- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.261
aslm hg cnmmm
saol sen naslsın..
kesınlıkle al normal dogum ıcınde tabıkı ıyıdır.
nihlee kızıcın napıyo? olsada sevsem ağzını burnunu avuçlasam mesela

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslm hg cnmmm
saol sen naslsın..
kesınlıkle al normal dogum ıcınde tabıkı ıyıdır.
aman ya sorma bide kalıyolar ya
kızlar şu korse işine bide ben bakıyım ama ben sezeryandan sonra takılmıyo diye biliyodum yanlış bilmişim :))
Kızlar 39+4 haftalığım şu anda....hala ne sancı ne bişe....sadece önceki akşam tuvalete gittiğimde beyazımsı yapışkan birşey geldi...nişan olabılır dedıler ama nişan genelde pembemsi veya kahverengımsı oluyomuş bılmıyorum...kızımın hareketleri azaldı önceki gibi değil...normal doğum istiyorum ve çok heycanlıyım açıkcası korkuyorum..kızımın posizyonu ters değil başı inmiş aşağıya sanki...bakalım bu gece birşey olacakmı...bir arkadaşım yeni doğurdu ...bana yürü ki suyun patlasın diyor, deneyeyim bakalım işe yarar mı....
doktorun ne diyor canım
nihlee kızıcın napıyo? olsada sevsem ağzını burnunu avuçlasam mesela![]()
emdırdım sımdı yatırdım cnm uyuyo cok sukur bende pansuman olcam sımdı yaraya kurusun cabukca..
haa bıde oyle bı gecer zmnkı basladıhazır uyumusken onada bakıyorum :)
en kısa zamanda doğum hikayenide yazarsın artık geleceği günü bilmek nasıl bi duygu?
Kızlar bu aradaba kızımın adını Beyza koyduk..Babası koydu...ben ilk başlarda Beyza Duru olsun dedım ama kımse kafiyeli bulup beğenmeyınce vazgeçtim ikinci isminden...
ben arada bi gidip içerdeki insanlara bi baksammı acaba verdim çayları geldim ne hayırsız gelinim sizde bırakamıyorum.
korseyi inceleyemedim de
NİHLECİM sezeryandan sonra bu korsemi takılıyomuş,yani belli bi model ve şeklimi var farkediyomu?
ben arada bi gidip içerdeki insanlara bi baksammı acaba verdim çayları geldim ne hayırsız gelinim sizde bırakamıyorum.
korseyi inceleyemedim de
NİHLECİM sezeryandan sonra bu korsemi takılıyomuş,yani belli bi model ve şeklimi var farkediyomu?
yazarım canım.bi açıdan iyi,bi açıdan kötü galiba.gerçi ben korkuyom heran gelebilir.yolda kapandı burada.
kızzzzz gitseneeeeeeeeee :))))))))))
kızlar ya benim sol göğsüm çok ağrıyor
bırak kız kalkım kendileri alsın çaylarını hayret bişey aman..
gitmiycem valla yemeklerini yediler topladım çayıda verdim içsinler işte bende geldim y.odasına uzanıcam dedim aman napıyım
gecmısı anca okudum![]()
kaşınmalarım
karıncalanmalarım basladı yıne ve topac qıbı semsert oldu karnım
allaım delırıcem nefes alamıyorum kasımak ıstedıqım yerlere uzanamıyorum yetısemıyorummmmmmmm![]()
![]()
sıcak bı banyoya qıreyım en ıyısı
qecede damla uyumadım
qunduzde uyumadımkı qece uyuyabıleyım dıe
belkı mayısırımda uyuya kalırım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
qıttıkce aqırlasıyorum
ve cok sıkıldımmmmmmm tamammııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kızlar bu aradaba kızımın adını Beyza koyduk..Babası koydu...ben ilk başlarda Beyza Duru olsun dedım ama kımse kafiyeli bulup beğenmeyınce vazgeçtim ikinci isminden...
süt birikmiş olabilir mi? belki ondandır ..
:26:
gecmısı anca okudum![]()
kaşınmalarım
karıncalanmalarım basladı yıne ve topac qıbı semsert oldu karnım
allaım delırıcem nefes alamıyorum kasımak ıstedıqım yerlere uzanamıyorum yetısemıyorummmmmmmm![]()
![]()
sıcak bı banyoya qıreyım en ıyısı
qecede damla uyumadım
qunduzde uyumadımkı qece uyuyabıleyım dıe
belkı mayısırımda uyuya kalırım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
qıttıkce aqırlasıyorum
ve cok sıkıldımmmmmmm tamammııııııııııııııııııııııııııııııııııı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()