2012 Şubat Anneleri

günaydııııın
bukle resmi kurumlar 2 gündür tatil size yokmu ya
bende yeni kalktım emen aklıma düştünüz kahvaltı bile yapmadım daha

yok canım bize tatil falan yokk
ona kalırsa hamilelerede 2 gündür idari izin var ama bana yok
olsun hayırlısı olsun canım ya
az kaldı kavuşuyosun bebeğine

günaydın kızlar yarın bu zamanlar kızım kucagımda olacak inşallah:26:

inşallah gönlüne göre olur canım,bakalım bebek ne kadar olmuş,eger bizim bebekte 4kg altında olursa artık benim sinirlerimi düşünsen,başlarlar söylenmeye acele ettinde yoksa dogururdunda falan filan işte
bakalım nasipte ne var

canım ne güzel dua etmişsin, amin okadar bekledik,rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

amin canım içimden geldi sabah sabah bende bilmiyorum ama sanırım anne olacagımdan dolayı duygusallaşıyorum:1:

evet canım yollar açık bende geldim işte inş ben izne ayrılana kadar kar yağmaz daha ben ayrılayım yağacaksa öyle yağsın :9::9:

öyle deme canım sonra benım gibi doğuma hastaneme nasıl gidicem diye dusunursun dun herkes sankın dogurma bugun dıye yuzume bakıyordu vallahı:1:

bu arada bebişinin resimleri çok tatlı masallah sen hangı hastaneye gidiyorsun ve muayene ucretı ne kadar bızde boyle 3 boyutlu bakılmıyor maleseff..

amin canım içimden geldi sabah sabah bende bilmiyorum ama sanırım anne olacagımdan dolayı duygusallaşıyorum:1:

evet canım yollar açık bende geldim işte inş ben izne ayrılana kadar kar yağmaz daha ben ayrılayım yağacaksa öyle yağsın :9::9:

öyle deme canım sonra benım gibi doğuma hastaneme nasıl gidicem diye dusunursun dun herkes sankın dogurma bugun dıye yuzume bakıyordu vallahı:1:

bu arada bebişinin resimleri çok tatlı masallah sen hangı hastaneye gidiyorsun ve muayene ucretı ne kadar bızde boyle 3 boyutlu bakılmıyor maleseff..

saol teyzesi özel gaziosmanpaşa ya gidiyoruz özel sağlık sigortam var benim ve iş yerimle anlaşmalı kurum her defasında veriyo bize
muayene ücretimde ayıp olmasın sakın taşlamayın beni 2tl:8::8:

saol teyzesi özel gaziosmanpaşa ya gidiyoruz özel sağlık sigortam var benim ve iş yerimle anlaşmalı kurum her defasında veriyo bize
muayene ücretimde ayıp olmasın sakın taşlamayın beni 2tl:8::8:

masallahhhh vallahı ozel sigortan var anladım canım ben 42 tl verıyorum ama 2 boyutlu goruyorum saka gibi ya 2007 de ablam gidiyrdu ızmıtte onuda her defasında 3 boyutlu goruyorduk neyse artık sonuna geldık ınsallah canlı halını goruruz 3 boyutlu:1:

gunaydın ıyıyız cnm yollar acık en azından dogurursak hastaneye yetısırz:) sen nasılsn?

aman yollar açık olsun karda durdu durdu bizi buldu :)evet allahtan yollar açıkta hastaneye gidebiliriz.valla bugün fiziksel olarak bişeyim yok ama psikolojik olarak iyi değilim herhalde böyle bi sıkıntı hüzün agresiflik ağlama isteği alınganlıkmı bilmiyorum herşey var sanki bende anlamadım daha kalktığımda ağlamaklı ve mutsuz kalktım sizde de oluyomu böyle

Back
X