haksız mıyım ??Bebegın cıldını tahrıs edecek ..Sizce??

eşim dibimden ayrılmıyo zaten çok panik oluyoo onuda korkutmak istemiyorum dikkat edicem.. yalan dünya güzel selahattinnde harika ama:9:

bakalım canım yarın ki duruma göre karar vericem..

sizler nasılsınız? sizin bebişlerde var mı bi hareket gelme eğilimi?senin cimcime gelmiyo mu daha

Geçmiş olsun canım iyi misin???

kızlar acıl bır sorum olacak ,eşinizde sakal-bıyık war mı??Eşim top sakallı ve bebek dogunca kesmeden öpemezsın dıyorum tartıstık ..Haksız mıyım ??Bebegın cıldını tahrıs edecek ..Sizce??

Geçmiş olsun canım iyi misin???

iyiyim canım saol daha iyiyim şimdi..

canım tenleri hassas olacak hemen tahriş olmaya müsait olacaklar bencede sakal bıyık olmamalı eşimdede yok rahatım valla..
haklısın bence.. eğer kesmezse öptürme çocuğu mecbur kalsın kesmeye
:34:

yarında yüksek çıkarsa hem ilaç yazacak hemde rapor hayırlısı olsun canım dikkat edicem artık..
eleferanın kardeşi geldi sanırım bide rapor aldı bi süre yazamam demişti..
saol kuzum bu arada girmeseydin topiğe yatmadan msj atacaktım zaten..
dinlen hadi yeni doğurdun sende..
gidip bende dinlenicem şimdi..
öpreim kuzu:54:

aman bı sorun olmasında eleferadan. sonunda ızne cıktı demek. e hadı hayırlı olsun:)

vallahı yanıyo dıkıslerım bugun ayakta cok kaldım
opuyorum kocaman senı canım dıkkat et eger bıse olursa haber ver aklım sende haberın olsun..

bebek dogdugunda opmeyımı dusunuyorsunuz sız?

ben cıkıyorum canlar kendınıze ıyı bakın allah'a emanet bash bash
ıyıce dınlenmem gerek :50:

aman bı sorun olmasında eleferadan. sonunda ızne cıktı demek. e hadı hayırlı olsun:)

vallahı yanıyo dıkıslerım bugun ayakta cok kaldım
opuyorum kocaman senı canım dıkkat et eger bıse olursa haber ver aklım sende haberın olsun..

bebek dogdugunda opmeyımı dusunuyorsunuz sız?

ben cıkıyorum canlar kendınıze ıyı bakın allah'a emanet bash bash
ıyıce dınlenmem gerek :50:

tamam canım merak etme sen haber veririm bol bol dinlen ve bebeğinle ilgilen..
iyi akşamlar..
bende dinleneyim yarın görüşürüz inş kızlar..

iyi geceler kızlar acayipp bel agrım var kalkıp yatamıyorum bıle cok sukur son ıs gunumde bıttı ama ben ne oldugumu anlamadım baska yasayan varmı kasıklarımda sancı fln yok acaba gece tutuldumu terlıyoruz ya ??

iyi geceler kızlar acayipp bel agrım var kalkıp yatamıyorum bıle cok sukur son ıs gunumde bıttı ama ben ne oldugumu anlamadım baska yasayan varmı kasıklarımda sancı fln yok acaba gece tutuldumu terlıyoruz ya ??

bende aynı durumdayım canım sanki belden aşşağım tutmuyo eşimin desteği olmadan kalkamıyorum

yaa acaba doğum belırtısımı yoksa usuttukmu cnm gercı karnımda ındı bırz asagı onada baglanabılırmı??:26:

üşetmektende olur ama bebek büyüdükçe ağırlıkta artıyo canım ben ayakta kaldığımda daha da artıyo herhalde son zamanlar karnımızda aşağı indi ondan da olabilir.

İyi geceler kızlar 2011 ekim annesiyim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah kurtarsın hepinizi ve sağ salim kavuşun yavrularınıza. Nacizhane biR kaç tavsiyede bulunmak istedim. Doğum sonrası panik oluyor insan, eğer sütünüz hemen gelmesse ki genelde hemen gelmiyor mama vermekten çekinmeyin kaşıklı biberonlarla verebilirsiniz... Doktorlar ve hemşireler hatta aileler mama vermenize karşı çıkarsa dinlemeyin aksi takdirde açlıktan dolayı sarılık oluyor ve yükseliyor... Bide ne kadar az stresli panik olursanız bebeğinzide o kadar rahat olur.... HEPİNİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR :) Ben sarılıktan çok çektim ve çok strerstliydim belki yardımı olur diye yazmak istedim. Sevgiler..

İyi geceler kızlar 2011 ekim annesiyim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah kurtarsın hepinizi ve sağ salim kavuşun yavrularınıza. Nacizhane biR kaç tavsiyede bulunmak istedim. Doğum sonrası panik oluyor insan, eğer sütünüz hemen gelmesse ki genelde hemen gelmiyor mama vermekten çekinmeyin kaşıklı biberonlarla verebilirsiniz... Doktorlar ve hemşireler hatta aileler mama vermenize karşı çıkarsa dinlemeyin aksi takdirde açlıktan dolayı sarılık oluyor ve yükseliyor... Bide ne kadar az stresli panik olursanız bebeğinzide o kadar rahat olur.... HEPİNİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR :) Ben sarılıktan çok çektim ve çok strerstliydim belki yardımı olur diye yazmak istedim. Sevgiler..

tavsiyelerin için çok sağol canım aklımızda bulunsun,zaten hep öle söylüyolar mama verme emzir emzir diye tabi bu arada bebekler aç kalıyo.doymadığı içinmi sarılık oluyolarmışki?

Back
X