insan dinlenmeye ihtiyacı oldugu zamanda evde biri olunca cok rahatsız oluyor..
gecen hafta carsamba rahatsızlıgımda annem geldi,kadın yardıma geldi,ama inan öyle zor geldi ki .. ama evde de yalnız kalmam sakıncalıydı nabız cok yüksek oldugundan,mecbur kaldım,Allahtan yeni ilacım iyi geldi :)) cabuk atlattım.. yani bana annem yardıma gelmişken bile onu düşünmek zor geldi,kadını yalnız bırakmış gibi hissettigimden uyurken bile acaba sıkılır mı diye düşünerek rahatsız oldum..degil senin gibi yatılı misafirlerim olacak cıldırırım heralde allah yardımcın olsun..
eşimin yegeni sömestr bitiyor diye cuma gelecek,kasılıyorum..
he gecen ctesi akşamı da eşimin amcasına halaları gelmiş,bende iyileşirsem bir bes dk ugrarız kalabalıga girmek istemiyorum,mikrop kapmak istemiyorum dedim eşime anlaştık öyle.. neyse yürüyüse cıktık bebegim dergisi subatı almaya anamm tilifonn , halamlar bize gelmek istiyor ne diyeyim diyor kocammm... bende napim gelsinler dedim, alell acele bişeyler hazırladım buzlukta sigara böregim vardı,annem de sarma getirmişti onları cıkardım hazırladım,geldiler gelinleriyle birlikte hepsi oturdular kurum kurumm,bende ayaklarına kadar hizmet ettim,bir de üstüne meyve kestim.. halam amcanın gelinini utandırmak için kalktı yardım falan etti,ama gelin bu halde birinden hizmet almayı tercih etti...
aslında bu haldeyken gelmek istemeleri bence saygısızlık, belki evim bile pis olabilirdi , mahcup olabilirdimmm.. ama galiba bunlar düşünülmüyorrr... herkes kendine fantezi arıyor diyorum ben

gülüp geciyorum,hatta ertesi sabah eşimle kvaltıda kakır kakır güldükk ,bu haldeyken bile baskına ugradım gibisinden :))))
yani bence eşine soyle gitsin pederlerin,cok rahatsız ve yorgun oldugunu gösterrr... bizi dirayetli gordukce insanlar rahatsız olmuyor,belki vicdana gelirlerrr,canım...