- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.841
ayy canım benimmm .. vallahi bana agır geldi senin işin artıkk pöfff bi bitse de cıksan izne artık...
kocam bile artık öglene kadar calısıyorr,şu senin iznin hala başlamadı...![]()
bu arada ali tezeli izleyen var mı doktoruma geldi yine....
günaydın canım, az kalmış sabret
canım gerçekten nazar degdiriyorlar, iyiysen bile iyi deglim de artık
çekemeyen çok olur
günaydın buklecim sabret çilege dedigim gibi sende iyi degilimde, hem nazar degmez, hemde belki acırlarda az iş verirler
1 hafta neki bitiverir, bir hafta sonra bitiyor diye sevin bence
canım niye kahvaltı hazırladın sen,taktik veriyorum sana ayaga kalkamıyorum falan de, sen böyle hizmet ettikçe kimse rahatını bırakıpta gitmez
rol yapmaya devam(gerçi rolde sayılmaz ama abartmak lazım anlaşılan)
esperanza, elefera günaydınnnnnn
ben nebileyim canım valla senin işinde zor allah yardım etsin, bu kocalar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar,senin ailenin yanında şimdi aslan kesilir, bak yarın anası gelsin kuzuya döner,her dedigini yapıyomuş havasına girer,yazık anasıda üzülür bu kız eziyor oglumu diye
ben eşime dedimki aileme nasıl davranırsan fazlsıyla karşılıgını bulursun dedim,
şimdi çok dikkat ediyor,annemin dedigini ikilemiyor, eeee tabi annesi gelecek ana bagırmama tahammül edemez
günaydın canım, nerde kaldın bilmiyorum ama dün dünyam80 i ekledi sanırım nihlee onund normal dogumla oglu oldu
ayyy kızlar saolunn sizde olmasanız kimse anlamıyo beni eşim bile 1 hafta dişini sıkamıycak mısın diyo gıcık