2012 Şubat Anneleri

Kizlar sizinle bisey paylasmazsam catlarim yaa iki gundur tuhaf duygular icindeyim uzun yillar gorustugum kisinin evlenecegini duydum sasirdim degisik duygular icine girdim ne oluyo ya:))

oluyo bazen öyle şeyler canım, bende zamanında ilgili kişinin evlendiğini duyunca hem şaşırmış hemde derin bir ohh çekmiştim :1:

cümleten hayırlı günler (hep selam kızlar diye başlıyorum güne, bugün değişik olsun)

oğulcağızım uyuyor, kahvaltısı yaptı. beyaz peynir verdim ilk defa bugün. iki-üç gün labne koymuştum, dün gece unutmadan suya koydum beyaz peyniri ve bu sabah da yedirdim. baştan midesi bulanır gibi oldu ama oyunla falan sonra yemeye başladı. bulamaçın içinde tabi. şaşkın damat tam kaşığı ağzına götürüyordum elime bir vurdu, bir gözü tamamen mamayla kaplandı :1:

benim oğlumda geçen gün mama yedirrken kaşığı hızla çekip ağzına soktu, sonrada midesi bulandı kustu :27:
birde her mama yediğinde heryer yüzü gözü boynu mama oluyo yaramaz erkeğim benim :27:

ahh ahh bende eşimi çok sevdim
aşk acısı çok zor :ssz:

Niye aci kiz evlenmissin ne guzel.bize kismet olmadi filmlerdeki gibiydi biraz bizimkisi uzun hikaye evlenmicem diye tutturmustuda yemin verdi sonradan evlen mutlu ol dedim unutamaz beni yaa unutulacak kadinmiyim :))yoksa unuturmu amaaan ne yaparsa yapsin iyice sacmaladim:)))keske hic soylemeseydi

Kızlar size özel bi sorum olcak ben şimdi nasıl koruncam emziriyorum hap kullanamam ötekinede eşim pek yanaşmıyo napcammı şaşırdım daha doğum yaptım yapalı tık yok bizde kimse inanmaz ama valla öyle zaten küçük operasyon geçirdim polipler vardı rahim ağzında sonra makatımda çatlak çıktı fitille daha iyi şimdi ama yine wcde azcık acı var yok değil sırf bu yüzden 65 kiloya düştüm oysa doğumdan önce 70 ilee hamile kalmıştım neyse allah kimseye sağlık sorunu vermesin mübarek kadir gecesi kazayla hamile kalmım allahım diye dua ettim kafayı yerim çünkü ben kendimi biliyorum bu oğlum isteyerek olduğu halde çok ağladım lohusayken...bunaltıdan...sıkıntıdan...dikişlerimden....normal doğumdanda nefret ettim bidahamı allah korusun inş ....

canım ben bebeğim 3 aylıkken ria taktırdım. şimdi çoook rahatım. eşim korunuyordu ama ona guvenemedım. valla ınsan her anlamda çok rahat oluyor tavsıye ederım :)) bu arada bende doğumdan once makat catlağından amelyat olmuştum. ne kadar zor bır hastalık çok ıyı bılırım. amelaytı kısa 5 dk bıle surmedı ama amelıyat esnasında ve sonrası ıkı gunde çok acılar cektım. ama çoooook şükür artık ıyıyım. allah ayrdımcın olsun.

kız hemşire olur boyle duygular. bır sure sonra alışırsın. alışkanlıkardan kaynaklı canım.

kızlar salı gunu mutfakta yemek hazırlıyordum. esımde geşldı termusa soğuk su koyacaktı. kızımı bebek arabasına bıraktı bende köfte yoğuracaktım. kızım bır anda dızının uzerine kalktı ve tam bılgıldak uzerıne güm diye düştü. sanıyeler içinde nasıl düştü anlatamam. 2 saat felan bekledık. uyutmadık. basını soğuk su ile yıkadık. sonra acıle goturduk. doktor sahura kadar uyutmayın dedı. çok sukur bırsey olmadı. ama o an gözumden gıtmıyor :(

bu arada ben kızıma sabah kahvaltızında bugun 1 ıncırı suda kaynatım ıçıne bır çay kaşığı yulaf ezmesi ekledım pişirdim. sonra 1 tatlı kasığı lor peynır ve 1 çay kaşığı cevızle karıştırdım yedırdım. yaa kusura bakmayın ama bırsey soracağım anne sutu olan arkadslar neden devam sutlerıne yada bebek mama şirketlerının çesitlı urunlerını kullanıyorsunuz. yanlış anlamayın ama ben onları vermenızı yadırgıyorum. kendımız daha guzellerını hazırlayabılırç hemde daha ekomık fıyatlara.

akşamda bız ne yersek verıyorum kızmızı et balık çorba tavuk etı bezelye yemeği ne olursa hayır demıyor benım kızım. özel bebek çorbalarını da yemıyor. ev tarhanasını çok sevıyor.

ayy ne çok konuştum. hadı optum hepinizi ve mınnoşları. bysss

eşini bulunca onu terkmi ettin yoksam :53:
beni seviyodur mutluluğu hakediyo dediğine göre hata sendeydi sanırım :ssz:

Yok kiz ben terk ettimde hata ondada vardi sozunu tutmadi kisa bi zaman sonra esimle tanistim hic kimse unutturamaz bana derken esim unutturdu ama yinede bi yerinde kaliyo insanin hani sevme anlaminda deilde yasananlar gecen yillar anilar ben evlenirken agladi...

Niye aci kiz evlenmissin ne guzel.bize kismet olmadi filmlerdeki gibiydi biraz bizimkisi uzun hikaye evlenmicem diye tutturmustuda yemin verdi sonradan evlen mutlu ol dedim unutamaz beni yaa unutulacak kadinmiyim :))yoksa unuturmu amaaan ne yaparsa yapsin iyice sacmaladim:)))keske hic soylemeseydi

eşine söyledinmi :1: bi garip oldum dedinmi :1:

Yok kiz ben terk ettimde hata ondada vardi sozunu tutmadi kisa bi zaman sonra esimle tanistim hic kimse unutturamaz bana derken esim unutturdu ama yinede bi yerinde kaliyo insanin hani sevme anlaminda deilde yasananlar gecen yillar anilar ben evlenirken agladi...

eşin kadar çok sevmemiş seni bak eşin çok sevmiş hemen evlenmiş seninle
duyunca şaşırmışsındır ondandır

inanma kız ağlamalara :47: madem çok seviyodu sözünü tutsaymış boşver

eşin kadar çok sevmemiş seni bak eşin çok sevmiş hemen evlenmiş seninle
duyunca şaşırmışsındır ondandır

Yok ya hugo gicik micik huylari vardida beni sevdigi kadar kimseyi sevmez evlendigi karisini bile cunku ilkler unutulmaz:))ama dedigin dogru fedakarlik yapabilirdi okulunu bile bitiremedi kac senede benim icin yapabilirdi.ben simdi esime ne desem cani pahasina yapar ask her zaman yetmiyor evlilik farkli bi kurum sartlar olgunlasmadikca olmazdi kii olmadida kismet ya mutlu olsun ha o kizida merak etmiyor deilim yani:)))

Back
X