- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.841
canım bence hiçbir sorun olmaz,zorda kalmadıkça vermiceksin zaten
çaylara başla bolbolda su iç inşallah hemen gelir sütün,gelmezsede sıkıntı yapma 2-3 güne geliyor,
canım benimkide öyleydi sanırım, teleş yapma bikaç hafta daha geçsin doktor seni en iyi şekilde yönlendirir
o zaman uygulayayım bu yöntemi.. artık ters teperse de şansa... caylara başlamaktan korktum ama tavsiyenle bu aksam yatmadan icerim :)) su olayına gelince normalde aşırı su tüketen biriyim,her gece uyanıp su icerim ... umarım su avantaj saglar.. deneyimli annelerimiz bizi unutmayın boyle , girin bilgilendirin..gerci enice cigim allah var sen pek ayrılmadın bizden umarım aynı performansı bende gösteririm bebek izin verirse..
Canım gecelık daha rahat sonucta hem dıkısın oldugundan basta kılot bıle koyulmuyor sonda takılıyken altında hasta bezı serıyorlar..3-4 gecelık alsan ıyı olur,bır de sabahlık ..Kan gecebılır gecelıge..Göğüs pompası alsan ıyı olur,süt ılk gun gelmıyor ..Onu yaparsın ..Heyecan yapma ,rahat ol..15 dakıkada herşey bıtıyor..
Şımarık34 naber kızz dogumun war pazartesı he,hanı 14 şubatı bekleyecektın kız ne oldu??
hugocuk sen de cok sabırsızsın daha erken degıl mı senın ıcın,boswer saglıkla gelsın de hamılelıgın tadını cıkart..Uykuyu unutacaksın dogumla tamamen ..
Playdoh sewsım sızler nasılsınız kızlar??
dr um beklemiyor..13ünde alıyor.. 14 ünde sancılanır gelirim dedim siz tam romantık yemek yerken korktu ptesi yatış verdiii :)) bu arada bayıldım eşinle muhabbetinize : iyi iş cıkardık : olayına :)))) tebrik ederiz sizi :))) madem iyi iş cıkartıyorsunuz sizin gibi ürün bırakanlar 1 taneyle kalmasınn :))