2012 Şubat Anneleri

evet cANIM doğru

enice bu cumaya almıştı dimi gününü güzel bi günde doğum yapacak inş.evdeyim biyerede çıkmıyorum ama nerden geldiyse bu grip,benimde ağrı yapıyodu göğüsümün altına kafası aşığa inince biraz rahatldım üstü boşaldı karnımın ama aşşağıda taşımakta zormuş bizede hiç bişey yaramıyo.:))

gezerken doğurmayasın kız yolda falan sancın gelir

dogurmam heralde :)) trafik varsa fazla uzaklaşmıyoruz kyalı cevresinden ..

slm kızlar MAAŞALLAH herkesin bebişi nasıl tombik öyle :21::21::21: tü tü tü....benm ki gecen hafta 36 haftalıktı 2400 dü yarın kontrolümüz var yine 37 haftalık oldu bakalım kaç kilo olmuş.....kilosu az gibi gelmişti bana bu hafta ne bulduysam yedim yaramıştır inşallah

benimki de kücük merak etme daha dogrusu normal :)) bu bizim topictekileri bebişleri topikkk galiba :)) 38+1 3 kilo olabildi ancakkk..

enice bu cumaya almıştı dimi gününü güzel bi günde doğum yapacak inş.evdeyim biyerede çıkmıyorum ama nerden geldiyse bu grip,benimde ağrı yapıyodu göğüsümün altına kafası aşığa inince biraz rahatldım üstü boşaldı karnımın ama aşşağıda taşımakta zormuş bizede hiç bişey yaramıyo.:))

aşağı indiyse doğumun yaklaşmıştır

:34::34::34::34::34:
ben geldiiim...nasılsınız arkadaşlar varmı doğuran sancısı olan
kontrole giden...
şimdi geçmişi okumaya gitsem sizinle yazışmadan akşam olur...:ssz::ssz:

evet ben de biraz daha zaman geçsin başka bi doktora sormayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim ilgin için.

nedemek canım ben sana face ıcın msj atyım ama benı gozukmuoyormus kımse bulamıyor benı ondan msj atmadım adım burcu tansıtgıma sevındım canım derman has. adam ıyımıs yenı gelen ıstersen ona bıker edanıss

ben 12 si istiyordum ama pazara geliyor
sence 14 ü sevgililer gününde mi yapayım yoksa
16 sı mı oğlum 16 ocak doğumlu bunlarda 16 şubat mı olsalar
evet kızlar fikir verin bana

aa ben de 12 ıstedım ama pazar canım 10 cuma ya ondan sııtyorum

ama bende 16 yap hıc dunsme oğlusunla aynı olsun tarıh olrak ne gusel olurr

:34::34::34::34::34:
ben geldiiim...nasılsınız arkadaşlar varmı doğuran sancısı olan
kontrole giden...
şimdi geçmişi okumaya gitsem sizinle yazışmadan akşam olur...:ssz::ssz:

hosgeldınn canım doguran yok su anlıkk

ben dun kontroldeydım oğlum ıyı cook sukru ama dogum seklım degısmedı malesef seryan dıyor ama 8 ınekdar zamnım var belkı normal gelrı oğlum:1:

sen nasılsınn

nedemek canım ben sana face ıcın msj atyım ama benı gozukmuoyormus kımse bulamıyor benı ondan msj atmadım adım burcu tansıtgıma sevındım canım derman has. adam ıyımıs yenı gelen ıstersen ona bıker edanıss

yeni gelen birinin olduğunu biliyordum da nasıl olduğunu bilmiyordum. Öyle yapsam bari soru işareti kalmasın aklımda. Neyse bu gidişle 100 mesajı dolduracam sanırım o zaman ben sana atarım mesaj:))9

aa ben de 12 ıstedım ama pazar canım 10 cuma ya ondan sııtyorum

ama bende 16 yap hıc dunsme oğlusunla aynı olsun tarıh olrak ne gusel olurr

evet bencede :))
bence cuma yapma iki gün hastane de kalınıyor ya hafta sonuna denk gelmesin
bütün doktorlar elinin altında olsun hastane de tabi bu benim fikrim

evet doktorda öle dedi bakalım hayırlısı ne zaman doğurcaz bence sen 16 şubat yap,oğlun 16 ocakmış,bilmiyorum ama bana göre 14 şubat bişey ifade etmediği için belkide ama bence 16 şubat daha iyi

evet bence de sağol canım

canım kacırdgın bısey yokkı herkes bırbıerne hal ahtır soruorr okdar

dunurume cvp ver sen gelınler nezamn dogsun?

evet yaa bu bukle beni hiç kaile almıyo kızz dünürrr
yeyim seni ben

evet bencede :))
bence cuma yapma iki gün hastane de kalınıyor ya hafta sonuna denk gelmesin
bütün doktorlar elinin altında olsun hastane de tabi bu benim fikrim

canım özel hastnaeydım ben ondan cumartesı caslıyor doktorlar ve cumartesı cıkısm yapılabılırr
nebılyım öle kararsız kaldım ben mınyonum bebgım toplu allhıma guc gelmesın yroluyorumm artık ınan canım benım ya

Back
X