2012 Şubat Anneleri

ayy karar verdin demek hadi bakalım hayırlısı olsun ne güzel az kalmış senin kurtuluşuna benim kontrolüm 6 şubatta bakalım bizde dr ile konuşucas eşim illa ki sancılarını bekle çok zorlanırsan sezeryana alır doktor zaten diyo kandırıyor gibi geliyor beni yine ama artık hayırlısı:) Merakla bekliyorum inşallah herşey çok güzel gidecek kendini buna hazırla ben artık bebeğime odaklanıyorum bundan sonra yapacak bir şey yok Allah yardımcımız olsun...

Yaa karar werdım canım ama 4ü mü,8i mi bilemedım ..Hazır gibiyim meraktan çatlıyorum ..Ama,sonrası daha uzun ve yorucu ,sorumluluk gerektıren bir sürecç ya kafam karısıyor..Bir de kaynanamlar da gelecek,hiç hazır da degılım ew pis hala...Ben 2 aydır üst kattakı annemdeydım..Hiç ewe ınıp de mısafır agırlayasım da yok ..Korkmamaya ve ''çok güzel kolay olacak dogumum''demeye şartladım kendımı,sen de öyle yap canım..Allah yolu gösterır bıze..
Sakal bıyık olayını soran arkadas, benim eşimde sürekli kirli sakallidir ama
Bebek dogunca bor sıkıntı olmadı.. Çünkü kolladı sadece bebeklerimizi...
Opulmezki henüz çok küçük...
Yanaklarına çok surtmesin sakallarını, tahris etmesin yüzünü bebeğin yeter

Ewet haklısın da canım biz şimdi görmemısler gibi öperız gıbıme gelıyor..Kimseye öptürmemeye çalıssam da eşime birşey diyemem heralde ben de öperim..Bıyığı uzun agzını kapatıyor sakalla da çenesı kapalı ..Benı öpünce bıle yüzüme batıyor yaa..İstemıyorum sürmesını yuuzne bebegın yuzunu..Kesmem dedı ınatlaştık..Nasıl bır yolla kestırsem kı..Gece mı kessem :1:

Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.

Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.
Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)
esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.
Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına
goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......

Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.
Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.

İşin çok zor,Allah yardım etsin gercekten aılesıne düşkün meraklı erkekten uzak duracaksın..Ewlenmeden nasılsa ewlenınce de degısmez cunkı..Keşke bastan buna da dıkkat etseydın..aıleyle de ewlenıyoruz ıster ıstemez..Eşinle konus ve ne kadar ılgısıne ıhtıyacın oldugunu anlat canım ..İçine de atma..

Gunaydın. Canım çok sıkılıyor bugün. Kendımı hıc onemlı hıssetmıyorum. Esım ve aılesı tarafından pekte onemlı dıgılım yanı.

Beraber oturuyoruz maalesef. Hamılelıgım boyunca bır kere bıle kapımı calmadı nasılsın dııye. Allahtan hamılelıgım ıyı gectı ne bulantı ne kusma.

Allah yardım ettı dıyorum. 1 tabak yemek getırdıyse eger oglum sever yesın gıdasını alsın dıyerek verdı (30 yasından sonra ne gıdası alacaksa)

esımse ısı oldugunda anneme baksana gıtsene yanına. Hamıleyken barı rahat bırak. Cok onemsızım cok. Gecen sene bız tup bebek tedavısı goruyorduk.

Tam benım yumurta toplama gunu kayınvalıdede gorumcenın dogumu ıcın yanına gıdecektı. Esım ve babası once benı klınıge bıraktılar. Sonrada onu havaalanına

goturduler. Ben orda narkoz yedım. Kendıme geldım esım hala gelmemış. Uçak kalkana kadar beklemışler. Vs vs vs.......

Ben neyım kacıncı sıradayım bu adamın hayatında çok merak edıyorum. Annesının bası agrısa hastaneye gıdılır hemen. Yaslıda dıgıl. Benden saglam.

Dua edıyorum. Annesı için koştururken doğum sancım başlar inşallah. Belki vicdan azabı çeker.

benm de eşimn ailesi çok ilgisiz, hamileliğim çok sıkıntılı geçti ve bu şehirde kimsem yok ailem çok uzakta. bir kez bile yanımda olmadılar. üstelik daha da moralimi bozdular. çok çektim hamileliğimde, hep stresli geçti onların yüzünden. aç bile kaldım sayelerinde. ama Allah'a havale ettim ben. etme bulma dünyası, onlarda ettiklerini bulur bir gün. sen de böyle düşün.

İyi geceler kızlar 2011 ekim annesiyim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah kurtarsın hepinizi ve sağ salim kavuşun yavrularınıza. Nacizhane biR kaç tavsiyede bulunmak istedim. Doğum sonrası panik oluyor insan, eğer sütünüz hemen gelmesse ki genelde hemen gelmiyor mama vermekten çekinmeyin kaşıklı biberonlarla verebilirsiniz... Doktorlar ve hemşireler hatta aileler mama vermenize karşı çıkarsa dinlemeyin aksi takdirde açlıktan dolayı sarılık oluyor ve yükseliyor... Bide ne kadar az stresli panik olursanız bebeğinzide o kadar rahat olur.... HEPİNİZE SAĞLIKLI DOĞUMLAR :) Ben sarılıktan çok çektim ve çok strerstliydim belki yardımı olur diye yazmak istedim. Sevgiler..

ya bende sarılıktan acayıp korktum bnm kızın da yuzu sarı ebe baslangıcı var dedı.
dr da artarsa gel dedı sanrıım gozunden anlasılıyormus. bızımkınde mınıcık var
uyuyo bu ara bazen kendı bazen ben uyandırıyorum. bolbol emıyo cok sukur:nazar:
sen nasıl cektın nabıyo nasıl anlasılıyo :( ::26:

İyi olmana sewındım canım cok dıkkat et,yüksek tansıyon çok önemli..Düzenlı ölçtür..Tuzlu yeme..Peynır zeytındekı tuz bıle tansıyonu tetıklıyor haberın olsun..Nazar mı degdı canım yaa bebısın guzel gelısmıstı ya..:nazar::nazar:Ewet izin wermem eşime, ama ılk gunden kavga ederız heralde,kaynana da gelır uff..

Nasıl yanı öpmeyecek miyim kızz..:18::50::50:

opmeyeceksın tabı yuzu yara olur:)
bnm ılk gun opmusler kırmızı kırmızı ızler vardı
sımdı gectı
sadece gıdıgını kokluyorsun ben ole yapıyorum mesela..

bu arada herkese selammmmm.. nasılsnız bı aksılık yok deılmı

ya bende sarılıktan acayıp korktum bnm kızın da yuzu sarı ebe baslangıcı var dedı.
dr da artarsa gel dedı sanrıım gozunden anlasılıyormus. bızımkınde mınıcık var
uyuyo bu ara bazen kendı bazen ben uyandırıyorum. bolbol emıyo cok sukur:nazar:
sen nasıl cektın nabıyo nasıl anlasılıyo :( ::26:

opmeyeceksın tabı yuzu yara olur:)
bnm ılk gun opmusler kırmızı kırmızı ızler vardı
sımdı gectı
sadece gıdıgını kokluyorsun ben ole yapıyorum mesela..

bu arada herkese selammmmm.. nasılsnız bı aksılık yok deılmı

nihlee bebişin iyimi? ağlıyo mu çok?iyiyiz bizz
karnımın solu boş sağı dolu resmen dün akşamdan beri böyle totosunu dayadı sanırsam.. ağrıların azaldı mı biraz
merhaba herkese. Eğer ekleyebilirsem bebek şekerlerimi göstermek istiyorum.:51:

merhaba canım.. ekle bakalım bende bebek şekerini halletmedim daha kararssızım çünkü

nihlee bebişin iyimi? ağlıyo mu çok?iyiyiz bizz
karnımın solu boş sağı dolu resmen dün akşamdan beri böyle totosunu dayadı sanırsam.. ağrıların azaldı mı biraz

merhaba canım.. ekle bakalım bende bebek şekerini halletmedim daha kararssızım çünkü

bnm de oyleydı son zmnlar tek tarafta toplanıyor.
buklem sanrıım senın oglan erkencı olacak bıraz:)

uykusu duzene gırdı bıraz sımdı uyuyo bende uyudum bıraz asırı yorulmusum.
gece aglamalarını neredeyse duymadım aksam .. dusun :D
ıcım sızlıyor sadece oda oksuruk var sanırım ondan.
aglamaları da duzene gırdı eskısı kadar cok zırlamıyo:D

sen ne alemdesın? olcturdunmu tansıyonu

$S63025081.webp

ilk defa resim yüklemeye çalışıyorum. oldumu bilmem.

bnm de oyleydı son zmnlar tek tarafta toplanıyor.
buklem sanrıım senın oglan erkencı olacak bıraz:)

uykusu duzene gırdı bıraz sımdı uyuyo bende uyudum bıraz asırı yorulmusum.
gece aglamalarını neredeyse duymadım aksam .. dusun :D
ıcım sızlıyor sadece oda oksuruk var sanırım ondan.
aglamaları da duzene gırdı eskısı kadar cok zırlamıyo:D

sen ne alemdesın? olcturdunmu tansıyonu

eşimin gelmesini bekliyorum kardeşimle beni önce hastaneye götürcek tansiyon için ordanda kuaföre bu oğlan korkutuyo aniden doğabilir temizleneyim bari dimi yoksa erken mi daha?:26:canımmm kızın odasında mı yatıyosun sen? yada onu yanında mı yatırıyosun.. yatağında mı yoksa.. bide bakanın yok mu yanında yardım etsinler azcık sana sonuçta yeni doğum yaptın ağrın sızın var..

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, biz bugün temizlik yaptık yani ben baktım annem eşim kardeşim yaptı, ama onlardan çok yoruldum,ayakta duramıyorum artık
haberiniz varmı bilmiyorum ama dün gece dünyam80 dogum yapmış, normal şekilde dogurmş,bebekte kendide iyiymiş

günaydın kızlar nasılsınız bakalım, biz bugün temizlik yaptık yani ben baktım annem eşim kardeşim yaptı, ama onlardan çok yoruldum,ayakta duramıyorum artık
haberiniz varmı bilmiyorum ama dün gece dünyam80 dogum yapmış, normal şekilde dogurmş,bebekte kendide iyiymiş

topikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..

2,75 tl/ad Çok fazla almadım. Samimi olduğum arkadaşlarımı ve akrabalarımı sayarak aldım 45 ad. Komşulara vermeyi düşünmüyorum.

Beğendiğin için teşekkür ederim :)

merhabalar kızlar nasılsınız ??
doğum yapan yapana kala kala ben kaldım galiba :49:
senden önce ben varım canım merak etme yanlız bırakmam seni:45:

topikte mi yazdıı görmedim benn canım.. Allah analı babalı büyütsün.. bizede nasip etsin..

yok face de grupta gördüm canım, 2 gün öce burayada yazmıştı agrılarım var diye dünde dogurmuş benden 2-3 gün önceydi
maşallah çatır çatır dogurdu normal,darısı bize:9:

2,75 tl/ad Çok fazla almadım. Samimi olduğum arkadaşlarımı ve akrabalarımı sayarak aldım 45 ad. Komşulara vermeyi düşünmüyorum.

Beğendiğin için teşekkür ederim :)

meltemcim gerçekten çok şirinmiş şekerler ama bayagı pahalı geldi bana,ben 1.60 tl ye yaptırdım o bileçok gibigeldi(kayserili olmak böyle bişey sanırım):54::54:

Back
X