- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.661
canım ne güzel gobusunuz düşmüş,bizimkisi daha düşmedi :)) kurudu ama bekliyoruzz dahaaa püff düşsede kurtulsak![]()
benim bir de bir sorum var herkese , kızım kakasını bazen lopp diye yapıyor bazen de zorlanıyor genelde bezini actıgımda temizlerken yapıyor,sıcak su mu iyi geliyor acaba poposuna ???
daha cok sabah 5ten sonra kıvranmaya başlıyor ben emziriyorum emdikten sonra bazen hüppp kaka yapıyor bazen sabaha kadar bekliyorr..sabah emdikten sonra yapıyor..
acaba hipp in rezene cayından versem mi ? 1 haftadan sonra icirilebilir yazıyor..
napsam bilemedim :S zorlanma olur diyor herkes ama kıyamıyorummm.. aglaması yok ama ıkınıyorr garibimm :S :S :S
selam öncelikle bebeişlerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun allah ım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Benim oğlumun göbeği 6 günlük olunca düştü 15 şubatta doğum yaptım bugün 11.günümüz göbeğimiz kanadı bizim dr gittik yıkadığımız için mikrop kapmış krem verdi bende şaşırdım bir dr yıka dedi diğeri göbek düşmeden yıkanmaz dedi neyse allah tan şimdi iyi kabızlık olurmuş canım fitil vermedimi dr sana bize her ihtimale karşı verdi kabız olunca kullan yarısını kes dedi şimdilik yok allahtan ama olurmuş bebekler alışıcaz.Bizdede gece uykuları geçmişe karıştı canım sürekli emiyor,ağlıyor,sıçıyor yaptığı bu :)