2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bu arada emrem 2700 oldu prima premıum care 2-5 kg kullanıyorum ve pek memnun değilim bilesiniz huggies e devam edeceğim harika bi bez emreme hastanede canbebe kullanmışlar yavrumun poposu pişik olmuştu huggies ve bübchenin pişik kremiyle 2 günde tamamen geçti bilginiz olsun...Prima hep sızdırıyo 2-5 kg bile büyük geliyo yavruma...

hadi ya bende prima almıştım.. :(
iyi bak yegenimizin totoşunaa :)))

Mevlide kadar kesin bizde ayın 10 unda mevlidimiz var...AMA ona kalsa 40ı çıkmadan gitmem diyo eşime gönder diye yalvarıyorum....dua edin gitsin yaaa:14:

10 una da var bayaaa bea :( ben dogururkene gidecek galippa :))
ben bilmem kimimi cagırcam annecim seni yeterince yordum falan de sepetle... cocugun yaşını doldurmasını beklicek utanmasa :)))

hadi ya bende prima almıştım.. :(
iyi bak yegenimizin totoşunaa :)))

Bebekten bebeğe farkedebilir ama emreye yaramadı belki ilerde yarar çünkü daha hazırda 4 paket var:(((bide primanın üst yüzeyinde bir doku var kakayı emiyo ve bebeğin poposunu beze yapıştırıyo kurutuyo çünkü...Emre bazen altını açınca ağlıyo çünkü bezi çekip koparıyorum teninden:(((Ama huggies bir numara şimdi ondan alacağım...:14:

10 una da var bayaaa bea :( ben dogururkene gidecek galippa :))
ben bilmem kimimi cagırcam annecim seni yeterince yordum falan de sepetle... cocugun yaşını doldurmasını beklicek utanmasa :)))

ayy canım biliyo ondan başka kimse yokki gelecek ...Ama eşime söylüyorum mevlide kadar sabret gider o diyor...Artık sabır diyorum....:14:

Bebekten bebeğe farkedebilir ama emreye yaramadı belki ilerde yarar çünkü daha hazırda 4 paket var:(((bide primanın üst yüzeyinde bir doku var kakayı emiyo ve bebeğin poposunu beze yapıştırıyo kurutuyo çünkü...Emre bazen altını açınca ağlıyo çünkü bezi çekip koparıyorum teninden:(((Ama huggies bir numara şimdi ondan alacağım...:14:

boşuna mı o kadar bez stokladım ben şimdii tühhh
bi sürü prima paketim var ya..,

ben senin yerinde olsam eşimin altından girer üstünden çıkarım ona yollatırım:34:

ya yine bunada şükür ilk günler delirtti ağlattı beni ya...Emremi bana hiç vermedi beceremezmişim diye halbuki ondan daha iyi bakıyorum çünkü o benim yavrum...Şimdi bile yanımda uyuyordu emre aldı kucağına yaaa bırak uyusun çocuk değilmii offfffffffffffffffff kızlar geliyorlar bana katil olabilirmiyimmmm:47:

boşuna mı o kadar bez stokladım ben şimdii tühhh
bi sürü prima paketim var ya..,

ben senin yerinde olsam eşimin altından girer üstünden çıkarım ona yollatırım:34:

Git diyemezki mevlid bi olsunda en azından anne artık gelen giden olmaz sen git deriz şimdi bişey diyemiyoruzzz:14:

ya yine bunada şükür ilk günler delirtti ağlattı beni ya...Emremi bana hiç vermedi beceremezmişim diye halbuki ondan daha iyi bakıyorum çünkü o benim yavrum...Şimdi bile yanımda uyuyordu emre aldı kucağına yaaa bırak uyusun çocuk değilmii offfffffffffffffffff kızlar geliyorlar bana katil olabilirmiyimmmm:47:

Allah sabır versn.. ayy ben de düşündükçe içim daraldı benm başıma da benzer şeyler gelebilir yakında. eşim de pek anlayışlı değildir bu konuda. annesine çok düşkündür, kalmasını özellikle istiyor doğumda:52:

Allah sabır versn.. ayy ben de düşündükçe içim daraldı benm başıma da benzer şeyler gelebilir yakında. eşim de pek anlayışlı değildir bu konuda. annesine çok düşkündür, kalmasını özellikle istiyor doğumda:52:

Ki biz normalde iyi geçiniyoruz birbirimize pek karışmayız ama lohusalık ve bebekte olunca %100 değişiyo ama korkmayın benim kayınvalidem akrep burcu resmen sokuyo:47:

kızlar doğum yapıpta bebeği sarılık olan var mııııı????

yardıma ihtiyacım var
bebeğimin değeri 14 çıktı

Canım emre oldu ama o dönem yoğun bakımdaydı ben bişey anlamadım...Şimdi geçti şükür...Allah yardımcın olsunn...Ama bence dr una danış her bebeğin farklı olurr bünyeleri farklı çünkü:34:

YALNIZ DEĞİLİM DEMEK Kİ.......

dün akşam bütün aile bizdelerdi gece gitttiler onlar gitti biz yattık .sabah da erkenden kalktık nehirin dr randevusu vardı oraya gittik.ve dr gideceğimizi akşam söylemiştik.neyse doktordan geldik ben yorgun kızım yorgun .......kızımı emzirdim uyuttum ohhh dedim mutfağa girdim çok acıkmıştık bişeyler yapayım diye.kapı çaldı ben şokkkkk.......akşamki kalabalık ve üzerine eklemeler de var.eşimin teyzesi annanesi falan......sinir katsayılarım arttı.gittiler hemen uyuyan çocuğu uyandırdılar çocuk uyanmak istemedi sırf uyansın diye altını açtılar.tabi diyorum bezini siz almıyosunuz.zaten canı sıkılan bebeğin altını açıyor.tabi bebek de her seferinde de olsa azıcık yapmış oluyor hoppp onu çöpe yenisini bağlıyorlar.diyorum öyle her seferinde açılmaz diye''annesi yazıkkkkk''diyolar gıcık oluyorum.neyse eltime dedim niye haber vermediniz dışardan bişeyler aldırtırdım diye.ayyy yabancı mıyız şimdi yaparız dedi.mutfağa bi girdik,pohça,patates salatası ve kek 2 saatimi aldı.tabi ben sinir ola ola bittim.biz herşeyi bitirdik servis yapıyoruz kayınvalidem şey diyo((gelirken 1 koli yumurta almış))hiç bişeyi yoksa evde yumurta kırarız dedik niye zahmet ettin.......gel de sinirlenme.......

Back
X