- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #71.701
Sağma zamanlarını geçirmemeye çalışıyorum ama benim oğlan bazen izin vermiyor. Senin gibi bir elimde makine bir elimde oyuncak, şaklabanlıklar yaparak sağıyorum. Hele gece kalkıp sağmak kadar zoru yok, makine başında uyuyorum artık. Çok fena. Sağa sola taşımaktan bıktığım için üç makinem oldu. Biri annemlerde, biri işte, biri evde duruyor. Herhalde bu sağma işi bitince çok büyük boşluğa düşerim :) Annem bile şaşırıyor, "Senin gibi üşengeç birinden bu performansı beklemezdim, aferin güzel anne oldun" diyor.
Ne güzel sen daya memeyi gitsin, akarı yok kokarı yok. Varsın az içsin sen sağ sütünü de buzluğa stokla ileride içer minnoş.
tatlım ben genel anesteziyle sezeryan oldum sütüm gelmedi seninki gibi biberonla mama verdiler 3 gün sonra geldi ama istemedi
yanımda annem vardı ve birgün zorla memede tuttuk diyebilirim emmiyodu bağırıyodu
akşama doğru kabul etti ama bu seferde kafasını memede tutamıyodu küçük olduğu için
kafasını tuttuk filan alıştırdık zorla yani
ama inanki vermesem aramaz biberonu herzaman daha fazla sevdi hergün muhakkak o mamayı içerdi hep zorlamakla ittire kaktıra emzirdim
az emer süt gelmiyo diye bırakıverir bağırırdı hep zorlamakla oldu diyebilirim
bu ara gündüz emmiyo gece uykuda emziriyorum veya uykuluyken istiyo
demin uyanınca istedi emdi
bırakırsada bende devamlı sağarak vermeyi düşünüyorum
gündüz sağdığımıda biberonla içiriyorum hiç bekletmiyorum
ama dediğin gibi makina biberon temizle dur işin yoksa
ben hergün kaynatmıyorum bir kabım var içine temizleyip koyup üzerine kaynamış su döküp bekletiyorum hergün