- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.561
bugün kimsenin konuşası yok sanırım
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz
ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım doguran buraları unutuyor
bizde öyl olacagız sanırım, o mis kokulu yavruları bırakıpta bilgisayar başına geçipte napcaklar
buklee ye dedim benden önce dogurma diye ama onun beiş sabırsız sanırım ocakta dogursa şaşmıcam artık
canım canımızı sokakta bulmadık tabi, insan en iyi hizmeti istiyor,nerede rahatsan orda yapacaksın dogumu
canım iyiyim son 9 gün bakalım erkende gelmeye niyeti yok bebişin
beklemedeyiz, sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
bende oturamıyorum yatamıyorum nefes bile alamıyorum![]()
doktora ayrı para verilmiyor canım yanlış anlamışsın
selam kızlarr dunden berı olan bel agrım gecmemekle beraber sureklı yatırıyor tamamen kısıtlandım yanı bugun dr gıttım nstde sancım varmıs bıraz acaba ne zaman dogururum ya bunu cekmektense bıranonce gelse sancım tecrubelıler varmı aranızda yada bılgısı olan???
selam kızlarr dunden berı olan bel agrım gecmemekle beraber sureklı yatırıyor tamamen kısıtlandım yanı bugun dr gıttım nstde sancım varmıs bıraz acaba ne zaman dogururum ya bunu cekmektense bıranonce gelse sancım tecrubelıler varmı aranızda yada bılgısı olan???
bndede haff sancılar var ama bilemiyorum cnm doktor birşey söylemedi mi?bnde bu hafta içi gidicem inş bakalım ne diyecek artık kızımı tamamen kasıklarımda hissediyorum sanki çok altta her an doğacak gibi sennde öyle mi?
bndede haff sancılar var ama bilemiyorum cnm doktor birşey söylemedi mi?bnde bu hafta içi gidicem inş bakalım ne diyecek artık kızımı tamamen kasıklarımda hissediyorum sanki çok altta her an doğacak gibi sennde öyle mi?
benim de bugun başladı, sabahtan beri kasıklarım ağrıyor.. arada belim de ağrıyo. üşüttüm mü acaba yaf, adet olacakmışım gibi bir ağrı var???
cnm senınle aynı sayılırız bende aynı seylerı dusundum usuttum sandım ama bugun dr belıne vuruyor dedı sancım baslamıs nstde cıktı ayrıca asagı ındıgı ıcınde bele yuk bınermıs sankı 1 2 haftaya kalmaz benımkı bılmıyorum belının agrısı nasıl ??
ay ben de daha cuma günü izne ayrıldım biliyo musun, bugun ilk izin günümdü sancım tuttu. şaka gibi :) benim bebeğim zaten ters duruyor, o yüzden hiç aşağı inmedi karnım. ayakta durunca belim birazcık ağrıyo ama yatarken sadece kasıklarım ağrıyo. bir de karnım taş gibi sertleşiyor arada. yalnız hamile olmasam kesin adet olucam derdim.
Haklısın canım ama devlet hastanelerine güvenmek çok zor doktor doğuma gelir mi gelmez mi belli olmuyor. Ben de çevremde çok sorun yaşayan insan gördüm o yüzden üç kuruş veririm adam gibi hizmetimi alırım diye özele gittim kaldı ki bizim devlet hastanesin de şu anda kadın doğum doktoru yok düşün 2 milyon nüfusu olan bir ilçe de devlet hastanesinde kadın doğum doktoru tekirdağ dan haftanın üç günü geliyor sadece.. belki senin bulunduğun yerde devlet hastanesi iyi hizmet veriyordur belki de kadın doğum doktoru çok iyidir. keşke bizim de öyle bir şansımız olsa da doğuma ayıracağımız para ile bebeğimize yatırım yapsak...
devlette doğum yapacak bi benmiyim şimdi yaaa......neden kimse devlette yapmıyo....cok mu kötüki devlet hastaneleri.....istanbulda yaşayanlar için devlet hastaneleri kötü olabilir belki kalabalık şehir nede olsa .....ama bakıyorum herkes tutturmuş bi özel hastanede sezaryen doğum.....bilmem ne kadar para.....gerçi herkes kendine göre haklıdır.....ama bana hem fuzuli hem kolaya kaçmak gibi geliyo neyseeeeeeeeee
benım gıbı cnm bende dun ayrıldım ızne ve dun basladı bel agrısı kontrolum vardı usuttum derken sancı cıktı ay napalım bana ızın yaramaz zaten sıkılırım gelsınde oglus onunla zaman gecıreyım![]()
canım iyiyim son 9 gün bakalım erkende gelmeye niyeti yok bebişin
beklemedeyiz, sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
bende oturamıyorum yatamıyorum nefes bile alamıyorum![]()
Selam iyi geceler kızlar enice cnm eğer doktorunu istiyorsan doğuma girmesini eğer mesai saatleri içinde ise para vermiyorsun ama gece veya hafta sonu doğum yaparsan ayrı ücret ödüyorsun bu böyle bende beylikdüzü medilayf gidiyorum oradada öyle
Enice sen 8inde mi doğuracaksın?Sezeryan mı olacak ,günün ne zaman belli oldu?Normalden waz mı geçtin,yoksa sen mi seçtin sezeryanı..Ben de 4-8 şubat arası bir karar werıp doktora söyleyecegım inşallah kolay ve agrısızca kurtuluruz yaw..Ben spinal sezeryanmısım ,sen ne olacaksın?
Hmm bunu ben de bilmiyordum ya ,şaşırdım ..
Geçmiş olsun kızlar,sancılar başladıysa neden 3 hafta diyor kı doktor ,senı 3 gunde bır cagırıp nst'ye baglaması gerekır ..Bunu sor bence..Ya da sancın olur olmaz hemen acılde baktır ..Asıl doguma alınması zaten sancı ve suyla oluyor ..Dıkkat et..Ben de bgn adet olacakmıs gıbıyım ,hem gergın ve streslı ..Hem de karnım ve kasıklarım agrılı:44:
haklısın walla, ama böyle iznimiz yanmış gibi oluyor sanki. ben tam çözemedim gerçi bu doğum önü iznini. neyse bakalım kim önce doğurcak :))
Hmm bunu ben de bilmiyordum ya ,şaşırdım ..
Geçmiş olsun kızlar,sancılar başladıysa neden 3 hafta diyor kı doktor ,senı 3 gunde bır cagırıp nst'ye baglaması gerekır ..Bunu sor bence..Ya da sancın olur olmaz hemen acılde baktır ..Asıl doguma alınması zaten sancı ve suyla oluyor ..Dıkkat et..Ben de bgn adet olacakmıs gıbıyım ,hem gergın ve streslı ..Hem de karnım ve kasıklarım agrılı:44:
cnm merak ettim sen mi sezaryen olmak istiyorsun yoksa yolunda gitmeyen birşey mi var? aaa evet bugun ben de gergin stresli sinirli ağlamaklı bi tuhafım ya neden böle oluyo ki
bu arada çalışamaz raporunu aldınmı?
cnm merak ettim sen mi sezaryen olmak istiyorsun yoksa yolunda gitmeyen birşey mi var? aaa evet bugun ben de gergin stresli sinirli ağlamaklı bi tuhafım ya neden böle oluyo ki
Walla doktorum pek acıklamıyor,ama ocak annelerınde duymustum ..Sancı 60 olunca alınıyormus ..Senınkı kactı ki.?Kızsa bebegın erken de gelenbılır hıc bellı olmaz,suyuna ve nişana dıkkat et mutlaka..Sürpriz gelecek ..canım sancı az olunca eve gonderıyorlar normak dogum sabır işi biliyorsun az gordu demekkı sancımı 1 2 haftaya gelır bence hıslerım bu yonde...
evet cnm bugun aldım pazartesi teslim edicem. dediğin gibi sağlıkla gelseler artık, beklemek daha zor daha stresli olucak galiba. insan işteyken zamanın nasıl geçtigini anlamıyor en azından. şimdi napıcaz bakalım..