- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.921
birşeyler olmuş yazdığım şey on kere gelmiş yav
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elma noldu kuzum ya ben çalışırken neler oldu? sakin ol önce niye ağlıyosun?:26:
bu kadar üzme kendini haklısın sinir bozucu birşey ama senin elinden gelen birşey yok doktorun böyle uygun bulmuş hastanede kim ne diyebilirki sana kimse keyfinden böyle gitmez sonuçta sen git hastaneye ayrıca baksalarda durumu anlayacaklar zaten neden temizlenemediğini kendini boşu boşuna üzüyorsun
benim sıpada hiç durmazdı ama buaralar korkutuyor beni azaldı hareketleri kımıldayamıyo sanırım,çatlaklarda artı iyice![]()
nasılsınız kızlar? bebişler nasıl? ya bizimki pek hareket etmiyor 3-4 gündür doktora gitsem mi?
dogur gorursun sende![]()
evde tıkılı kalıyon
ay yok cok zmn gecmesı lazım
agrılarımı unutmam lazım
haa bıde kılo vermem lazım
şş kızlar evde yanlızken kesınlıkle bnyo yapmak yok
ılık su dogum baslatırmıs. aklınızda bulunsun sonra cıplak cıplak gıdersınız doguma...
hemde agrı sızı varken.
ıcın rahat etmesse elma81'cım belden asagını yıka 2dk hemen cık..
dimi ama napabilirim sonuçta görcekler manyak olmam lazım öle gitmek için ya ne biliyim bide öyle görünce okadar sinirlerim bozulduki korktum ben bunla nasıl duruyorum diye ,eşimi çağırdım geliyo birazdan,bi gidelim hakkımızda hayırlısını versin allahım.
ya varya allahım herşeyin hayırlısını versin insan neye takık oluyosa ondan sınanıyo herhalde,ya sancım var diye banyo yapıyım dedim bide hani hazırlıklı oluyım her ihtimale karşı bende vajinal varis varya öyle olmuşki resmen simsiyah ve okadar büyümüş hiç bişey yapamadım korktum.şimdi diyorum bişey olsa ben bu halde nasıl gidiyim insan utanıyo doktor hiç bişey yapma diyo sezeryan olsam alttan bakılmıyo dimi ya(bu yüzden sinirlerim bozuldu ağladım şimdide gözlerim acıyo off allahım hayırlısıyla bi kurtulsaydık rabbim yardım et hepimize.
hemen yazayım. kızlar bu perşembe sezeryan olacaktım. bebek 02.02.2012 de doğsun dedik. normal olursa 06.02.2012 olacaktı ama bebek bugune kadar tüm usg lerde haftasına göre öndeydi ve ben bebek iri oldugu için normal doğumdan korktum. bu gun eve koltukları yıkamak için adamlar gelecekti. perdelerimi de akşam atıp sabah ütüleyip asacaktım. koltukları yıkamak için 3 adam eve geldi. tam kapıyı açtım, o anda bacaklarımdan aşağı su geldi. adamlar evde ben eşimi arıyorum. ameliyattaydı. hemşire teli açtı lütfen dedim. telefonu kulağına verin. ağlıyordum mecbur verdi teli. suyumun geldiğini söyledim. ameliyata başka dr. lar devredip geldi eve. bu arada komşuda temizlikçilerin başında durdu. 1 saat sonra sez. giriyorum. dua edin. annemde yarın gelecekti. ağlayıp duruyorum. gece eşim olacak yanımda gerçi onun yanında daha rahat olurum sanırım.
evet canım yasakmış doktor öle dedi,afedersin ama en fazla dedi uzarsa makasla kısaltabilirsin ama ben hiç alışkın değilim.öyle tikli biriyimdirki bu konuda kıl manyaklığı vardır sürekli temiz olma takıntısı vardı,allahım bana öle bişey verdiki beni sınıyo sanırım.yani böyle gidilmez dimi,
hemen yazayım. kızlar bu perşembe sezeryan olacaktım. bebek 02.02.2012 de doğsun dedik. normal olursa 06.02.2012 olacaktı ama bebek bugune kadar tüm usg lerde haftasına göre öndeydi ve ben bebek iri oldugu için normal doğumdan korktum. bu gun eve koltukları yıkamak için adamlar gelecekti. perdelerimi de akşam atıp sabah ütüleyip asacaktım. koltukları yıkamak için 3 adam eve geldi. tam kapıyı açtım, o anda bacaklarımdan aşağı su geldi. adamlar evde ben eşimi arıyorum. ameliyattaydı. hemşire teli açtı lütfen dedim. telefonu kulağına verin. ağlıyordum mecbur verdi teli. suyumun geldiğini söyledim. ameliyata başka dr. lar devredip geldi eve. bu arada komşuda temizlikçilerin başında durdu. 1 saat sonra sez. giriyorum. dua edin. annemde yarın gelecekti. ağlayıp duruyorum. gece eşim olacak yanımda gerçi onun yanında daha rahat olurum sanırım.
selam kızlar ben geldim
senfat allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya
kızlar bizim kızda 3800-4000 gr arası dedi doktor, haftaya dahada kilo alacak ve sezeryan olacak dedi,
karnımı yokladı sagdan soldan yanılsamda 3700 gr aşagı degil dedi 4000gr fazlada olabilir ne diyorsunuz dedi????????:26::26:
şaşırdık kaldık eşimle,nst sonuçları çok iyi sancı falan yok bebekte inmemiş daha aşagı
KARAR VERDİK cuma günü sezeryan olacagım inşallah, eger erken gelmezse tabi4 gün mühlet verdik bebişe geldi geldi artık
içimde garip bir his oluştu, şaşkın durumdayım:26:
selam kızlar ben geldim
senfat allah yardımcın olsun canım, inşallah güzel haberlerini yazarsın buraya
kızlar bizim kızda 3800-4000 gr arası dedi doktor, haftaya dahada kilo alacak ve sezeryan olacak dedi,
karnımı yokladı sagdan soldan yanılsamda 3700 gr aşagı degil dedi 4000gr fazlada olabilir ne diyorsunuz dedi????????:26::26:
şaşırdık kaldık eşimle,nst sonuçları çok iyi sancı falan yok bebekte inmemiş daha aşagı
KARAR VERDİK cuma günü sezeryan olacagım inşallah, eger erken gelmezse tabi4 gün mühlet verdik bebişe geldi geldi artık
içimde garip bir his oluştu, şaşkın durumdayım:26:
dünürüm naber görmüyosun hiç beni? belli oldu mu tarihin ?
kız kaç kez selam verdim görmedin sen beni
nst ye girdim sancı çıkmadı 9 şubatta çağırdı
gün belirleyeceğiz inş.