- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.421
Selam güzel anneler nasılsınız, bebişler nasıl? Ek gıdalarla mücadele nasıl gidiyo?
Dün akşam ve gece bizim için yorucuydu baya. Bi kaç gündür oğlum mamayı abartılı derecede fazla istiyor ve yiyiyordu ben endişeleniyor ama isteğini yinede geri çevirmiyor veriyodum. Tabi yani sıra her zamanki kadar ek gıda takviyesinede devam ediyoduk. Ve aynı zamanda günde 3 - 4 kere kaka yapmaya başladı 5 bile yaptığı oldu. İshal diyemiyorum çünkü sıvı değil çok cıvıkda değil. Çok yemesine bağlıyorum ben. Dün akşam ne kadar çabaladıysam uyutamadım deli gibi uykusu olmasına rağmen her seferinde ağlıyarak uyandı. Ve sonunda gece 12 de öğüre öğüre kustu yavrum. Çok kötüydü çok fazla kustu.Sonra biraz rahatlayıp uyudu bi kaç saat sonrada uykusunda ağlamaya başladı yatırmadan önce mama vermediğim için acaba acıktımı dedim mutfağa gidip mama hazırladım geldimki öyle bir kaka yapmış üstü başı bütün sırtı yatak her yer kaka olmuştu. Uykusunda zorla temizledim. Kıyamam yavrum sonra rahatca yatabildi.
Bir daha ne kadar istesede fazlasını vermiycem anneme uydum artık daha çok acıkır ver dedikçe bizimkide istedikçe verdim sonucunda kuzucuğum ne hale geldi. Herşeyin fazlası zarar..(
geçmiş olsun canım