- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.621
kartanem maşallah oğluna, Allah nazardan saklasın. koca adam olmuş, dişlerse süpperr![]()
biz hala diş bekliyoruz.
bu uyku topiğimizin genel sorunu oldu. benim oğlum da en az yarım saat ayakta sallandıktan sonra uyur, beşiğine konur, 1 dakika geçmeden uyanır, tekrar ayağa alınır vs vs gibi yorucu bir süreçle uyuyor. beşiğine koyduğumda hemen uyanmadıysa 10 dk sonra mızıldanır, gider yine sallarım. Allah yardımcımız olsun ne deyim :97:
yaaa arkadaşım sorma pek erken çıkardı 5 tane 6.da yakında çıkar yeri beyazlamaya başlamış. çok huysuz oldu hele bugün sallıyorum uymuyo yatagına koyuyorum uymuyo bi ara emekleme şeklinde uyuyakalmış düzeltiyim dedim 2 saat agladı süreklide gözünü ovalıyo uykusuzluktan. dişi de ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi ben eline havuç bile veremiyorum koparıyo bogazına durucak diye geçen aklım gitti eline oyuncaktan başka bişey veremiyorum.
önceden gazı çıksın diye ugraşıyorduk emmiyo diye şimdi 7 aylık oldular ne kadar çabuk büyüyorlar ama bizimde ömrümüzü yiyorlar
rabbim onları başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin saglık versinde herşey geçiyoo