2012 Şubat Anneleri

Biz ilk once Enes Ali koyduk ismini. Fakat kaynanamlar begenmedigi icin esimi soguttular ve esim vazgecti!

Esim evlenmeden once oglum olursa Adını Adem koyucam die soyluyormus hep. Kaynanam da Adem Adem diyip duruyor. Benim de icime sinmedigi icin istemiyorum!
Sonra Hamza Ömer vs. derken en sonunda esimle ortak Metehan ismini bulduk. Kaynanam da Adem Adem diyip duruyor sinir oluyorum! He bir de kaynanamın oln abisinin ismi de var Hayrettin Onu da soyluyorlar..

Esimin akrabaları Yok Resul, Yasin, Ahmet..

Kafayı yemek uzereyim valla..

metehan guzelmıs..

bi an yazdıklarına bende vevet evet diyeeerek haklı çıkardım kendimi masumuz diycektim.. veririz bizde napalım.. inşş veririm:14:

yahu kıloyu takma balım.
dogum zamanın da yemek yemıyorsun ya mıden kuculuyor.
bıde dogumda mıden bulanıyor bıse yıyemıyorsun yesende corba yıyorsun
ben daha bugun ılk kez ekmek ve makarna yedım oda mecburıyetten esım makarna yapmıs cunku
yemek sorunumuz varda yapacak adam yok dun komsum allahtan corba yapıp getırdı.
bu zamana kadar sabah aksam corbaydı benım yemegım belkı gunde 1 dılım ekmek
ama bolbol baklava yedım :1:
ve sonuc : 9,5 kg fıre.. :1:

metehan guzelmıs..

yahu kıloyu takma balım.
dogum zamanın da yemek yemıyorsun ya mıden kuculuyor.
bıde dogumda mıden bulanıyor bıse yıyemıyorsun yesende corba yıyorsun
ben daha bugun ılk kez ekmek ve makarna yedım oda mecburıyetten esım makarna yapmıs cunku
yemek sorunumuz varda yapacak adam yok dun komsum allahtan corba yapıp getırdı.
bu zamana kadar sabah aksam corbaydı benım yemegım belkı gunde 1 dılım ekmek
ama bolbol baklava yedım :1:
ve sonuc : 9,5 kg fıre.. :1:

ay canım yanında kimse yokmu ama bilemiyorum ozaman insan nasıl oluyor ama boşver olmasın bence daha iyi eşin olsun yeter,işte bide yemek derdi olmasa iyi ama napıcan idare et biraz komşum olsaydın ben hergün sana pişirdiklerimden getirirdim.aman aman kafanı dinle bebeğinle eşinle daha huzurlu bence her kafadan ayrı bi ses çıkıcak zaten yemek olsada sinirden yiyemiycen devam baklavaya :))

ay canım yanında kimse yokmu ama bilemiyorum ozaman insan nasıl oluyor ama boşver olmasın bence daha iyi eşin olsun yeter,işte bide yemek derdi olmasa iyi ama napıcan idare et biraz komşum olsaydın ben hergün sana pişirdiklerimden getirirdim.aman aman kafanı dinle bebeğinle eşinle daha huzurlu bence her kafadan ayrı bi ses çıkıcak zaten yemek olsada sinirden yiyemiycen devam baklavaya :))

sımdı onun tartısmasını yaptık esımle
kımseyı ıstemıyor. bende sıkılıyorum evde bnm esım bu kadar anlayıslı ıken boylesıne seylerı sorun yapıyorsa
kızlar hazırlıklı olun dgum sonrası sorunlara..
sen kal ben kal ayagı
onun annesını ıstemıyorum ben bunun farkında ondan bızımkılerden bırınıde o ıstemıyor
yanı kısacası senlık benlık muhabbetlerı basladı..!

sımdı onun tartısmasını yaptık esımle
kımseyı ıstemıyor. bende sıkılıyorum evde bnm esım bu kadar anlayıslı ıken boylesıne seylerı sorun yapıyorsa
kızlar hazırlıklı olun dgum sonrası sorunlara..
sen kal ben kal ayagı
onun annesını ıstemıyorum ben bunun farkında ondan bızımkılerden bırınıde o ıstemıyor
yanı kısacası senlık benlık muhabbetlerı basladı..!

tabi sen onunkini istemiyosun diye oda seninkini istemiyo,bundan 1 ay önce falandı rahatsızdım eşim annemi getiriyim sana yardımcı olur hem sıkılmazsın demişti istemedim inanırmısın şimdi rahatsızım diye bi kelime çıkartamıyorum ağzımdan gerçi geliyo haftaya ama annemde geliyo bizimde evde şenlik başlıycak.doğumdan sonra insana daha çok koyuyo galiba bu sorunlar,insan kendi annesini ister yanında kayınvalide yanında rahat olamıyosunki ne biliyim neden böyle oluyolar.en anlayışlı dediğin bile bunu sorun yapıyosa vay halimize şuan en rahat günlerimiz galiba

Nıhleee derdimiz aynıymış canım.benim kayınvalidede bugün geldi.dakka 1, gol 1.gerçi ben kayınvalidemle anlaşırım asıl arayı geren görümcem.onun yüzünden oluyor herşey.

Nıhleee derdimiz aynıymış canım.benim kayınvalidede bugün geldi.dakka 1, gol 1.gerçi ben kayınvalidemle anlaşırım asıl arayı geren görümcem.onun yüzünden oluyor herşey.

bugün olaylar çok tanıdık ve canım inan herkesin aynı,benimde aynı 9 ay oldu sigara ağzıma sürmedim ama şuan canım çekmeye başladı.başlamak istemiyorum ama sanki içimde bi his başlıycam

senin canını kim sıktı.
esım :( ve sanırım lohusalık
tabi sen onunkini istemiyosun diye oda seninkini istemiyo,bundan 1 ay önce falandı rahatsızdım eşim annemi getiriyim sana yardımcı olur hem sıkılmazsın demişti istemedim inanırmısın şimdi rahatsızım diye bi kelime çıkartamıyorum ağzımdan gerçi geliyo haftaya ama annemde geliyo bizimde evde şenlik başlıycak.doğumdan sonra insana daha çok koyuyo galiba bu sorunlar,insan kendi annesini ister yanında kayınvalide yanında rahat olamıyosunki ne biliyim neden böyle oluyolar.en anlayışlı dediğin bile bunu sorun yapıyosa vay halimize şuan en rahat günlerimiz galiba

kesınlıkle ıyı zmnlar.
uykusuzum yorgunum uykumu alamıyorum...
yaram acıyo vs vs vs..
bunun uzerınede boyle sorunlar benı mahvedıyo!..
ben agzının payını verırırım de bı duygusallak hakım uzerımde
e tabı k.cıma da guvenemıyorum yapamam.
annem de zaten hasta burda cogu arkadas bılır sen bılıyonmu bılmıyorum da.
yerı gelıyo kıcımı bıle sılemıyrm dıkıs acısından kaynanamamı sesleneyım sen benı tut ben sıleyım dıye..
en ufak ornek banyo yapacam cesaret edemıyorum...ben bıde normalde her aksam dua alıp yatarım
dogum sonrası 2gunde bı banyo yaptım bu gece 3. gecem hala yapamadım nıye ablamı beklıyormusum nereye kadar o yıkayacakmıs
dıye bı dunya tartıstık...

ne yaptılarkı..
bugün olaylar çok tanıdık ve canım inan herkesin aynı,benimde aynı 9 ay oldu sigara ağzıma sürmedim ama şuan canım çekmeye başladı.başlamak istemiyorum ama sanki içimde bi his başlıycam

sakın baslama olakı sezeryan olursan veyahut normal dogumda alttan dıkısın cok olursa mahvolursun
demedı deme..!!!
bolbol yogurt ye cıgerler temızlensın yoksa oksurukle gelen zımbırtı pesını bırakmaz bılesın..

esım :( ve sanırım lohusalık

kesınlıkle ıyı zmnlar.
uykusuzum yorgunum uykumu alamıyorum...
yaram acıyo vs vs vs..
bunun uzerınede boyle sorunlar benı mahvedıyo!..
ben agzının payını verırırım de bı duygusallak hakım uzerımde
e tabı k.cıma da guvenemıyorum yapamam.
annem de zaten hasta burda cogu arkadas bılır sen bılıyonmu bılmıyorum da.
yerı gelıyo kıcımı bıle sılemıyrm dıkıs acısından kaynanamamı sesleneyım sen benı tut ben sıleyım dıye..
en ufak ornek banyo yapacam cesaret edemıyorum...ben bıde normalde her aksam dua alıp yatarım
dogum sonrası 2gunde bı banyo yaptım bu gece 3. gecem hala yapamadım nıye ablamı beklıyormusum nereye kadar o yıkayacakmıs
dıye bı dunya tartıstık...

yok canım bilmiyorum annenin rahatsızlığını allahım şifa versin inş.geçmiş olsun ciddi bişey değildir inş.ya insan ablasına yada annesine diyebildiğini kaynanasına nasıl derki diyemezsin rahat olamazsın yanında daha çok gericeksin kendini normal bi durum değilki şuan seninki dikişlerin var insanın birilerinin yardımına muhtaç olması ne kötü dimi,şu durumda bile seni üzebildi(gerçi benimkide aynı çok anlayoşlı gözükürde gel sen bide bana sor)kaynanan sana nasıl banyo yaptırsın yada wc den sonra yardımcı olsun belki yapar ama olmaz ya mümkün değil bana göre büyük konuşmayalım ama.eşinde neden böyle yapıyoki zaten bak hala eşimin desteği olmadan kalkamıyorum diyosun insan biraz anlayışlı olur bide lohusalık var zaten.kim bilir neler geçiyo senin aklından nekadar duygusalsın ama kimse bunun farkında değil

yok canım bilmiyorum annenin rahatsızlığını allahım şifa versin inş.geçmiş olsun ciddi bişey değildir inş.ya insan ablasına yada annesine diyebildiğini kaynanasına nasıl derki diyemezsin rahat olamazsın yanında daha çok gericeksin kendini normal bi durum değilki şuan seninki dikişlerin var insanın birilerinin yardımına muhtaç olması ne kötü dimi,şu durumda bile seni üzebildi(gerçi benimkide aynı çok anlayoşlı gözükürde gel sen bide bana sor)kaynanan sana nasıl banyo yaptırsın yada wc den sonra yardımcı olsun belki yapar ama olmaz ya mümkün değil bana göre büyük konuşmayalım ama.eşinde neden böyle yapıyoki zaten bak hala eşimin desteği olmadan kalkamıyorum diyosun insan biraz anlayışlı olur bide lohusalık var zaten.kim bilir neler geçiyo senin aklından nekadar duygusalsın ama kimse bunun farkında değil

o yaparmıs herseyı.. yapıyorda ama 40ımız cıkmadan ne o ne ben yanlız kalmalıyız
ıkımızınde yanında bırı olmalı yanlız bebekle benım uyumamam gerekır e ne olacak.
o bunu anlamıyor ıste...

neyse ben cıkayım bıraz uzanayım korsenın cırtcırtı kasıgıma degmıs su toplamıs onuda yanlıslıkla patlattım
sızlıyo bı o eksıktı..!
karnımda agrıdı cıkayımda dınlenım gelebılırsem gelırım yıne opuyorum sızı bash bash..

ne yaptılarkı..

sakın baslama olakı sezeryan olursan veyahut normal dogumda alttan dıkısın cok olursa mahvolursun
demedı deme..!!!
bolbol yogurt ye cıgerler temızlensın yoksa oksurukle gelen zımbırtı pesını bırakmaz bılesın..

yok canım inş.başlamam sigara aklıma geldikçe oğlumu aklıma getiriyorum onun için herşey ozaman elim kolum bağlanıyo.işki doğumdan sonrası bi an sinirlenip başlamamak ahhh

neyse ben cıkayım bıraz uzanayım korsenın cırtcırtı kasıgıma degmıs su toplamıs onuda yanlıslıkla patlattım
sızlıyo bı o eksıktı..!
karnımda agrıdı cıkayımda dınlenım gelebılırsem gelırım yıne opuyorum sızı bash bash..

tamam canım dikkat et kendine üzme kendini bak canın acıyo zaten allahım yardımcımız olsun inş.eşinede en kısa zamanda bunu anlasın ve tartışmasın senle.

sorma bebişim hava öyle soğukki bizim peteğin tekinde sorun vardı hiç çalışmıyo
salonda oturuyoruz salonda büyük tek petek yetmiyodu artıkk bu soğuklarda
evlatçıklarım bile kafesten çıkmak istemiyo soğukta
eşimde işte bugünde pazar
neyseki arkadaşımın eşi anlıyodu evdeydi bugün onlar geldi
peteğe baktı sorun yokmuş
meğer dışardan vanasının teki kapalıymış
onu açtı petek çalıştı
çok şükür odada ısındı öyle sevindimki
soğukta üşüyoduk
ısınınca mubişlerim bile bıcırdanmaya başladı
allah bu soğukta hiçbir canlıyı bırakmasın çok zor çok
oyy kuzucuklarım, nasılda sevinmişlerdir sıcak ortamı bulunca, allıhım hiçbir canlıyı bu sogukta sokakta aç bırakma

ya vericez tabi böyle kalmıycaz bi pırtlatçaz ohh gitti 10 kilosu,sonra bide öle her şunu ye sütün olsun bune ye diyene yok diycez ,içicez suyu,rezene çayını.bide dereotunu ohh tamam dereotu çok süt yapıyomuş bide kilo verdiyomuş aklında bulunsun belki biliyosundurda ben yinede söyliyim dedim.aman napalım anne olucaz anne dediğin şöyle etli butlu olur ama dimi :))
elmacım ya çok hoşsun:9::9:çok güldürdün beni, inşallah pırtlatırız en yakın zamanda, ben dereotunu bilmiyorudum ama yeşilliklerin genel olarak süt yaptıgın biliyorum bolbolda yiyorum şimdiden
bide kızlar kuru beyaz dut acayip süt yapıyormuş aklınızda bulunsun,ben kurusunu yiyorum ama kurudutu kaynatıp içmem çok iyi geliyormuş

zaten annem şimdiden yedirmiyo uff düzgün beslen az yesende sütünn olur diyo.. doğru aslında dediğin gibi dere otu etkili olur bencede..azcık balık etli olalım ama sarkmasın kuzum .. giydiklerimiz yakışsın..

buklecim ya benim annemde kızıyor bana kızım az ye abartma, çocugun alacagı neki diyor:26:
yaaa anne böyle dermi, ye kızım ye et olsun süt olsun demesi lazım degilmi:52::52:

benn geldimm yemek yedimm ıhlamur demledim geldimm
boğazlarımda enfeksiyon olmuştu antibiyotik verdi doktor bende kullanmadım sonra öksürüğe çevirdii
doğal yolllardan atlatmaya çalışıyorum
antibiyotik kullanmama konusunda ısrarlıyımm :8:

Back
X