oğlum uyanınca aldım mutfağa götürdüm oturttum mama sandalyesine önüne bikaç oyuncak mutfakta ne buldumsa zararsız koydum
epey oynadı sonra meyve püresini yedi tekrar oynadı cicibebenin diş kaşıma bisküvisinde verdim çok sevdi kaşıya kaşıya yedi
bitince bağırıyo istiyo

birde buzdolabı meraklısıyız aç diyo gösteriyo ıh ıh diye

açıyorum çıldırıyo atlıyo karıştırcakmış meraklı
2 saate yakın vakit geçirdik mutfakta bende yemeğimi yaptım
mama sandalyesi camın yanında kapıyıda açtım dışarıyıda seyretti
sıkıldıkça değişik şeyler koydum önüne
birazda kuşlarımızı seyretti çok seviyo onları çıldırıyo konuşuyo onlarda memoyla konuşuyo oyalıyorlar iyi oluyo yoksa tuvalete bile gidemicem heralde
şimdide uykusu geldi yattı uyudu
bişey dicem dicem unutuyorum
şimdi ben hiç bizim yemeklerden tattırmıyorum çünkü içinde tuz var alışmasın diiye
alışırsa kendine yaptığım tuzzuz şeyleri yemez diye düşünüyorum
arkadaşımın kızının dişleri var ve börek çörek kek ne bulursa yiyo dün yanımızda altı tane burçak bisküvi yedi
bunlara alıştığı içinde kendisine yapılan tuzsuz çorbaları püreleri yemiyormuş bir ay öncesinde başlamıştı bu durum
sonra hastalandı hastalıktan sonra şimdi çorba vs.. tuz eklensede yemez olmuş bisküvi kek kurabiye yani aburcubur yiyormuş
özelliklede tatlı gıdalara çok düşkün oldu muhallebisi filan bizim bildiğimiz tatlı muhallebi şeklinde yiyormuş
bende korkuyorum o yüzden hiç bizim yediklerimizi tattırmadım tuzu şekeri bilmiyo tatsız tuzsuz yiyo şimdilik
önüne geçemem diye korkumdan vermiyorum