• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

Hugo anlatamıyorumki empirmenin demesi gibi bizimkindede var öküzlük anasını babasını özlemiş sen git diyorum olmaz oğlumuda görsünler diyo deli olcam bütün evin işi bana kalcak çocuk onları zaten yabancılar hiç görmedi napcam bilmiyorum ama inat ettim gitmicem isterse kötü olsun benle ama ben çekemem köyü oğlanla inat yaptı bana karşı ama benim inadım daha lnat

Ben bu adama dahada çocuk doğurmam hak ediyo dimi.... Noldu hugo geçmiş olsun uykusuzsan belki oda yapar... Dinlenme şansın varsa dinlen... Evdemisin sen?çalışmıyosun dimi... Guneşışığım naptı acaba sonuçlar iyi çıkar inş yaa

Ben bu adama dahada çocuk doğurmam hak ediyo dimi.... Noldu hugo geçmiş olsun uykusuzsan belki oda yapar... Dinlenme şansın varsa dinlen... Evdemisin sen?çalışmıyosun dimi... Guneşışığım naptı acaba sonuçlar iyi çıkar inş yaa

yok yaa canım sıkılıyo eşime ondan tansiyonummu çıkıyodur nedir başım ağrıyo
bu ara sık tekrarlıyo

bende prima kullanıyorum benimde sızdırma problemim olmadı ama küçük numaraları kullanırken oldu bir kaç kez oda bez küçük geldi diye düşündüm yoksa çok memnunum uzun süre premium care kullandım sonra aktif bebek aldım oda güzel ikisinide kullanıyorum şuan ben çok uzun zaman önce eçtim 4 numaraya 7 kilo olmamıştı ama yakındı geçtiğimde şuan 7600 hem 4 numara hemde 4+ kullanıyorum 4 numara tam geliyor 4+ biraz büyük geliyor ama sorun olmuyor

artık çok uğramaz olsun merak ettik seni

Bende ozledim sizi yaa ara ara okuyup kaciyorum ama hic vakit bulamiyorum kii calismak cok yoruyo eve gel kizmla ilgilen banyo yemekcorbasi yogurdu aksamyemegi derken dizlerim kiriliyo uyuyorum hemen.ikinci olunca nolcak hic bilmiyom:))bide agirlastim artik asagida basiyo surekli kemigim cok agriyo dogurdum doguracam gibi oluyo sipa ittirince.haa 6 kasim dogum gunum esim ne alacak meraklaaa bekliyorum simdiden:))Memo napiyo iyidir ins.

dün gece oğlum annemde kaldı,
geceleri çok huzursuzlanıp uyumadığı için ve benimde bu grip döneminde dinlenmeye ihtiyacım olduğu için annem aldı oğlumu bu gece
evlerimiz yanyana zaten çok sıkıntı olursa gider alırım dedim
oğlumu bıraktıktan sonra eşimle eve gelir gelmez bir boşluk hissettik,
zaten gece bende çok uyuyamadım
çok özledim oğlumu bir gecede rabbim ayırmasın bizi evlatlarımızdan

amin canım
geçmiş olsun bu arada

bu akşam benimde canım sıkıldı eşime kızdım
çocuk doğdu doğalı şöyle bi yarım saat alıpta oynatmadı ilgilenmedi geç geliyo yorgun oluyo
ama bende çok yoruluyorum
üstüne üstlük çay koy yemek koy sofra topla bu arada çocukta onla ilgilenmiyorum diye ağlamaya başlıyo
kafam bidünya oluyo valla
hiç bakmıyosun ilgilenmiyosun diyorum kaçkere hastaneye götürmedimmi nankörlük etme diyo :53:
çok değil şöyle yarım saat ilgilense yetecek
bari yarın akşam gezdir dedim yok çocuk hasta olur küçük diyo kapalı yere gidelim diyorum yok diyo
balığa koşa koşa gider ama tatil günü erkenden kalkar iş var desen bakmaz bile
dağınıklık desen çıldırtır çekirdek yemiş kabuklarını yatak odasındaki şifonyerin üzerine koymuş
donlar çoraplar tişörtler yerlerde
yiyiyo içiyo bırakıp gidiyo öylece
çocukla yapamıyorum
çok bunaldım bu akşam kafama ağrılar girdi

hepsi aynı
yorgunum ilgilenemem mazeret bunlar
Allah akıl fikir versin

bende prima kullanıyorum benimde sızdırma problemim olmadı ama küçük numaraları kullanırken oldu bir kaç kez oda bez küçük geldi diye düşündüm yoksa çok memnunum uzun süre premium care kullandım sonra aktif bebek aldım oda güzel ikisinide kullanıyorum şuan ben çok uzun zaman önce eçtim 4 numaraya 7 kilo olmamıştı ama yakındı geçtiğimde şuan 7600 hem 4 numara hemde 4+ kullanıyorum 4 numara tam geliyor 4+ biraz büyük geliyor ama sorun olmuyor

7 600 mü kız senin bebiş kısa boylu ve toplumu acaba benim oğlan 8850gr 74 cm boyu daha 4 e yeni geçtik demek benimki 4+ da kullanır iyi 4 bitince ona geçerim o zaman... Demek sorun olmuyo 4 lerde...

Hugo sorma bende sinirimden ölcem bu akşam ciddi bi konuşma ve rest çekmem lazımki köye gelmeyeceğimi anlasın yoksa dünyanın parasını harcayacak bizi mahvedecek bu erkekler kudurdu bu aylarda hepsi kaşınıyoooo farkındamısınız?hepimiz şikayetciyiz offf offf bunlara ne lazım çocukkk rüyasında görür daha.....

Allah kurtarsın canım senide hamileyken çalıştım bende bilirim çok zordur ev iş hamilelik nefes nefese geliyodum eve ben allah yardımcın olsun inş doğum parası alırsın sende belki ...

bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...

cuma günü herşey netleşecek...

bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..

aynı şeyleri iki haftadır boynumda şişen ve lenf olduğunu öğrendiğim iki kitle yüzünden üzülüp ağladım.yavrularıma doyamadan öleceğim el eline düşecek kuzularım diye.aynı hisleri bende yaşadım inşallah kötü birşey çıkmaz.sen yazını okuyunca gözlerim buğulandı.sanki ben yazmışım gibi.

benim annemin de hiç yok yere morarır.tahliller vs herşey yapıldı hiçbirşey çıkmadı.bir arkadaşın kızının yok yere heryeri morardı.kandaki bir değeri çok ama çok düşmüş.beyaz kan dı sanırım hatırlamıyorum.

inşallah birşey çıkmaz doğumdan sonra hep hastalıklarımız türedi nedenini çözemedim gitti.bende reflü oldum ve gebeliğim son iki ay ı ve doğumdan sonra 20 gün cehennem azabı gibiydi ve psikolojik tedavi görüyorum.sağlığım bozuldu üzüntüden.bu lenfler de çıkınca tamam ben kanser oldum dedim.birde üstüne diş sorunum çıktı.

dün dişçiye gittim sinirleri çekiştiriyor öldüm öldüm dirildim.üç iğne yedim artık sinirleri uyuşturdu acı hissetmezsin dedi başım gözüm boğazım ağrıyor dişimde ağrıyor.adam dolgu yapacağına kanal tedavisi yapmış.

neden öyle canım yandı dediğimde diş içten çürümüşte kanal yapmış.özetle geçtim aslında uzun hikaye....

ben torunlarımı görmeden ölmek istemiyorum....

ben doğumdan sonra kafayı yiyince hele ki reflü olunca hergün bebeklerime her an ölecekmişim gibi doya doya sarılıp öpüyorum.kokluyorum vee beni üzen gereksiz herkesi hayatımdan çıkarıyorum çıkardım.

özüme döndüm anlicağınız.çünkü evlenmeden önce kimseye eyvallah etmezdim.olursa olur olmazsa olmazdı.beni üzen mi var arkaya atıyordum kaale almıyordum.şimdi ele karışınca evlenince herşeyi takar oldum çünkü sevdiğim canım eşimin çevresi benimde çevrem diye sevgimi saygımı eksik etmedim.ailemde sıcakkanlılığı gördüm ,misafirperverliği gördüm.

ama hiç kimse için değmez. herkese hak ettiğinin altında değer veriyorum.artık benden ve evlatlarımdan daha değerlisi yokkk....

kızlar merhabalar kusura bakmayın.geçmişi okuyamadım .günışığımın kopyalanmış yazısını görünce hemen cvp yazayım dedim.inşallah bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.

günışığım rabbim inşallah bebeğine ve eşine bağışlar.

birazdan muhteşem yüzyıl başlicak görüşürüz sonra.

yok yaa canım sıkılıyo eşime ondan tansiyonummu çıkıyodur nedir başım ağrıyo
bu ara sık tekrarlıyo

yok canım tansiyon değildir, genciz yüksek tansiyon olmaz sanırım

tıpta buna gerilim tipi başağrısı diyorlar.

empirme ve eleferenın deyimiyle öküz denen cinsin ağrısı.

kusura bakma senin eşin için demiyor ama benimkinde de azcık var bu cinslik

sadece öper, ben yemek çay hazırlarım. beş dakika tutmak istemez, hemen mutfaga yanıma getirir. hem yemekle ugraşıp hem nasıl ilgileneceksem.

bir de durmuyor benim yanımda der, sanki benim yanımda duruyor, be adam ilgilenmeyince durmaz işte

Bende ozledim sizi yaa ara ara okuyup kaciyorum ama hic vakit bulamiyorum kii calismak cok yoruyo eve gel kizmla ilgilen banyo yemekcorbasi yogurdu aksamyemegi derken dizlerim kiriliyo uyuyorum hemen.ikinci olunca nolcak hic bilmiyom:))bide agirlastim artik asagida basiyo surekli kemigim cok agriyo dogurdum doguracam gibi oluyo sipa ittirince.haa 6 kasim dogum gunum esim ne alacak meraklaaa bekliyorum simdiden:))Memo napiyo iyidir ins.

kızının kusmaları nasıl oldu
benim 5 ekim dogum gunum

mozp geçmiş olsun

kopuk kopuk okudum anlamışım

toparlandın mı biraz

ben şimdi oğluma diyorum ki aman sen hasta olma ben olurum senin yerine

yavrumu ishal ve ateş mahvetmişti, eli kolu kalkmıyordu

neden yapamıyosun canım çok kolay ben anlatırım sana
bak bugün tarhana yapıcam
buzluktan minik kuzu etini çıkarttım attım sütlük tencereme üzerine içme suyu koydum pişti bekliyo
sonra rondodan geçircem soğuduğu vakit
içinede annemin tarhanasını eklicem pişircem tamamdır bu kadar basit
normaldede kabak kereviz artık ne sebzen varsa minik minik doğruyorum az az sonra kuzu etinide ekliyorum suyunuda ekliyorum koyuyorum kısık ateşe pişince kapatıyorum soğuyunca rondodan geçiriyorum az zeytinyağı ekliyorum tamamdır
bakalım eticicibebe ekmeğini denemedim bulabilirsem bende alıcam

ya ben eti pişirmeye kalksam saatlerce zor pişiyor, ben de kırmızı eti denemek bile istemiyorum
kuzu eti mi çabuk pişiyor

günışığım canım çookkkk geçmiş olsun gönlünü ferah tut inan bana Rabbimin izniyle hiçbişeyin çıkmayacak..sen sakin ol ki bebişinde rahat olsun.sendeki stres ona da yansır annesi.

buaralar ne varsa herkes de işler ters gidiyor anlaşılan.
bende azönce gözümün önünde kanepeden kızımı düşürdüm.tamda bıngıldağının üstüne:14:
yavrum o kadar ağladıki elim ayağıma dolaştı.alında 2 saat uyutmamam gerekiyordu ama zaten çok uykusuzdu üstüne birde bu olay olunca delirdi resmen.çok korktu sanırım.hiç susmadı çığlık çığlığa:(((bende dayanamadım uyuttum:50:bişey olmaz dimi kızlar ya offffffffffffff offfffffffffff:14:
babası olacak şahsiyette gece gece maça gitti.arasam ulaşamıyorum o kadar yani:47:
çocuk büyütmek ne zor iş.benimki yemekte yemiyor.sabah bakıcıya bıraktığım 90 cc sütün yarısını zor içiyor öğlen 1 e kadar ağlaya zırlaya üstelik
yoğurt bırakıyorum meyve püresi bırakıyorum ama nafile ben gelene kadar hiçbişey yemiyor.ben gelincede uyutup emziriyorum ama ek gıda yine istemiyor.ne yaptıysam olmadı.en son televizyonun dibine sokup çizgi film açıp denedim ama nafile:50:
offffffff ben bu işi beceremiyorum galiba

senfatcım onyedigünlük bebek ölmüş demiştin neden ölmüşki

bebek vefat ettiği gün en son sabah emmiş bir daha emmemiş, çocuk dr aramışlar dr. hemen aateşini ölçün, kalbini dinlesinler, en yakın hastaneye gidin demiş.

hastaneye gittiklerinde pratisyen dr acil oluyor ya kalbini falan dinlemiş, bir şeyi yokmuş,

anne öğretmen baba savcı. bunlar antalya elmalı da oturuyıorlar, yine alıp çocugu antalyaya gitmişler. saat 3 gibi hastaneye gitmişler, gece 12 de vefat etmiş bebek. kalpte ritm bozukluğu denmiş.

bebeğin anneannesi buarda oturuyor, buraya defnetmişler, anne yıkılmış durumda. doğumda ölseydi bu kadar etkilenmezdim. kokusunu aldım, yüzünü gördüm diyormuş. ben de rapor almadan işe başlamasını önerdim. tayin yaptıracaklarmış kadın aynı yere dönmek istemiyorum diyormuş

hugo mozp sizede geçmiş olsun kızlar
bu bebişler bizi çok yoruyor bünyelerimiz kaldırmıyor artık sanırım

bebek vefat ettiği gün en son sabah emmiş bir daha emmemiş, çocuk dr aramışlar dr. hemen aateşini ölçün, kalbini dinlesinler, en yakın hastaneye gidin demiş.

hastaneye gittiklerinde pratisyen dr acil oluyor ya kalbini falan dinlemiş, bir şeyi yokmuş,

anne öğretmen baba savcı. bunlar antalya elmalı da oturuyıorlar, yine alıp çocugu antalyaya gitmişler. saat 3 gibi hastaneye gitmişler, gece 12 de vefat etmiş bebek. kalpte ritm bozukluğu denmiş.

bebeğin anneannesi buarda oturuyor, buraya defnetmişler, anne yıkılmış durumda. doğumda ölseydi bu kadar etkilenmezdim. kokusunu aldım, yüzünü gördüm diyormuş. ben de rapor almadan işe başlamasını önerdim. tayin yaptıracaklarmış kadın aynı yere dönmek istemiyorum diyormuş

offffffffff Allahım bebeklerimizin acısını göstermesin bize
düşünmesi bile çok zor ki o anneyi düşünemiyorum
Allah sabır versin
ben bile düştü diye aklıma yicem o kadıncaz nasıldır kmbilir:50:

kızlar bugün kızıma makarna yaptım.yedimi hayır ama belki sizede değişiklik olur denersiniz diye yazıyorum
normal makarnayı haşladım çatalla ezdim içinede yoğurt koydum
öyle verdim
çok besleyici olmasada değişiklik işte..

Back
X