- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #69.941
öncelikle tekrar geldiğin için tşk ederim.yazdıgını okuyunca resmen cok utanmıstım ya.oysaki yazdıklarını okuduğumu biliyorum,gerçi senin sorunun da okunup da cevap yazılmamasıydı di mi :) kusura bakma kendi adıma olurmu?çok sewındım valla...ek gidaya ben de başladım.veriyorum meyve puresı,yoğurt,kaşık mama ve bazen corba.benim doktorum bana şunu söylemişti:blendır icat edılmemiş gibi davranacaksın yoksa ilerde sıkıntıyı sen çekersin.aslında haklı da.cok buyuk taneler olmadıktan sonra bebekler puturlu seylerı yutmayı da öğrenmeli ki bizimkilerin içinde bulundukları ay aralığğı o öğrenme için krıtık dönem...sen bilirisin tabi de benimki sadece bi tavsıye...kolay gelsin şimdiden...
Blendır icat edilmemiş gibi davran demiş ya doktorun bu fiki gerçekten çok beğendim çok beğendim.
Ben de ek gıdaya geçtiğimde çatalla ezmeyi planlıyorum
Umarım zorluk çıkartmaz minnoş
Herkese merhabalar, gerek burada gerek özelden mesaj atıp gitme diyen herkese çok teşekkür ederim
bazen alınganlıklarımız olabiliyo, normaldir sanırım, üzüldüğüm şey oğlum düştü yazmama rağmen geçmiş olsun diyen kimsenin olmamasıydı
neyse sağlık olsun geçti gitti diyelim
inşAllah aranızda olacam tekrardan
Geçmiş olsun ve yeniden hoşgeldin
bu arada tekrar yazayım oğlum bu ay sadece 330ge almış
ek gıdalara başladık
sabah10-10buçuk gibi meyve püresi
öğlen 2 gibi sebze çorbası veya bebek tarhanası
gece yatmadanda kaşık maması pirinç unu verdi doktorumuz
tabi aralarda anne sütü alımına devam ama eskisi gibi çok değil sütüm
sebze çorbasınıda patates havuç pirinç(veya irmik) hergün olmak şartıyla içine hergün farklı bir yeşil sebze eklenerek çok az suda haşlayıp blendırdan çekip
içine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı eklememizi istedi
Benim minik kuş da bu ay sadece 300 gramcık almış.
Ek gıdaya geçmek için iki hafta daha bekleyeceğim ben
Sizin menü çok güzel olmuş yarasın bebişine inşallah.