2012 Şubat Anneleri

Ne güzel haftaya bu akşam bebeğin gözünün önünde olacak bence bu özel hastane ile olan anlaşmalar yenilenir. ben iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten özel hastaneler yaptığı tedavinin muayenenin ameliyatın parasını sgk dan alıyorlar. eğer anlaşma yapmazlarsa bu insanlar özele değil devlete gider bu sefer özel hastanelerin işi biter.. bi bu benim kendi fikrim ama ben böyle bir özelleştirme olacağına bir ihtimal vermiyorum hem dedikleri gibi sen doktorla ne konuşup anlaştıysan onu ödersin. Benim doktorum mesela 600 sezeryan parası alıyormuş. hastanede bir gece yatak ve ameliyathane parası olarak 600 alıyormuş. onun dışında farklı bir ödeme çıkar mı bilmiyorum ama tahminimce 1500 geçmez. bir yakınım istanbulda doğum yaptı spinal sezeryan 2500 tl ye mal oldu. yani sigortalı da olsak zaten bir dünya para veriyoruz...

bende doktoruma sordum fiatlar değişmedi dedi 400 tl normal 500 tl sezeryan için...

benim hastanemde zam yok dedi zaten yeterince fazla..
kızlar iyi akşamlar herkese oturamıyorum nedense dinleneyim az..
öptüm..:54:

selam kızlar herkes kimsenin olmadıgından şikayetçi bugün
ben çok yoruluyorum artık hemen uykum geliyor yatıyorum, ama uyuyamıyorum çok ağırlaştım
akşamda dışarı çıktık dolandık geldik
facedeki grubu sormuşsunuz
BİZ HAMİLEYİZ VE KOCAMAN AİLEYİZ 2012 ŞUBAT ANNELERİ
2011-2012 ANNE VE ANNE ADAYLARI
bu gruplara bakabilirsinz,paylaşımlar çok güzel ama ben burayı daha samimi buldum,oraya geç katılmamadan kaynaklı sanırım
oralarda buaralar sessiz dogumlar başladı,

Ne güzel haftaya bu akşam bebeğin gözünün önünde olacak bence bu özel hastane ile olan anlaşmalar yenilenir. ben iptal edileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü zaten özel hastaneler yaptığı tedavinin muayenenin ameliyatın parasını sgk dan alıyorlar. eğer anlaşma yapmazlarsa bu insanlar özele değil devlete gider bu sefer özel hastanelerin işi biter.. bi bu benim kendi fikrim ama ben böyle bir özelleştirme olacağına bir ihtimal vermiyorum hem dedikleri gibi sen doktorla ne konuşup anlaştıysan onu ödersin. Benim doktorum mesela 600 sezeryan parası alıyormuş. hastanede bir gece yatak ve ameliyathane parası olarak 600 alıyormuş. onun dışında farklı bir ödeme çıkar mı bilmiyorum ama tahminimce 1500 geçmez. bir yakınım istanbulda doğum yaptı spinal sezeryan 2500 tl ye mal oldu. yani sigortalı da olsak zaten bir dünya para veriyoruz...

İşte benımkı de 2550 TL zaten zor ödeyecegız,bır de fazla ıstenırse dırek ssk sız fiyat ıstenırmıs..Ondan korkuyorum işte..Ödeyemeyız kı,yeterınce pahalı zaten..:50:

canım hakkında hayırlısı olsun inş.haftaya bebeğin yanında olsun ama ağrıların yanında olmazzzzzz inşallahhhhh,allahım bide benim günüm belli olsaydı
Tşk canım ,inş darısı belli olmayanların da basına..Normal bekledıgınden mı gunun bellı degıl,kacıncı haftandasın su anda?

devlette doğum yapacak bi benmiyim şimdi yaaa......neden kimse devlette yapmıyo....cok mu kötüki devlet hastaneleri.....istanbulda yaşayanlar için devlet hastaneleri kötü olabilir belki kalabalık şehir nede olsa .....ama bakıyorum herkes tutturmuş bi özel hastanede sezaryen doğum.....bilmem ne kadar para.....gerçi herkes kendine göre haklıdır.....ama bana hem fuzuli hem kolaya kaçmak gibi geliyo neyseeeeeeeeee

devlette doğum yapacak bi benmiyim şimdi yaaa......neden kimse devlette yapmıyo....cok mu kötüki devlet hastaneleri.....istanbulda yaşayanlar için devlet hastaneleri kötü olabilir belki kalabalık şehir nede olsa .....ama bakıyorum herkes tutturmuş bi özel hastanede sezaryen doğum.....bilmem ne kadar para.....gerçi herkes kendine göre haklıdır.....ama bana hem fuzuli hem kolaya kaçmak gibi geliyo neyseeeeeeeeee

canım hangi şehirdesin bilemiyorum,ama muhakkak iyi olan vardır, ben sivastayım yazın arkadaş dogum yaptı çok olumsuz şeyler söyledi, normalde oda özele karşdır,zaten şikayeti doktorlara degil hemşire,hastabakıcı temizlikçiye falandı. şimdi ben nasıl gideyim bu olumsuzlukları duyduktan sonra
benim gidecegim yerde özel hastane ama 400 tl normalde sezeyanda,çok kasmıcak yanibizi

kızlar yeni geldim eve
tansiyonum 18/10du epey salladı beni
dr bu tansiyon bugünlük böyleyse düşürüp gönderirim
ama her gün düzenli ölçtür
2 3 gün devam ederse bebeğe zararı olur dedi
:14::14:çok moralim bozuldu kızlar ya
bu zamana kadar herşey yolundaydı
neden böyle oldu?

teşekkür ederim kızlar bu arada gerçekten aile gibi olmuşuz burda
düşünülmek çok güzel..

canım çok geçmiş olsunn
son zaman çıkıyomuş böyle tansiyon
sen düzenli ölç canım
bebecik için zararlı
tuzu çok azalt ağır yemekler filan yeme

SeLam KızLar.
Aaa doqurdu mıLLet bebişini qeLmez oLdu foruma qoruOmusunuz :19:
Bende surekLı qeLemesemde qecmıSı okuyayım derkeN 1 saat oyaLanıOrum zateN
Umarım herkeS ıyıdır.
BukLem korkuttun benı ama cOk sukurkı ıyısın sımdıLık.
Bana sÖz verdin subatta beraber doqurucaz
Sık dişini...!

Vivacım aLLah anaLı babaLı buyutur ınS surprız anneLerımızden bırısı oLdun sende :)

Hacercımde bebişi iLe iyidir inŞ. Rabbim Onunda yükünü aLdı Darısı bizLerin basına inŞ.

NıhLe Sana KaınaTTakı tum nazar bOncukLarını yoLLuyorum
Rabbım onasıL bır quzeLLıktır OyLe ya faCede qordum monıtoru optum yemın edıOrum :nazar:
ıcımızde nasıL bır quzeLLık tasıdıqımız kOnusunda qozLerımın doLmasına vesıLe oLdun.
ınS benım kızımda senın kızına benzer uff yerım Onu ben yerrrrrrrr :16:

Haknur nasıL acaba epeydır qeLemıo doqurduktan sonra :44:

canım hangi şehirdesin bilemiyorum,ama muhakkak iyi olan vardır, ben sivastayım yazın arkadaş dogum yaptı çok olumsuz şeyler söyledi, normalde oda özele karşdır,zaten şikayeti doktorlara degil hemşire,hastabakıcı temizlikçiye falandı. şimdi ben nasıl gideyim bu olumsuzlukları duyduktan sonra
benim gidecegim yerde özel hastane ama 400 tl normalde sezeyanda,çok kasmıcak yanibizi

devlette zaten hemşire hastabakıcı vs.. sorun oluyoo
sen şanslısın 400 ttl uygun burda 1200 tl istiyor ve yenidoğanyoğunbakımı bile yokk
geçen doktorum eğer erken doğumun gelirse bebek ufak olur devlete git direk orda yenidoğan yoğun bakımı var dedi
hem okadar para bayıl hemde yenidoğanyoğun bakımı olmasın
ben araştırma uygulama hastanesini seçtim çok ilgileniyorlar iyiler

ben geldimm cici kızlarr :118: bütün gün arkadaşımdaydım eve yeni geldik eşimle

HosqeLdın Canım :) masaLLah koCa qobusunuzLe ıyıde qezıOnuz he
Ben duz bıLe oturamıyOrum artık off puff dıe hOmurdanmakTan yanıma yakLasamaz oLdu mıLLet :1:

enice'm nasıLsın ne aLemdesin
en sOn benım ev tasınırken kOnusabıLmıstım senınLe
ınSaLLah ıyısındır.

Haklısın canım ama devlet hastanelerine güvenmek çok zor doktor doğuma gelir mi gelmez mi belli olmuyor. Ben de çevremde çok sorun yaşayan insan gördüm o yüzden üç kuruş veririm adam gibi hizmetimi alırım diye özele gittim kaldı ki bizim devlet hastanesin de şu anda kadın doğum doktoru yok düşün 2 milyon nüfusu olan bir ilçe de devlet hastanesinde kadın doğum doktoru tekirdağ dan haftanın üç günü geliyor sadece.. belki senin bulunduğun yerde devlet hastanesi iyi hizmet veriyordur belki de kadın doğum doktoru çok iyidir. keşke bizim de öyle bir şansımız olsa da doğuma ayıracağımız para ile bebeğimize yatırım yapsak...

ben ankaradayım devlete giidiyorum tam teşeküllü kadın doğum hastanesi ama gittigim hastane hakkında nette olsun cevremden olsun hiç kötü bişey duymadım ...... yanlış anlaşılmasın ben kimseyi yargılamak için söylemiyorum.... bu kadar özele gidiliyo ben mi bişey kacırdım acaba diye düşündüm.....herkes bütçesine göre nereye gitmek isterse gider........NEYSE Allah herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin .....bir avazda yavrularımıza kavusuruz inşallah

Kolaya kaçmak degil de mesela ben cocuklarimla kalicam hastanede..hem dogum tecrübesi çok olan bir hastane hemde konforlu olması lazım..Kadıköy şifa da dogum yapicam ..Ozel saglık sigortam su an için karşılamıyor dogumu dolayısıyla hastane masrafımız 10000 civarı olucak , bayilarak vermediğimiz bir para ama iki kizimla birlikte çok rahat etmeliyiz aynı zamanda saglikacisindan bir sıkıntı olmamalı.. Herkes icine neresi siniyorsa orda dogum yapmalı...

SeLam KızLar.
Aaa doqurdu mıLLet bebişini qeLmez oLdu foruma qoruOmusunuz :19:
Bende surekLı qeLemesemde qecmıSı okuyayım derkeN 1 saat oyaLanıOrum zateN
Umarım herkeS ıyıdır.
BukLem korkuttun benı ama cOk sukurkı ıyısın sımdıLık.
Bana sÖz verdin subatta beraber doqurucaz
Sık dişini...!

Vivacım aLLah anaLı babaLı buyutur ınS surprız anneLerımızden bırısı oLdun sende :)

Hacercımde bebişi iLe iyidir inŞ. Rabbim Onunda yükünü aLdı Darısı bizLerin basına inŞ.

NıhLe Sana KaınaTTakı tum nazar bOncukLarını yoLLuyorum
Rabbım onasıL bır quzeLLıktır OyLe ya faCede qordum monıtoru optum yemın edıOrum :nazar:
ıcımızde nasıL bır quzeLLık tasıdıqımız kOnusunda qozLerımın doLmasına vesıLe oLdun.
ınS benım kızımda senın kızına benzer uff yerım Onu ben yerrrrrrrr :16:

Haknur nasıL acaba epeydır qeLemıo doqurduktan sonra :44:

ah canım doguran buraları unutuyor:25:
bizde öyl olacagız sanırım, o mis kokulu yavruları bırakıpta bilgisayar başına geçipte napcaklar
buklee ye dedim benden önce dogurma diye ama onun beiş sabırsız sanırım ocakta dogursa şaşmıcam artık

devlette zaten hemşire hastabakıcı vs.. sorun oluyoo
sen şanslısın 400 ttl uygun burda 1200 tl istiyor ve yenidoğanyoğunbakımı bile yokk
geçen doktorum eğer erken doğumun gelirse bebek ufak olur devlete git direk orda yenidoğan yoğun bakımı var dedi
hem okadar para bayıl hemde yenidoğanyoğun bakımı olmasın
ben araştırma uygulama hastanesini seçtim çok ilgileniyorlar iyiler

canım canımızı sokakta bulmadık tabi, insan en iyi hizmeti istiyor,nerede rahatsan orda yapacaksın dogumu

HosqeLdın Canım :) masaLLah koCa qobusunuzLe ıyıde qezıOnuz he
Ben duz bıLe oturamıyOrum artık off puff dıe hOmurdanmakTan yanıma yakLasamaz oLdu mıLLet :1:

enice'm nasıLsın ne aLemdesin
en sOn benım ev tasınırken kOnusabıLmıstım senınLe
ınSaLLah ıyısındır.

canım iyiyim son 9 gün bakalım erkende gelmeye niyeti yok bebişin
beklemedeyiz, sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
bende oturamıyorum yatamıyorum nefes bile alamıyorum:25:

nasıl ya doğumda doktor ayrı para mı alıyor? hastanenin istediği para ne için? beylikdüzü kolan a gidiyorum normal 600
sezeryan 900-1000 dediler ama doktor için birsey demediler onu doktora mı sorcam?

nasıl ya doğumda doktor ayrı para mı alıyor? hastanenin istediği para ne için? beylikdüzü kolan a gidiyorum normal 600
sezeryan 900-1000 dediler ama doktor için birsey demediler onu doktora mı sorcam?

doktora ayrı para verilmiyor canım yanlış anlamışsın

Back
X