- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #68.581
bizim başcevresi ölçümüz 42 bende panik oldum günışığıma dr öyle demiş diye sordum drumuza kim diyosa saçmalamış normal ölçü dedi rahatladım :)
ohh bee!!!sizlerdende aynı ölçüyü duyunca rahatlıuorum valla..sağolun kızlar..doktorumada çok güveniyordum aslında(
canımm ben işe başladım ya o zaman prosedür daha da farklı oluyo sanırım .. yani işverenin keyfine kalmış sanırım o yüzden kafam karıştı napıcam bilemiyorum keşke başlamadan düşünseydim ikilemde kaldım şimdi insanlarada ayıp benim yerimde çalışan kişiyi başka şubeye gönderdiler çocuk oyuncağına çevirdim![]()
ohh bee!!!sizlerdende aynı ölçüyü duyunca rahatlıuorum valla..sağolun kızlar..doktorumada çok güveniyordum aslında
Slm kizlar kizim sali gunu 4 ayibitiriyo ek gidaya tam anlmiyla gecicem sutasbabymix vericem cok tavsiye ediliyo kullananlar memnun ne dersiniz??
Kizim nihayet 6 lari gordu kiloda cok sukur bascevreside 42 ve 42 ye kucuk diyen bi dr varmis burdan biri yazmisti gunisigim sanirim o dr yecok guvenme derim bu aydaki max sinir 42.
Ayrica hala adet olmadim test yapsammiki cok korkuyooom
evet canım bendim..ama şimdi rahatladım,sizlerinkide aynıymış..sağolun..
bu arada sutasbabymix ne canım?
bendede ayni sorun var 4 aylik oldugunda bebekler 4 saatte bir beslenme programina gecilirmis tracy hogg oyle diyor ben 20 gundur gectim duruyor sorun cikarmiyor once 3,5 saat yaptim sonra .4 birden gecmesim fakat son 4-5 gundur mamasini yemiyor kafa bi o yana bi bu yana savas veriyorum resmen gece uykularimizda sorunlu hala deliksiz uyumuyor gece surekli mikirdaniyor bazen agliyor, sicaktanmi bilmiyorum ama demekki belli donemlerde oluyor hepimiz yasiyosak bu sorunu
Ben mayis 17 den beri basladim sutlu pirincli yiyor yeme sorunundan once cok severek yiyordu, bi tek danoneye hayir demiyor cadi
ben ellerini atmaya basladiginda aldim bebedor sulu olandan tam tutamiyor ve agzina tam beceremiyor oynuyor sadece elimi ellerini sapur supur yiyor
önerin için sağol canım..inşallah yine elini emmeye devam etmez..
Bennebileyim kizinin kilosu boyu ne durumda bizimkiler geriden geliyodu ama sukur kizimda yetisti orta sinirlarda suan zaten 9-10kgolsun istemem kiz gunisigim bel fitigi var bende sennasil tasiyon o bicirigi masallah:))
taşıyamıyorum ki!:))
görümcen çocuğunun kangurusunu vermişti ,kullanırım diye,o hiç kullanmamış inan onda bile taşımaya korkuyorum koparır diye!:))