gunaydın herkese
ayşebahar hoşgeldin sen forumun kıdemlisisin.
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz, kaza hastalık atlatanlar geçmiş olsun.
cevizin kabuklarını sormuştum. yanlış anlaşılmış, cevizin zarı ne oluyor demek istedim. fındığı rondodan geçirince zarları çok kötü oluyıor. zar çıkarma işlemi yapmak gerekiyor.
hemşire ne çok sormuşsun, meslektaş bulunca yaww
benim oğlanda koltukların altına sıkışıyor, mesajımı yazarken de sıkıştı.
hiç bir oyun şeyle vakit geçiremiyor çocuk ya. oyun halısının içinden çıkması 1 dakkikalık bişey. çıngırak ve diş kaşığıyıcı ile biraz geçiriyor. ben de biraz büyüsün tabak ve kaşık önüne vereyim diyordum. arnazar vermiş oynuyor, deneyim bugun.
bennebileyim okuyorsa eğer mamayı çatalla ezmek gerekiyor.
bizimki gündüzleri emmiyor. mozp ve nisane gibi dertliyim. hemşireninki hiç almadı ama bizimki memenin ne işe yaradıgını da biliyor ve beni reddeyor. acaba beni sevmeyecek mi? geçen gün anlattım mı bilmiyorum. belden üstü soyundum yatakta bunu da yanına yatırdım belki canı çeker de iştaha gelir diye. saftirik mi yoksa iştah açıcı mı değilim. çocuk kulak ve burnumla nasıl onuyorsa, aldı eline memeyi sıkıyor, oynuyor bi ağzıma alayım demiyor.
hugocuk aile hekiminden yana şanslısın,ilgili ve bilgili galiba. hastaneye gitmeden eline yapmış bişeyler, nasıl yazıyorsun. ben aile hekimliğinde hiç dr görmedim bugüne kadar. hemşire aşı yapıp gönderiyor.