- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.661
Selam kızlar...
evet bebeğim 7,ayın içinde henüz dişimiz çıkmadı ama çok huysuzuz. bende malum herkes gibi giremiyorum hatta şuanda kucağımda cebelleşiyor pek onunla pc kullanmıyorum ama çok kötüyüm kızlar sanırım doğumdan sonra girmem gereken bunalıma şimdi giriyorum eşime takmış durumdayım,evde bunalıyorum ne yapıcam bilemiyorum. tek mutluluğum oğlum şu zaman iyiki doğurmuşum seni bebeğim yazacak o kadar çok şey yapıyorki bebeğim ama müsade etmiyorki yazayım düştük siftahladıkpisliğimizi bile yedik oy oyyyyyy emeklemeye çalışıyoruz bu ara
Hepimiz zaman zaman kendimizi çıkmazda hissediyoruz kendini yalnız hissetme. Sanıyorum diş çıkma evresinde bozuldu bebeklerimizin düzenleri, sancılı bir dönem ama geçecek elbet. Ben de hiçbir şeye yetişemiyorum dolayısıyla ne yapsam eksik bir şeyler oluyor içerisinde. Ama minnoşlarımız sağlıklı olsun da varsın yorulalım.
merhaba kızlar
bende çok uzun zamandır siteye yazma fırsatı bulamadım
malesef geçmişi okuyacak kadar fazla vaktimde yok:)
bundan sonra umarım daha sık yazarım ve sizin yazılarınızıda okuma fırsatım olur...
çocuklarınızın dişi çıktımı bir bunu soracağım, ek gıda olarak neler veriyorsunuz ve boyları kiloları nasıl:)
cevaplar için şimdiden teşekkürler:)
Diş bulgusu mu bilmiyorum ama birkaç gündür huzursuzuz, umarım çıkar da rahatlar miniğim. Ek gıda olarak; meyve ve sebze püresi veriyorum. Kendi sütümden pirinçli ya da irmikli muhallebi yapıyorum, yoğurt veriyorum. Onun dışında hergün bir çay kaşığı pekmez, minik bir parça labne tattırıyorum. Şimdilik ufak ufak ilerliyoruz bakalım.