çok iyi 7 kilo canım agrıların geçince hareketlenirsin daha çok verirsin spora bile gerek kalmaz gibi geliyor ama
ama sarkmalar olailir göbekte tedbir almak lazım
evet zaten sarkmaya müsait bi vücudum var, korse falan kullanmayı düşünüyorum kısmetse
arkadaşım incir kürü yapıyo kefirde içiyo bolda su
sütü çok hiç sıkıntı çekmiyoo istersen sende dene canım
bana kayısı kompostosu boza falan içiriliyo şuan :)))
bide hastaneden bi reçete verdiler içinde bi bitki çayı var, süt arttırıyomuş onu kullanıyorum
mrb herkese geçmişi okuyordum. nst ye ve usg ye girdim. 38+6 da olmama rağmen nst çok düzgün çıktı. kasılmalar falan yok. bebk de 3700 olmuş.
ben viva nın yazdıklarına takıldım. en korktugum şey doğum sonrası denilen post partum depresyonu. ben de olacakmış gibi geliyor. Allah yardımcımız olsun valla. zaten son haftalarda iş yerinde her şeye geriliyordum. eşimi bi kaşık suda boğasım geliyordu. çok şükür izne ayrılıp dinlenince iyi geldi. ancak şu hastane ve ev kalabalığı ve misafir ağırlama derdi benim de gözümde çok büyüyor ve her an ağlayasım geliyor. bir de şubatın 16. da tayin yerimiz belli olacak, 15 gün içinde oraya gitmek zorundayız. kış günü ev taşı falan neyse ondan da geçtim. herkes bir anda gelecek uzağa gidersek gelemzler diye.
viva sıkıntılı günlerini ne kadar zamanda atlacaksan yaz. kısa zaman olursa biz de moral buluruz. doğumdan sonra burda sohbetlerle destek oluruz birbirimize.
canım hakkaten kadın vücudu için eşi olmayan bi süreç ve hormonlarda inanılmaz değişim oluyo.
ne kadar mantık kurmaya çalışırsan çalış vücudun dengesinde yaşanan bu değişim yüzünden ister istemez sıkıntı üzüntü bunalım yorugnluk vs yaşanıyo. çocuğuma bakınca herşeyi unutuyorum :)))
tahammülsüzlük gerginlik ve başa çıkmayacağın korkusu sarıyo bazen
ama herşey geççek yaaa ben önemsemiyorum
benden tavsiye herkesi konuşturma çünkü gerekli gereksiz herkes müdahale ediyo sana
çocuğu öyle tutma yok efendim altını şöyle bezle şöyle uyut
üstüne bunu koy altına bunu ser onu ye bunu iç
bir anne içgüdüleriyle yavrusuna tüm tavsiye edilenlerden daha iyi bakar, kimseyede ihtiyacımız yok
hatta az önce kayınvalideme bağırdım çünkü ne zaman bebek ağlasa zırt odaya geliyo
nooluyo diyo
emz,rmedinmi
altınımı değiştirmedin
gazımı var
üşüttünmü
eee yeter dedim çıkarmısınız dışarı
zaten stresliyim bide sizlemi uğraşcam dedim
valla alınırsa alınsın benim akıl sağlığımdan önemli değil ..