kızlar slm corba tarıfı yazanlara teşk. ederim ben kafamdan uydurmaca bişi yaptım bı but patates kabak sogan su kattım kaynattım sonra şehriye attım biraz o pişince kapattım butu kemikten ayırdım blendıra vurdum yedirdim.guzel oldu.tavuk agır gelmiş olabilir ama başalngıc için bi butun etleri gerçi corbamda coktu napalım alışşın artık.
benim kızda gece elli kere uyanır oldu hareketten uyuyamıyo odanın diger ucunda buluyorum beşige koyuyorum atıyo kendini salıncakta durmuyo ne yapacagımı şaşırdım ha bire dönüyo
bende ayın başından itibaren tavuk vermeye başlıcam sanırım.önce suyuyla başlarım,sonra kendisini..:))
afiyet olsun..cinsiyet belli oldumu hemşire?
oyuncaklarımız gelmiş
oyun masası beklediğimden güzel çıktı çok dikkatini çekti ışıkları yanıp söndükçe
çok hoşuna gitti oynadı kurcaladı
dönencesini takmadım daha bakalım onuda beyenecekmi
yatağını hazırlamıştım
yrganına pembe nevresimini geçirdim pek sevdi rengarenk diye
bu akşam odasında yatırcam bakalım
güle güle oynasın inşallah.
memnun kalıp kalmadığımız oyuncakları burada paylaşalım arkadaşlar,alacaklara,almak istyeyenlere fikir olsun.
biziim henüz oyuncağımız yok.
teyzesi chicco nun konuşan aysyny almış,kargoyla göndericek bakalım nasıl bişey,merakla bekliyorum.6 ay ve üzeriymiş.türkçe ve ingilizce konuşuyormuş.inşallah sever oğlum.
selam kızlar sabahtan beri yeni oturdum of kızım resmen kudurmuş durumda adam gibi uyumuyor artık bir hafta on gün önce bi düzeni vardı belli saatlerde uyurdu bu aralar düzen falan kalmadı sürekli hareket halinde ağlama bağırma çağırma yok ama yere koyuyorum hep tehlikeli yerlerde ya halıyı eşeliyor yada parkenin üstünde yerleri siliyor kucağımdayken herşeye saldırıyor korkuyorum artık birşey gördümü kendini öyle bir atıyorki zor tutuyorum o anda, mama sandalyesinde çobasını yedirmeye çalışıyordum bir an telefonuma baktım bende karşısında oturuyorum bir anda sırtını kaldırıp çoba kasesine atıldı nasıl tuttuğumu bilmiyorum çok korktum düşecek diye desteksiz oturmaya başlayacak sanırım kendini o şekilde atabildiğine göre
canm benim oğlumda öyle,aynı senin dedğin gibi öyle bağırma çağırması yok oynarken,arada dişinden dolayı ağlaması tutuyor bu aralar,onun dışında sürekli bişeylerin peşinde.tv nin yanındaki ses siteminin kolonlarına taktı bu aralar.sürüne sürüne onlara gidiyor,allah korusun üzerine düşmesinden korkuyorum.
bizde bugün mama sandelyemize oturduk,pek sevdi oğlum.ama üzerindeki oyuncakalar keşke olmasaymış,onlara saldırmaktan yemeyi gözü görmedi hiç:))
kızlar bişey sorucam:
oğlum 3-3.5 aylıkken falan daha çok ses çıkarıp,sürekli agulardı ,hatta etrafımdakiler çok erken aguladı maşallah derlerdi.bu aralar pek bi ses çıkarmıyor niye olabilir?daha çok artması gerekmezmiydi ?heceleri öğretmeye çalışıyorum,hiç oralı olmuyor!bi sorun yoktur dimi?