2012 Şubat Anneleri

kızının kusmaları nasıl oldu
benim 5 ekim dogum gunum

Ondan kurtuldum sukur yaa beslenme araliklarini uzattim tahmin ettigim gibi kizimin bogazi yokkii 3-4 saatte bi biseyler yiyosa yiyo kusmuyo sukur.seninkinede az kalmis dogum gunun kutlu olsun simdiden.valla ben bi dogum hediyeside bekliyorum bakalim almazsa dir dirimda bogarim onu:))

Bende ozledim sizi yaa ara ara okuyup kaciyorum ama hic vakit bulamiyorum kii calismak cok yoruyo eve gel kizmla ilgilen banyo yemekcorbasi yogurdu aksamyemegi derken dizlerim kiriliyo uyuyorum hemen.ikinci olunca nolcak hic bilmiyom:))bide agirlastim artik asagida basiyo surekli kemigim cok agriyo dogurdum doguracam gibi oluyo sipa ittirince.haa 6 kasim dogum gunum esim ne alacak meraklaaa bekliyorum simdiden:))Memo napiyo iyidir ins.

iyi napsın yaramazlık yapıp duruyo
sen aralığa kadar hazırlıklarını bitir bu tempoda erken gelebilir bebiş :1:

Benimde 20 si evlilik yıldönümüm 5 ci yıl bitcek öküzümle :) bakalım düşünüp bişey alırsa öküzlükten terfi etmiş olur... Doğum günü yakın olanlara nice yıllar mutlu seneler inş olsun.... Çocuklarımızla inş... İyi geceler kızlar ben kaçar daha koca gelcek kavga var köy kavgası:(

ne marka?benimki ferum fortun damlası.ben hergün vermiyorum ya kötümü yapıyorum aldığı bazı gıdalarda demir var çünkü diye...

santafer fort
yok ya kullanamıcaz biz mümkün değil yapamıyo çocuk
hiçbişeyde fayda etmiyo
devamlıda fitil verememki
doktorla konuşcam
arkadaşımınkide ferum onda yapmıyomuş
sizde yapıyomu

santafer fort
yok ya kullanamıcaz biz mümkün değil yapamıyo çocuk
hiçbişeyde fayda etmiyo
devamlıda fitil verememki
doktorla konuşcam
arkadaşımınkide ferum onda yapmıyomuş
sizde yapıyomu

yok yapmıyo zaten ben hergün vermiyorum ondanda olabilir sağlık ocağına yazdırdım ben aldım 3 tl ye

yok canım tansiyon değildir, genciz yüksek tansiyon olmaz sanırım

tıpta buna gerilim tipi başağrısı diyorlar.

empirme ve eleferenın deyimiyle öküz denen cinsin ağrısı.

kusura bakma senin eşin için demiyor ama benimkinde de azcık var bu cinslik

sadece öper, ben yemek çay hazırlarım. beş dakika tutmak istemez, hemen mutfaga yanıma getirir. hem yemekle ugraşıp hem nasıl ilgileneceksem.

bir de durmuyor benim yanımda der, sanki benim yanımda duruyor, be adam ilgilenmeyince durmaz işte

hepsi aynı
okuyup profta olsalar özlerinde var değişmez

Gunisigim rabbim sana sifa versin insallah cok onemsiz bir durumdur. all ah hic bir bebegi annesiz birakmasin. senide esinden ve yavrularindan ayirmasin.
Bebeklerinizi hala her gun yada gun asiri yikiyomusunuz. ben kizim hastalndiktan sonra biraktim ama yaptirmak daha mi iyi olur ki. kisin haftada iki yikasam yetmez mi sizce

ya ben eti pişirmeye kalksam saatlerce zor pişiyor, ben de kırmızı eti denemek bile istemiyorum
kuzu eti mi çabuk pişiyor

kuzu eti çabuk pişer ve zaten minik bir parçaa kuşbaşı şeklinde doğrayıp minik minik poşetliyorum hergün bir minik parça çıkarıp yapıyorum çok pratik oluyo
ufacık bir parça olduğu içinde hemen pişiyo
her akşam yediği sebze püre veya çorbasına veya tarhanasına ekliyorum

kızlar bugün kızıma makarna yaptım.yedimi hayır ama belki sizede değişiklik olur denersiniz diye yazıyorum
normal makarnayı haşladım çatalla ezdim içinede yoğurt koydum
öyle verdim
çok besleyici olmasada değişiklik işte..

ben gecen gun kendimize yapmıştım, salçalı ve kırmızı biberli

bizim masaya illaki saldıracak

babası da verdi yedi. ayrıca babası şalgam ve colada içiriyor. yüzünü buruşturı-uyor ama yine bardağı sürekli istiyor, içti

ayrıca maden suyunu 1-2 damla verdik. hem yüzünü buruşturuyor, hem tekrar istiyor.

valla çocugu devlet elimizden alacak kötü muamele diye. yapma diyorum çok hoşuna gidiyor babasının

bebek vefat ettiği gün en son sabah emmiş bir daha emmemiş, çocuk dr aramışlar dr. hemen aateşini ölçün, kalbini dinlesinler, en yakın hastaneye gidin demiş.

hastaneye gittiklerinde pratisyen dr acil oluyor ya kalbini falan dinlemiş, bir şeyi yokmuş,

anne öğretmen baba savcı. bunlar antalya elmalı da oturuyıorlar, yine alıp çocugu antalyaya gitmişler. saat 3 gibi hastaneye gitmişler, gece 12 de vefat etmiş bebek. kalpte ritm bozukluğu denmiş.

bebeğin anneannesi buarda oturuyor, buraya defnetmişler, anne yıkılmış durumda. doğumda ölseydi bu kadar etkilenmezdim. kokusunu aldım, yüzünü gördüm diyormuş. ben de rapor almadan işe başlamasını önerdim. tayin yaptıracaklarmış kadın aynı yere dönmek istemiyorum diyormuş

allah sabır versin kolaymı
allah en kısa zamanda yeniden bebek nasip etsin

Gunisigim rabbim sana sifa versin insallah cok onemsiz bir durumdur. all ah hic bir bebegi annesiz birakmasin. senide esinden ve yavrularindan ayirmasin.
Bebeklerinizi hala her gun yada gun asiri yikiyomusunuz. ben kizim hastalndiktan sonra biraktim ama yaptirmak daha mi iyi olur ki. kisin haftada iki yikasam yetmez mi sizce

yeter canım havalar soğuk zaten

kuzu eti çabuk pişer ve zaten minik bir parçaa kuşbaşı şeklinde doğrayıp minik minik poşetliyorum hergün bir minik parça çıkarıp yapıyorum çok pratik oluyo
ufacık bir parça olduğu içinde hemen pişiyo
her akşam yediği sebze püre veya çorbasına veya tarhanasına ekliyorum

epey pişirip dondurucuya atsam, sonra onu çözdürüp blendırdam geçirsem kötü mü olur acaba

bende eskisi gibi yıkamıyorum serinledi hava
yıkadığım günde asla dışarı çıkartmıyorum
kirlenince yıkarız :1:

ben gecen gun kendimize yapmıştım, salçalı ve kırmızı biberli

bizim masaya illaki saldıracak

babası da verdi yedi. ayrıca babası şalgam ve colada içiriyor. yüzünü buruşturı-uyor ama yine bardağı sürekli istiyor, içti

ayrıca maden suyunu 1-2 damla verdik. hem yüzünü buruşturuyor, hem tekrar istiyor.

valla çocugu devlet elimizden alacak kötü muamele diye. yapma diyorum çok hoşuna gidiyor babasının

amanın colamı :53:
içirmesin yaa midesi hassas onun ilerde sorun yaratır
yaw seninki doktor değilmiydi doktor bunu yaparsa :53:

bu akşam mehmet yerdeydi oynuyodu eşimde yanındaydı sorfa topluyodum
nasıl olduysa tükürüğü boğazına kaçmış
kustu çok kötü oldu çok korktukk
çok ağladı hemen aldık giyindik doktora götürcektikki geçti gülmeye başladı
çok korktuk çocukta çok korktu

memoda sofraya oturuyo ama öncesinde doyuruyorum
hiç yediğimiz bişeyden istemedi
öyle huyları şimdilik yok
sadece yerken inceler bazen yalanır ama hiç istemez
tek yediği ödülü cicibebe diş kaşıma bisküvisi
onu veririm ısıra ısıra yer
yerkende keyif yapar dışarı bakar bilmiş bilmiş konuşur

memoda sofraya oturuyo ama öncesinde doyuruyorum
hiç yediğimiz bişeyden istemedi
öyle huyları şimdilik yok
sadece yerken inceler bazen yalanır ama hiç istemez
tek yediği ödülü cicibebe diş kaşıma bisküvisi
onu veririm ısıra ısıra yer
yerkende keyif yapar dışarı bakar bilmiş bilmiş konuşur

ben de yemeğini yedirip, suyunu içirip mama sandalyesine oturtuyorum
başlıyor sızlanmaya,
sandalyesinden alıyoruz, biz yerken illaki istiyor.
babası da makarna vermişti yedi.
2 gundur de sussun da bi rahat yemek yiyelim diye eline ekmek verip, yere oturtuyoruz. hemen susuyor. ekmeği döke döke yiyor. yemekten sonra bir de makine açıp süpürüyorum ama başka türlü susmuyor

mozp geçmiş olsun

kopuk kopuk okudum anlamışım

toparlandın mı biraz

ben şimdi oğluma diyorum ki aman sen hasta olma ben olurum senin yerine

yavrumu ishal ve ateş mahvetmişti, eli kolu kalkmıyordu

sağol canım çok şükür daha iyiyim şimdi, aman hiçbirimiz hasta olmayalım

günışığım canım çookkkk geçmiş olsun gönlünü ferah tut inan bana Rabbimin izniyle hiçbişeyin çıkmayacak..sen sakin ol ki bebişinde rahat olsun.sendeki stres ona da yansır annesi.

buaralar ne varsa herkes de işler ters gidiyor anlaşılan.
bende azönce gözümün önünde kanepeden kızımı düşürdüm.tamda bıngıldağının üstüne:14:
yavrum o kadar ağladıki elim ayağıma dolaştı.alında 2 saat uyutmamam gerekiyordu ama zaten çok uykusuzdu üstüne birde bu olay olunca delirdi resmen.çok korktu sanırım.hiç susmadı çığlık çığlığa:(((bende dayanamadım uyuttum:50:bişey olmaz dimi kızlar ya offffffffffffff offfffffffffff:14:
babası olacak şahsiyette gece gece maça gitti.arasam ulaşamıyorum o kadar yani:47:
çocuk büyütmek ne zor iş.benimki yemekte yemiyor.sabah bakıcıya bıraktığım 90 cc sütün yarısını zor içiyor öğlen 1 e kadar ağlaya zırlaya üstelik
yoğurt bırakıyorum meyve püresi bırakıyorum ama nafile ben gelene kadar hiçbişey yemiyor.ben gelincede uyutup emziriyorum ama ek gıda yine istemiyor.ne yaptıysam olmadı.en son televizyonun dibine sokup çizgi film açıp denedim ama nafile:50:
offffffff ben bu işi beceremiyorum galiba

geçmiş olsun canım

hugo mozp sizede geçmiş olsun kızlar
bu bebişler bizi çok yoruyor bünyelerimiz kaldırmıyor artık sanırım

sağol nisanecim

bu akşam mehmet yerdeydi oynuyodu eşimde yanındaydı sorfa topluyodum
nasıl olduysa tükürüğü boğazına kaçmış
kustu çok kötü oldu çok korktukk
çok ağladı hemen aldık giyindik doktora götürcektikki geçti gülmeye başladı
çok korktuk çocukta çok korktu

geçmiş olsun hugocum

Back