2012 Şubat Anneleri

merhaba benim bebeğimde öyle oldu önce dişten şüphelendik ememiyodu neyse en son yüksek ateş dr a gittik elinde ve ayağında kızarıklık vardı dr ağzına da baktı ağız yara el ayak ağız hastalığı teşhisi konuldu bu ara çok bulaşıcıymış hergün çok çocuk geliyo dedi tedavisi yok 1 haftada geçiyor el içi ve ayak tabanında su çiçeği gibi kızarıklık varsa mutlaka ağzında da vardır umarım değildir çok acı verici bi hastalık bebişler için

geçmiş olsun canım bizimkinde bişey çıkmadı

arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi

Cok gecmis olsun minigine canim, ihlamur iyidir

Cok gecmis olsun minigine canim, ihlamur iyidir

sağol canım ben farketmiştim ve bikaç gündür devamlı ıhlamur içiriyodum ondan sanırım ilerlememiş çok şükür ilaca gerek kalmadı
özellikle bugün bolca sıvı verdim su ıhlamur kayısı suyu
annem bayramda hiç dikkat etmedi çocuğa dinlemiyo işte
demin etsulu bezelyeli pirinçli patetes püresi verdim yedi sonrada ıhlamur içti biraz şimdi uyuyo uyanınca armut püresi vericem cicibebeli akşamada tavuksuyuna şehriye çorbası yapıcam

geçmiş olsun hugocuk. dr a giderek iyi yapmışsın. her ateşi de dişe bağlamamak lazım aslında. acd vitaminini doğum yaptığım hastanedeki doktor vermişti bize de. iki şişe bitirdik, sonra aile hek. deki hemşire monovit verdi. onu kullanıyoruz.

arkadaşım çok gezerdi bebeğiyle çünkü çok seviyo gezmeyi dün akşam dışarda yemek yedik çok rüzgarlıydı ondan oldu dedi
ben biyere çıkamıyorum bazen öyle şikayet ederdim eşime bak her akşam geziyorlar biz çıkmıyoruz diye o da kordon çok rüzgarlı çocuk hasta olur der istemezdi
bugün öyle görünce çocuğu ödüm koptu saniyeler içinde çocuk morardı ateşi kırkı buldu
eşimde kızıyo bak gördünmü ne demek istediğimi dedi
çocuğu buza yatırdılar yarım saat nasıl ağlıyo yinede düşmek bilmedi ateşi

geçmiş olsun hugocuk. dr a giderek iyi yapmışsın. her ateşi de dişe bağlamamak lazım aslında. acd vitaminini doğum yaptığım hastanedeki doktor vermişti bize de. iki şişe bitirdik, sonra aile hek. deki hemşire monovit verdi. onu kullanıyoruz.

sağol tatlım neyseki ıhlamur verdiğimden ilaca gerek kalmadı
bu acd kan damlasımı yoksa santafer demir damlası var o mu kan damlası
birde geçen diyordunuz toplatılan hangisiydi

arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi

hayııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hugocuk kullanmanı önermem asla.acd3 ishal yaptı benim bebekleri birde buranın suyu kötü kanlı kaka yapmışlardı.üç gün hastane de kaldık.cehennem azabı günlerdi. ve ishal olduklarını anlamadım bile.oğlum üç gün kabız oldu 4. gün gece yeşil kaka yaptı.kızım ise geceleri üç kere peşpeşe kaka yapardı ama sulu değildi yani hiç mi hiç anlamadık biz kanlı kaka yapana kadar.kanlı kaka yaptıkları günde ateşlerini ölçtüğüm de 37 idi hastaneye bi gittik hemşire ölçtü 38 ..kesinlikle takip et.hatta o dönem ben kk da araştırırken birisi başlık açmıştı bu damla ile ilgili.

bi de doktor a vitamini var içinde ishal yapmaz dedi ama c vitamini de ishal yapar.

eğer kullanıcam diyorsan kesinlikle takip et.

kan ilacı olarak ferro sanol , vitamin olarak multitabs acd kullanıyoruz canım
hastanedeki dr.bunları veriyor, sağlık ocağı ne der bilmiyorum

tamam canım sağol
bize gittiğimiz doktor vermediydi bu doktorda bayağı homurdandı nerde yaşıyosun sen filan dedi
sanırım kan ilacı aç karnına verilir değilmi
doktora kafam bozuldu ne söylediğini dinlemedim :ssz:

hayııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hugocuk kullanmanı önermem asla.acd3 ishal yaptı benim bebekleri birde buranın suyu kötü kanlı kaka yapmışlardı.üç gün hastane de kaldık.cehennem azabı günlerdi. ve ishal olduklarını anlamadım bile.oğlum üç gün kabız oldu 4. gün gece yeşil kaka yaptı.kızım ise geceleri üç kere peşpeşe kaka yapardı ama sulu değildi yani hiç mi hiç anlamadık biz kanlı kaka yapana kadar.kanlı kaka yaptıkları günde ateşlerini ölçtüğüm de 37 idi hastaneye bi gittik hemşire ölçtü 38 ..kesinlikle takip et.hatta o dönem ben kk da araştırırken birisi başlık açmıştı bu damla ile ilgili.

bi de doktor a vitamini var içinde ishal yapmaz dedi ama c vitamini de ishal yapar.

eğer kullanıcam diyorsan kesinlikle takip et.

acd mi ishal yaptı canım
şimdi ne kullanıyosun vitamin olarak

tamam canım sağol
bize gittiğimiz doktor vermediydi bu doktorda bayağı homurdandı nerde yaşıyosun sen filan dedi
sanırım kan ilacı aç karnına verilir değilmi
doktora kafam bozuldu ne söylediğini dinlemedim :ssz:

evet canım açken veriyoruz çünkü çok iğrenç bir tadı var tokken verince kusuyo

sağol tatlım neyseki ıhlamur verdiğimden ilaca gerek kalmadı
bu acd kan damlasımı yoksa santafer demir damlası var o mu kan damlası
birde geçen diyordunuz toplatılan hangisiydi

hugocuk ben kullandım canım acd'yi bizde ishal yapmadı. yani şöyle yapmadı, ilk aylar zaten hep ishal gibiler ya, o damlayı değiştirdikten sonra da bir değişiklik olmadı. yani yan etki görmedim ben. ama madem yan etkisini görenler var sen de dikkat edersin.

toplatılanlar da ferro sanol'ün ekim 2016 son kullanma tarihli olanlarından bazı parti no'lular.

çok güzel bir çorba var aşurelik buğdayı haşlayıp pişmeye yakın içine tavuk ekleyip pişince blendrdan geçirip veriyosun çok güzel oluyo istenirse yoğurtta eklenebilir
buğday bebişlere ne zaman verilirki :44:

Kızlar mrb..6 aylık bebeğim ek gıdaya geçtik 2 hafta önce ama benim kızım hiç birşeyi ağzına koyamıyoruz ....
1-2 kaşık verince de anından ağız dolusu kusuyo siz ne yaptınız:((

Kızlar mrb..6 aylık bebeğim ek gıdaya geçtik 2 hafta önce ama benim kızım hiç birşeyi ağzına koyamıyoruz ....

bizde böyle sorun hiç olmadı canım sadece yoğurtta yaşamıştık
birde gündüz sıcakta dışarı çıkarsak kusuyodu

oğlum da sebze püresi verince kusuyordu. iki üç gün üst üste yaptım verdim bir iki kaşık. sonra ara verdim bir kaç gün. dün taze fasulye ve patates haşladım, bir kahve fincanı kadar yedi. ara ara dene canım, alışır zamanla. meyve suyuna cicibebe kat. tatlı olunca yer belki. böylece ek gıdaya geçmeye de alışır.

kaç gündür size yazıcam unutuyorum. şimdi yine yapınca aklıma geldi. haberler açık olduğunda, bayan spiker varsa şayet, oğlum spiker çıkınca başlıyor gülümsemeye, konuşmaya. herhalde onunla konuştuğunu zannediyor şaşkın çocuk :1: özellikle fox'takini çok seviyor.

Son düzenleme:
kaç gündür size yazıcam unutuyorum. şimdi yine yapınca aklıma geldi. haberler açık olduğunda, bayan spiker varsa şayet, oğlum spiker çıkınca başlıyor gülümsemeye, konuşmaya. herhalde onunla konuştuğunu zannediyor şaşkın çocuk :1: özellikle fox'takini çok seviyor.

spiker bayan ve senin oğlan gülümsüyo öylemi :1:
bu durumda ömerciğin şaşkın olduğunu hiç sanmıyorum :1:
benimkinin sarışınlara saldırdığı gibi :1:

Back
X