- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.801
ben yatıyorum kızlarr yarın görüşürüz nasipse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya şurda ne güzel sohbet ederken bütün sinir kat sayılırım yükseldi heee tam millet gitti rahat ettim derken eşim yine toplamış geldi milleti sabah bahsetmiştim biraz.düşünsenize bu halimle buraya geliyolar çaya yemeğe beyfendiler önce çay içiceklermiş,daha acıkmamışlar yemin ediyorum göz yaşlarım düğümlendi sanki ben yatmak isterken daha bu beyler kaçta acıkırda yemek isterler o kadar sinir oldumki,ben biraz kafa dağıtıp unutmak isterken gene geldiler biraz da başka yere gidin ya ben normal olsam zaten sorun yapmıycam bel ağrısı ve kasık ağrısı zaten öldürüyo insanı bu nasıl bi anlayışsızlıktır.hele eşimi herhalde bi kaşık su verseler boğabilirim bana neden idare etmiyosun der gibi bakıyo sanki etmiyorum daha napıyım ya benim halimi görmüyolar nerden nefes aldığım belli değil offf vallahi şimdi böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum insaff ya heryerim ağrıyo zaten bide akıntım var
selam kızlarrrrr
ahhh canım öyle doğru ve güzel söylüyosunki inş.başlamayız dimi matnesss nerdesin kız?
ama canın çekti seninde dimi benim sinirlerim bozulunca çok istiyo ne yalan söyliyim
canlarım aklınıza getirmeyin şu mereti
yarın çocugunuz içtigi zaman söz söyleme hakkınız olmaz
hayatınıza tekrr sokmayın yazık etmeyin bebişlere![]()
ahhh canım öyle doğru ve güzel söylüyosunki inş.başlamayız dimi matnesss nerdesin kız?
ama canın çekti seninde dimi benim sinirlerim bozulunca çok istiyo ne yalan söyliyim
canlarım aklınıza getirmeyin şu mereti
yarın çocugunuz içtigi zaman söz söyleme hakkınız olmaz
hayatınıza tekrr sokmayın yazık etmeyin bebişlere![]()
ya şurda ne güzel sohbet ederken bütün sinir kat sayılırım yükseldi heee tam millet gitti rahat ettim derken eşim yine toplamış geldi milleti sabah bahsetmiştim biraz.düşünsenize bu halimle buraya geliyolar çaya yemeğe beyfendiler önce çay içiceklermiş,daha acıkmamışlar yemin ediyorum göz yaşlarım düğümlendi sanki ben yatmak isterken daha bu beyler kaçta acıkırda yemek isterler o kadar sinir oldumki,ben biraz kafa dağıtıp unutmak isterken gene geldiler biraz da başka yere gidin ya ben normal olsam zaten sorun yapmıycam bel ağrısı ve kasık ağrısı zaten öldürüyo insanı bu nasıl bi anlayışsızlıktır.hele eşimi herhalde bi kaşık su verseler boğabilirim bana neden idare etmiyosun der gibi bakıyo sanki etmiyorum daha napıyım ya benim halimi görmüyolar nerden nefes aldığım belli değil offf vallahi şimdi böyle avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum insaff ya heryerim ağrıyo zaten bide akıntım var
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz:26: adım emine bu arada
mrb ben mayısta dogum yapcam ins ben de okuyabilirim belli bir gunu fln war sanrımm sen yazarsın bende ogun okurum .ins tez zamanda senınde güzel haberini alırız
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz:26: adım emine bu arada
o yaparmıs herseyı.. yapıyorda ama 40ımız cıkmadan ne o ne ben yanlız kalmalıyız
ıkımızınde yanında bırı olmalı yanlız bebekle benım uyumamam gerekır e ne olacak.
o bunu anlamıyor ıste...
yok canım inş.başlamam sigara aklıma geldikçe oğlumu aklıma getiriyorum onun için herşey ozaman elim kolum bağlanıyo.işki doğumdan sonrası bi an sinirlenip başlamamak ahhh
Ben de okurum canım mesajı yenı fark ettim,ama Allah izin werırse 4Şubat'ta dogum yapabılırım ..Yanı 6 gün içinde bir gün werırsen okurum sewe sewe..Allah sana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah..
canım allah razı olsun şu anda 12 şubata kadar arkadaşlar sağolsun listemi doldurdular ama eğer sende benim için dua edersen inan çok mutlu olurum inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna eğer okuyan olmazsa senden yardım isterim
günaydın kızlar..
ne güzel herkes izne ayrılıyo benim 1 haftam var daha haftaya salı ayrılıcam
ne kadar mutsuzum ve enerjm düşük anlatamam![]()