bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..