- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.361
haknurum böcüğüm sen orda duruyosunda neden yazmıyosun bakim?![]()
buklecim küsmüyüz selam verdim hiç görmedin bak ağlamaya yer arıyorum zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haknurum böcüğüm sen orda duruyosunda neden yazmıyosun bakim?![]()
kızlar biz azcık güneş gördük dışarı çıkıyoruz,hava buz gibi ama fırsat bu fırsat işte
görüşürüz yine öpüyrum sizi![]()
kızlar biz azcık güneş gördük dışarı çıkıyoruz,hava buz gibi ama fırsat bu fırsat işte
görüşürüz yine öpüyrum sizi![]()
buklecim küsmüyüz selam verdim hiç görmedin bak ağlamaya yer arıyorum zaten
bennebileyim, kirmizicilek16, elma81, playdoh8484, aydap
kızlar siz neler yapıorsunuz
bennebileyim dün göremeyince dogurdun sandım seni,senfattanda ses yok galiba dogurdu hastanede 2 gündür yok oda
elmam yine misafirlerin mi var
kızlar artık dogurabilirsiniz, şubata girdik, bakalım şubatın ilk annesi kim olacak
ne bileyim sanki işler benim yüzümden eksik kalacak gibi geliyo köle gibi uzun süre çalışınca şaşkınlaştım canım ya
bennebileyim, kirmizicilek16, elma81, playdoh8484, aydap
kızlar siz neler yapıorsunuz
bennebileyim dün göremeyince dogurdun sandım seni,senfattanda ses yok galiba dogurdu hastanede 2 gündür yok oda
elmam yine misafirlerin mi var
kızlar artık dogurabilirsiniz, şubata girdik, bakalım şubatın ilk annesi kim olacak
yok be canım sabah eşimle gittiler ama eşime sinirlendim ben ona diyorumki milleti gideceği yere bırak nasılsa her yer kar işe gitmesende olur zaten kendi işi,geç git gel çay kahve keyfi yapalım diyorum,beni arıyo biz babamla dışarda geziyoruz sen nasıl oldun?iyi halt ediyosun dedim,sabahtan beri bebeğin hareketleri yok denilcek kadar az onu soruyo bana bu kadar stresi bebekte hissediyo demekki çocuğada vurdu sonunda ana oğul isyana geçtik ama anlayana.şimdi sesimi çıkarmıyorum ama intikamım çok kötü olcak ağladım sinirimden.doktoru arıycakmışım aramıyorum sen ara sor doktora dedim.sen nasılsın ne durumdasın heycan varmı iyice sona yaklaştın hayırlısıyla allahım yardımcın olsun inş.
Herkese gunaydin bayanlar, subata girdik hepinize heyecan ve birazda korku basmistir bizde subat diyorduk ama ocak olduk. Bizim hayirlisi ile 4 subatta 1 ayimiz olucak dogum yapali dun gibi1 ay olucak ama dr 7 aylik dogdugu icin geriden gidicek dedi yani 3 aylik unca dogumdan bu yana 1 aylik olucakmis 2 yasina kadar boyle olucakmis, ben kendi ayagimla gittim suyum azaldigi icin ne son o agirlasmalari yasadim nede sanci yada su gelme olayini kg az ve erken oldugu icin ilk uyandigimda asansorde odama cikarken narkozdan zorlada olsa bebek nasil diye sordum kuvozdeydi ama sukur yanimda 2, haftadir gece uykumuz yok kucuk oldugu icin hijyen ve ek mama aliyoruz toparlansin diye kg hala az cunku, 3 kg gelmemiz lazim, ben ne lgusaligimi anladim nede hastanede yattigimi, acim vardi sut icin makinayla uyardular bi sabah bi uyandim gigsum tas gibi dr bagirta bagirta eliyle sikip yumusatmaya calisti oluyorum sandim ysra oldu emse sorun olmicakti ama kuvozde oldugu icin yasakti eve ciksnipta emene kadar gigsum mahvetti beni dikis bi ysndan gigsum bi yandan ama suan sukur h3sey guzel, bebegim yanimdaya hepsi uctu gitti, insallah sizde bu duyguyu tadin biran once, opuyorum hepinizi
herkese selamlar nasılsınızz
özgenın hepnıze selamı var bı sura gıremıcek kızlarr
olsun canım bebeğin sağsalim doğduya iyiya gerisini atlatırsın inş.. bende öpüyorum kocaman seni
günaydın bbye nolmuş dünürüm neden gelemiyo?
ben de kısmetse cuma günü ilk dogum heyecanını yaşayacagım.Allah herkese sağlıkla çoçugunu kucağına aalmayı nasip eder inşallah.
ben de kısmetse cuma günü ilk dogum heyecanını yaşayacagım.Allah herkese sağlıkla çoçugunu kucağına aalmayı nasip eder inşallah.
merhaba arkadaşlar..
doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyerek sözlerime başlayım :))
geçen hafta çarşamba günü bebeğim dünyaya geldi. bugün 1 haftalık olduk Allah'a şükürler olsun. 3730 kilo, 54cm boyunda doğdu oğlum. yalnız şöyle birşey var, o kadar küçük duruyor ki, hiç 3730 gibi durmuyor. iki kere doğum hemşiresine sordum, kilosunu onayladı.
sizinle bir de hoş birşey paylaşmak istiyorum. isim konusunda eşim tuğrul istiyordu, ben ömer. sonra tuğrul'da karar kıldık, ben de tuğrul'a alıştım. hastane de bile soranlara hep tuğrul dedik. neyse, hastaneden eve gelirken yolumuzun üstü diye eşim kimliğini çıkaralım dedi. gitti, geldi. oğlumun kimliğini bana uzattı. bir de ne göreyim, isim kısmına ömer yazdırmış. uzun zamandır bana sürpriz yapmak için çaktırmıyormuş. böyle işte.
kardan dolayı kontrole gidemedik. cuma gününü bekliyoruz.
herkese slmmmm..........![]()
herkese slmmmm..........![]()
merhaba arkadaşlar..
doğum yapan arkadaşlara Allah analı babalı büyütsün diyerek sözlerime başlayım :))
geçen hafta çarşamba günü bebeğim dünyaya geldi. bugün 1 haftalık olduk Allah'a şükürler olsun. 3730 kilo, 54cm boyunda doğdu oğlum. yalnız şöyle birşey var, o kadar küçük duruyor ki, hiç 3730 gibi durmuyor. iki kere doğum hemşiresine sordum, kilosunu onayladı.
sizinle bir de hoş birşey paylaşmak istiyorum. isim konusunda eşim tuğrul istiyordu, ben ömer. sonra tuğrul'da karar kıldık, ben de tuğrul'a alıştım. hastane de bile soranlara hep tuğrul dedik. neyse, hastaneden eve gelirken yolumuzun üstü diye eşim kimliğini çıkaralım dedi. gitti, geldi. oğlumun kimliğini bana uzattı. bir de ne göreyim, isim kısmına ömer yazdırmış. uzun zamandır bana sürpriz yapmak için çaktırmıyormuş. böyle işte.
merhaba arkadaşlar..
canım ne güzel Allah analı babalı büyütsün maşallah boyu kilosu çok iyi
eşinde çok güzel bi süpriz yapmışş
keşke benim eşimde öle yapsa
selam kuşum evden yazıyorum oley![]()
selam kuzumm nbr kıscen nasıll
canım ne güzel Allah analı babalı büyütsün maşallah boyu kilosu çok iyi
eşinde çok güzel bi süpriz yapmışş
keşke benim eşimde öle yapsa
selam kuşum evden yazıyorum oley![]()
selam kuzumm nbr kıscen nasıll