2012 Şubat Anneleri

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz eger akşam burda olursanız
öpüyorum hepinizi

sorma bebişim hava öyle soğukki bizim peteğin tekinde sorun vardı hiç çalışmıyo
salonda oturuyoruz salonda büyük tek petek yetmiyodu artıkk bu soğuklarda
evlatçıklarım bile kafesten çıkmak istemiyo soğukta
eşimde işte bugünde pazar
neyseki arkadaşımın eşi anlıyodu evdeydi bugün onlar geldi
peteğe baktı sorun yokmuş
meğer dışardan vanasının teki kapalıymış
onu açtı petek çalıştı
çok şükür odada ısındı öyle sevindimki
soğukta üşüyoduk
ısınınca mubişlerim bile bıcırdanmaya başladı
allah bu soğukta hiçbir canlıyı bırakmasın çok zor çok

donmaktan kaçırdım sanırım ayetel kürsü kaç tane okuyacağız
ben ezbere biliyorum zaten devamlı okurum okumadan uyumam
kime okuycaz kaç tane okuycaz

yedimde geldim kızlar..
tuba büyüküstünde doğurmuş ikizlerini
kesin şimdi ikiz doğurmamış gibi çıta gibi çıkacak sinir edecek beni:41:

donmaktan kaçırdım sanırım ayetel kürsü kaç tane okuyacağız
ben ezbere biliyorum zaten devamlı okurum okumadan uyumam
kime okuycaz kaç tane okuycaz

canım ben rica ettim arkadaşlardan benim için sende okur musun ayetel kürsi sadece bir tane ama herkes bir gün okuyacak liste yapıyorum da çarşamba gününe seni yazsam unutur musun adım emine bu arada okusan da okumasan da ALLAH RAZI OLSUN

yedimde geldim kızlar..
tuba büyüküstünde doğurmuş ikizlerini
kesin şimdi ikiz doğurmamış gibi çıta gibi çıkacak sinir edecek beni:41:

afiyet olsun canım yarasın boşver ye canına değsin.bizimlede o kadar insan ilgilense bizde öle olurduk şunu yiycen bilmemne diyet listeleri,herşeyleri ayaklarına geliyo sonra hemen spora bebekler bakıcıda sütün yetmedi dır dır eden yok bize bide doğumdan sonra ye ye diye baskı yemezsin tabi sütün o yüzden olmuyo mama verme yeki sütün olsun bide öyle almazsak iyi, diyen bir sürü insan onlarda öle bişey yokki,ay iki dakkada drama bağladım resmen :))) nasılda bizim kiloları masum çıkardım yani bak görüyomusun geçen gün tartıldım 78 olmuşum :((( vericem ama yaaa

canım ben rica ettim arkadaşlardan benim için sende okur musun ayetel kürsi sadece bir tane ama herkes bir gün okuyacak liste yapıyorum da çarşamba gününe seni yazsam unutur musun adım emine bu arada okusan da okumasan da ALLAH RAZI OLSUN

eminecim beni yazdın dimi yarına bişey demedin okuyorum yarın allahım inş.kabul eder.

afiyet olsun canım yarasın boşver ye canına değsin.bizimlede o kadar insan ilgilense bizde öle olurduk şunu yiycen bilmemne diyet listeleri,herşeyleri ayaklarına geliyo sonra hemen spora bebekler bakıcıda sütün yetmedi dır dır eden yok bize bide doğumdan sonra ye ye diye baskı yemezsin tabi sütün o yüzden olmuyo mama verme yeki sütün olsun bide öyle almazsak iyi, diyen bir sürü insan onlarda öle bişey yokki,ay iki dakkada drama bağladım resmen :))) nasılda bizim kiloları masum çıkardım yani bak görüyomusun geçen gün tartıldım 78 olmuşum :((( vericem ama yaaa

bi an yazdıklarına bende vevet evet diyeeerek haklı çıkardım kendimi masumuz diycektim.. veririz bizde napalım.. inşş veririm:14:

elbette canım ne demekk çarşambaya yaz benii
allah en kısa sürede kucağını dolduracak bir bebiş versinn
bu arada eşinede sanada beline kupa çeksinlerr
ben öyle hamile kaldımda
bazen bel açıklığı filan oluyomuş azıcık
bana kupa çektilerr ogün beraber olduk ogün hamile kaldım
meğer bel açıklığım varmışş
gerçi yeni deniyoduk ama eşimin yengesi çok ısrar etti yapalım diye bende bişey olmaz diye tamam dedimm
belim tam 1 hafta sıcacık olduu çok rahat ettimm
denemekten zarar gelmezz
eğer bebeğinin olmamasına engel bir durum bi rahatsızlık yoksa belkide sizdede işe yarar

bi an yazdıklarına bende vevet evet diyeeerek haklı çıkardım kendimi masumuz diycektim.. veririz bizde napalım.. inşş veririm:14:

ya vericez tabi böyle kalmıycaz bi pırtlatçaz ohh gitti 10 kilosu,sonra bide öle her şunu ye sütün olsun bune ye diyene yok diycez ,içicez suyu,rezene çayını.bide dereotunu ohh tamam dereotu çok süt yapıyomuş bide kilo verdiyomuş aklında bulunsun belki biliyosundurda ben yinede söyliyim dedim.aman napalım anne olucaz anne dediğin şöyle etli butlu olur ama dimi :))

elbette canım ne demekk çarşambaya yaz benii
allah en kısa sürede kucağını dolduracak bir bebiş versinn
bu arada eşinede sanada beline kupa çeksinlerr
ben öyle hamile kaldımda
bazen bel açıklığı filan oluyomuş azıcık
bana kupa çektilerr ogün beraber olduk ogün hamile kaldım
meğer bel açıklığım varmışş
gerçi yeni deniyoduk ama eşimin yengesi çok ısrar etti yapalım diye bende bişey olmaz diye tamam dedimm
belim tam 1 hafta sıcacık olduu çok rahat ettimm
denemekten zarar gelmezz
eğer bebeğinin olmamasına engel bir durum bi rahatsızlık yoksa belkide sizdede işe yarar

allah razı olsun canım ben çarşamba gününe yazdım seni tavsiyeni deneyeceğim inşallah artık herşeyi yapmaya çalışıyorum hayırlısı

ya vericez tabi böyle kalmıycaz bi pırtlatçaz ohh gitti 10 kilosu,sonra bide öle her şunu ye sütün olsun bune ye diyene yok diycez ,içicez suyu,rezene çayını.bide dereotunu ohh tamam dereotu çok süt yapıyomuş bide kilo verdiyomuş aklında bulunsun belki biliyosundurda ben yinede söyliyim dedim.aman napalım anne olucaz anne dediğin şöyle etli butlu olur ama dimi :))

zaten annem şimdiden yedirmiyo uff düzgün beslen az yesende sütünn olur diyo.. doğru aslında dediğin gibi dere otu etkili olur bencede..azcık balık etli olalım ama sarkmasın kuzum .. giydiklerimiz yakışsın..

zaten annem şimdiden yedirmiyo uff düzgün beslen az yesende sütünn olur diyo.. doğru aslında dediğin gibi dere otu etkili olur bencede..azcık balık etli olalım ama sarkmasın kuzum .. giydiklerimiz yakışsın..

zaman buldukça mekik çekeriz kız sıkılaşırız bizde.eşime dedim bak bana ne haldeydim ne hale döndüm ben okadar şeylere katlanıyorum doğumdan 2 yada 3 ay sonra dedim spora başlıycam 1 saatte sen bakıcan biraz baba olarak bişeyler yapsınlar ama canım !!! bugün pozitif olcam zaten canım sıkkın bide bunları düşünürsem sıyırcam,sancım vardı yatınca geçti allahtan

zaman buldukça mekik çekeriz kız sıkılaşırız bizde.eşime dedim bak bana ne haldeydim ne hale döndüm ben okadar şeylere katlanıyorum doğumdan 2 yada 3 ay sonra dedim spora başlıycam 1 saatte sen bakıcan biraz baba olarak bişeyler yapsınlar ama canım !!! bugün pozitif olcam zaten canım sıkkın bide bunları düşünürsem sıyırcam,sancım vardı yatınca geçti allahtan

pozitif ol canım boşver takma.. eşime lazer istiyorum dedim dalga geçiyoo.. spora yazılcam dedim gülüyo.. şunu farkettim kızlar aslaa izin alır gibi yada şakacıktan imajı veren bi tarzla değil gayet kararlı olmak gerekiyo gerekirse söylemden yapmak gibi..
ara ara sancılar oluyo artık dikkat et canım kendine

pozitif ol canım boşver takma.. eşime lazer istiyorum dedim dalga geçiyoo.. spora yazılcam dedim gülüyo.. şunu farkettim kızlar aslaa izin alır gibi yada şakacıktan imajı veren bi tarzla değil gayet kararlı olmak gerekiyo gerekirse söylemden yapmak gibi..
ara ara sancılar oluyo artık dikkat et canım kendine

katılıyorum canım sana onlara bişey sorduğumuzu hissettikleri an bi havalara giriyolar, koycan kafaya yapıcan yoksa başa çıkamazsın yüz vermiycen :)

kızlar yine gittiniz galiba buklecik sende gittin bende gidiyim bari napıyım arada bakarım görüşürüz hadi

Back
X