selam kızlar günaydın umarım herkes çok iyidir,topikte dünden beri biraz kopukluk var ağırlaştıkça kimse rahat oturamıyo artık,bendede tam tersi(aslında değil oturmak direk yatasım var ama nerdeeee) ağırlaştıkça işkence görüyo gibiyim.1 haftadır misafirden hergün misafirden çok bunaldım artık.eşimin ailesi(kayınpeder torunlarını toplamış)15 tatil için gezmeye gelmişti memleketinden insan bu kadar anlayışsız olmazki,arada 10-15 dakkalık mesafede görümcem ve eltim var,biraz da oraya gitseler olmazmı bide kalıyolar.gerçekten okadar yorgunumki anlatamam yemek yap mutfak topla canım çıkıyo zaten zor nefes alıyorum,bide herkes buraya toplanıyo anlamıyorum.eşimin bi pazar günü var tatil,dün akşam yoktu bizde k.pederim dedik belkide son haftamızdır baş başa zaman geçirelim dışarı çıktık yemek yemeye sözde nerdeeee?bi telefon nerdesin ben şurdayım geçerken al beni.bütün sinirlerim oynadı yemin ediyorum,git ya bi günde kızında kal ama olurmu kızı hamile yazık o hizmet edemezmiş ben nerdeyse doğurcam bana yazık değil nefret ediyorum ya anlayışsız insanlardan.tabi okadar da karnım açtıki sinirden geçti yemek yemeden kalktım ordan tabi eşimde arada kalıyo ona gelme diyemiyo bana bişey diyemiyo.dedim beni eve bırak onu nereye götürürsen götür evde yemek yok git dışarda yedir,eşimin halası var oraya gitmişler gittin kal orda işte bi gece akşam saat 12 bi baktım geldi bunlar sinirimden uyuyo numarası yaptım kalkıp kapıyı bile açmadım.ve bizim son pazarımızdı hala içerde oturuyolar o sinirle ve bel ağrısıyla kalktım kahvaltı hazırladım halada kalkmaya niyeti yok birazda git diğer oğluna orda torunların var git onlarla vakit geçirsene ve ben şimdiden akşam için ne yemek yapsam diye düşünüyorum kaç kişi olabilceğimizide kestiremiyorum,bu haftada kayınpedirim burda haftaya pazar gitçekmiş,sonraki salı günüde annesi gelicekmiş doğum için yani anlıycanız bizim son günler böyle sinir kriziyle geçiyo,kayınvalidemlede nasıl yapıcaz bilmiyorum hiç anlaşamıyoruz ama hiç.ev kalabalık olcak her kafadan bir ses çıkıcak benim annemler gelicek o bişey söyliycek öbürü ayrı bişey nasıl olcak bilmiyorum offf varya allahım yardımcımız olsun hepimizin biliyorum çok konuştum sıktım sizide ama artık o kadar bunaldımki bunları kimseylede böyle rahat paylaşamıyosun,eşime söylesen ne olcak canım herzaman olan bişeymi evet değil belki ama ben normal değilim şuan.öyle bişey olsunki gözümü bi kapatıyım açıyım aradan 2 ay geçmiş herşey düzene girmiş olsun çok şey istedim biliyorum.neyse kusura bakmayın kızlar başınızı ağırttım.ben yinede arada gelirim buralardayım.