- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.081
hoşbulduk canım ben çok ağırlaştım o kesin :)))
daha bu hamilelik boyunca ne kadar ağırlaşcaz çok merak ediyorum yattığım yerden desteksiz kalkamıyorum aynı bi top gibi yuvarlancam artık :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım ben çok ağırlaştım o kesin :)))
iyiyim dünürcüm iş yerimi alt ettim rahatladım valla sen napıyosun?
topikte kar var kuzum ondandır..
bana bak bbye doğurma kız nolur?
herkes doğuruyo beni yanlız bırakma
hoşgeldin canım gözün aydın alttan muayene zormu nasıl geçti?
gez gez son günlerde gezde nasıl olsa eve tıkılıp kalıcaz sonra zaten :)
servise bak seni kapıdan bu halinle almıycakta kimi alcak iyi yapmışsın hep öledir zaten ses çıkarmayınca ohh herkesin keyfi yerinde,şimdi anlasınlar değerini öğlene kadar keyif yaparsın bari :)
az daha diretse eve limuzin yollayacaklarrr![]()
diren kızz pes etme tutuşmuşşlarr
scanım benım bende sneın gıbı dusunuyordum ama artık öel dusnmuyorum benı bıryerden muayne etmedı ultronsdan baktgın öle gozukuyor dedı ben bır mınyon tıplıyım ondan sanırım ama benım bebk önde gıdıyor normalde 21 subatı beklemem lasım ozamnde bebek 43 haftalık oluyor ve tehlıkelı ondan normalolmaz dedı yapmazsın dedı bana cok sromayınca söylemıyor haklsın canım benım bır arkdasım daha var onun normal bak serpıl hanım yıne doktoru bır hafta önde benden onun normal herseyı acılmasıda var ama haklsın bıraz sezeryancı allhım hakkında hayırlsını versın canım sonucta ıkısnda cekıcegımız acılar agrılar olucak bende senın gıbydı psıkoljık bunalıma gırdım sezeryan dıyınce ama artık takmıyorum söyledıkelrını dusnce mantıklı geldı bana napıyım bebgımı zora sokucagıma kendım zora gırerım daha ıyı
oyelkenn daha önce sordum ama görmedin sanırımm
daha önce mart annelerine yazıyomuydun
yoksam ben hastayımm alıcılarımda sorunmu varr
daha bu hamilelik boyunca ne kadar ağırlaşcaz çok merak ediyorum yattığım yerden desteksiz kalkamıyorum aynı bi top gibi yuvarlancam artık :))
bu hafta daha kolay gecti,kasmadım.. tabi insan bir cekiniyor o abuk sabuk masada yayılır gibi oturunca :)))
evett ya iyileştim artık son 2 hafta gezmeliyimm sonra aynen dedigin gibi tıkılı kalıccazz yaza kadar eveee(
görmedim canım
yok hiç yazmadım
aynen bende yaa bide benim sırtım aşırı ağrıyor
birde sağ göğsümün altı çok a cıyor
oh oh süper sende yat öğlene kadar ne güzel işte :))
servise bak seni kapıdan bu halinle almıycakta kimi alcak iyi yapmışsın hep öledir zaten ses çıkarmayınca ohh herkesin keyfi yerinde,şimdi anlasınlar değerini öğlene kadar keyif yaparsın bari :)
mrk etme cnm benım oğlanın öle bır nıyetı yokkk
evet kızlarr ohh ne rahatladım anlatamam ..
bugün doğuran yok mu?
görmedim canım
yok hiç yazmadım
aynen bende yaa bide benim sırtım aşırı ağrıyor
birde sağ göğsümün altı çok a cıyor
Küçük olsun boşver daha iyi, normal doğum düşünüyorsan tabi. Küçük bebek daha çabuk büyür derler. Ben de artık çok kilo almasın istiyorum.
aynen aynen bende öle artık oram buram ağrıyo derken karıştırıyorum :)) eşim öle diyo ağıran yerlerini değil ağırmayan yerlerini söyle diye bide grip oldum boğazım da ağrıyo allahım hayırlısıyla bi atlatsaydık
kızlar 3 şubat bu cuma yani mevlid kandilimi ?bilginiz varmı?
anladım canım, haklısın önemli olan bebeklerin sağlığı tabi ama ben de cok istiyorum normal olsun, hayırlısı artık. Bi de benim vucüdüm çok esnek acı eşiğim de yüksek o yüzden normalde ısrarcıyım. Sana 8 inde gittiğinde sezeryan için gün verir heralde artık.
Bide çatı muayenesi yaptıran arkadaşlara bişi sormak istiyorum. Ben daha önce mantar olmuştum alt taraftan, o zaman akttan muayene etmişti beni onun gibi bişi mi bu çatı muayenesi acaba? Benim hiç acımamıştı.
ıstersen baska doktora gosrter bırkere baklım nedıcek ama söleme böle böle dıye ıcın rahtlasın canım 8 ında gıttgım evet ayrıntıları konusucaz canım gun kararlastırcaz umarım ıstedgın gıbı olur arkdasım
ıstersen baska doktora gosrter bırkere baklım nedıcek ama söleme böle böle dıye ıcın rahtlasın canım 8 ında gıttgım evet ayrıntıları konusucaz canım gun kararlastırcaz umarım ıstedgın gıbı olur arkdasıım
evet ben de biraz daha zaman geçsin başka bi doktora sormayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ilgin için.