2012 Şubat Anneleri

benim kızın boyu uzun değil 67,5 cm kiloda fazla yok 7600 dü ama baldır bacak yerinde göbeğide var o yüzden tam oluyor 4 numara, mesela dün bi markette indirim vardı 4+ aldım rahatlıkla kullanıyorum ben

boy kısa olunca tombiş duruyodur tabi bende öyle düşünmüştüm yerim onun bacaklarını ben.benimkinede olur 1 ay sonra anca başlar paket bitince.

Hamağa yeni alıştıysa hiç yatırma derim gittiği yerde onu arar benim dayı kızım geçen annemlere geldi oğlu var ocak doğumlu mümkün değil hamak yok diye yatmadı ağla ağla erkenden eve gittiler mecbur az daha bende alcaktım ama benim oğlan zaten sevmemişti bırak yatsın beşiğinde rahat rahat benimkide koynuma alıştı ama napim sürekli emzirmek için beşikten alıp koymak ölümdü bana napalım buda iyi şimdilik yanımda...

bizmkide hamağına alıştıktı hiçbiyere gidemiyoduk zaten
2 haftalıkken almıştık bi yattı valla tüm gününü orda geçiriyodu
büyüdü sığmayınca bacaklarını kıvırıp öyle yatıyodu o derece seviyodu
bir haftadır oturmak istiyo bende devamlı yanında olamıyorum düşüer filan diye hamağına oturtup önüne oyuncak koyup arkasınada bi yastık dayıyorum öyle oynuyodu
hatta sallardı kendini
geceleri rahat yatamıyodu birde uyku tulumu giydirince huzursuz oluyodu rahat döndüremiyo kafasını
dün akşam eşim erken geldi tv açık uykusu geldi memonun baktım ses çok kuşlarda var aldım götürdüm odasına
öncedende koyardım oynardı yatağında dönencesini filan kurcalardı
dün akşam önce yatmak istemedi ben konuştum ettim gıdıkladım oynadık sonra uykusu geldi yayıldı yattı rahat rahat
1 saat uyudu uyandı mama içti gece uykusuna yatacak hamağa yatırdım mızlanıp duruyo su verdim yok meme verdim yok aldım götürdüm odasına belki oynar diye
yatağına koyar koymaz uyudu
bugünde yıkadım götürdüm yatırdım az oynadı döndü etti uyudu hemen
orasının uyku alanı olduğunun farkına vardı sanırım
1.5 saattir uyuyo

1 buçuk saattirmi maşşallah benimki bazen uyur öyle ama zamanı belli olmaz hiç... Hamağı bırakır inş ilerde döner düşer çünkü,,,

benimkide uyandı ütü masam açık bacaklarından tutmuş ayağa kalkıyo...

Kızlar bebekleri renkli gözlü olanlar kimler?bizim sıpanın çok şükür değişmedi mavi kaldı fotoda belli olmuyo ama....:32:

1 buçuk saattirmi maşşallah benimki bazen uyur öyle ama zamanı belli olmaz hiç... Hamağı bırakır inş ilerde döner düşer çünkü,,,

Kızlar bebekleri renkli gözlü olanlar kimler?bizim sıpanın çok şükür değişmedi mavi kaldı fotoda belli olmuyo ama....:32:

bizimde mavi kaldı
eşimin gözleri mavi

Gideyim annemle oğlanın saçlarını kestirip geleyim görüşürüz sonra

hugo bizde işin garibi mavi kimse yok babası yeşil anneanne yeşil babaanne yeşil ben kahve zaten oğlan mavi oldu garib.:)yandık gelinlerden hugo:)çok başımız ağrır...

Kızlar biz geçen kontrolümüzde kan aldırdık minnoşdan
kan değerlerine bakıp öyle başlayacaktık demir takviyesine
gerek görmedi doktor şimdilik değerleri iyi dedi besinlerle alsın demiri dedi
ben demir damlası şurubu vs vermiyorum hiç vermedim

Ben de vermiyorum kan ilacı. Her bir halta test yaparalar. Test yapmadan kan değerlerine bakmadan kan damlası vermek çok saçma geliyor. Bu kontrolde ben de test yaptıracağım.

Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz. Devlet hastanesinin başhekimi eşimi tanıyor diye orası olsun dedik, adam bizzat yapacak sünneti. Bugün ön tahlili vardı sabah kan aldılar miniğimden böyle bir kalabalık yok! Kan alan kadın yatırın çocuğu şuraya dedi. Gösterdiği yer kan, pisik içerisinde. Damarı bulamam elinin üzerinden alayım dedi öyle bir hat hut hareketleri var ki bileğini burkuyor bebeğimin, üç tüp kan aldılar. Pamukla bastırdım ama çok kanıyordu döndüm yeniden pamuk istedim, "off ben sana bastır demedim mi" diyor. Senli benli konuşmalar, tafralar! Şimdiden pişman oldum özele gidince insan muamelesi görüyorsun hiç değilse, en azından ortam temiz. Hangi meslekte olursa olsun , egosu büyük insanlardan nefret ediyorum.

hayırlı, uğurlu olsun durasella.. çabucak iyileşir inşaallah ata. :nazar:

benim oğlumun gözleri rennkli değil ama saçları açık kumral sarıya dönük oldu.kızım kumral sarıya kaçık gözler maviydi ama iki haftadır yeşile döndü ama uzaktan bakınca mavi görünüyor.babam ve babam tarafı hep mavi gözlüler.

günaydın kızlar...

ve oğlumun arkadaşları...

günaydıııınnnn :):):):) ve hayırlı akşamlar kaç gündür doğru düzgün giremiyorum net .e evvel ki gün de bi diş faciası yaşadım hala ağrıyor.

günaydın kızlar
uykusuzluktan sinirlerim alt üst durumda
sürekli ilgi isteyem ama yinede mızıklanan oğluma sabrım bitmek üzere
Allahım sabır versin kendime şaşıyorum bezen

aah bu uykusuzluk beni de deliye çeviriyor.biri uyuyor biri uyanıyor.sürekli addaaa addaaaa diyorlar.bugün çıkarıcaktım gezmeye ama gündüz uyuduk bi uyandım saat 18:18 birde yağmur yağmış çıkamadık dışarı.yoruldukları zaman güzel uyuyorlar :)

evet çok güzel şeyler yapıyorlar.

benim kızın boyu uzun değil 67,5 cm kiloda fazla yok 7600 dü ama baldır bacak yerinde göbeğide var o yüzden tam oluyor 4 numara, mesela dün bi markette indirim vardı 4+ aldım rahatlıkla kullanıyorum ben

benim oğlum çok boylu ama kızım geçen ay boy atmamıştı.uzun boylu görünüyor ama bacaklar kısa.

Kızlar yarın oğlumu sünnet ettireceğiz. Devlet hastanesinin başhekimi eşimi tanıyor diye orası olsun dedik, adam bizzat yapacak sünneti. Bugün ön tahlili vardı sabah kan aldılar miniğimden böyle bir kalabalık yok! Kan alan kadın yatırın çocuğu şuraya dedi. Gösterdiği yer kan, pisik içerisinde. Damarı bulamam elinin üzerinden alayım dedi öyle bir hat hut hareketleri var ki bileğini burkuyor bebeğimin, üç tüp kan aldılar. Pamukla bastırdım ama çok kanıyordu döndüm yeniden pamuk istedim, "off ben sana bastır demedim mi" diyor. Senli benli konuşmalar, tafralar! Şimdiden pişman oldum özele gidince insan muamelesi görüyorsun hiç değilse, en azından ortam temiz. Hangi meslekte olursa olsun , egosu büyük insanlardan nefret ediyorum.

hayırlı olsun hemen iyileşiyor bende iki hafta önce yaptırdım hatırlarsın belki çok ama çok memnunum.şimdi pipisi çok normal.ne şişlik ne acı ne ağrı ne yara hiçbirşey olmadı.

bende nefret ediyorum saygısızlar a tahammül edemiyorum.

Durasella sünnetti yaptırırken bölgeselmi uyuşturacak duracakmı minik bende istiyordum ama herkes durmaz dedi artık seneye yaz başına kaldı inş o zamanda sıkıntı olmaz ben bölgesel sade orasını uyuşturup yapsınlar genel anestezi almasın istiyorum bizim burda özelde 175 tlmiş iyi geldi bana fiyatı hem özel hem yakın bana hayırlı olsun şimdiden sana...bez varken çabuk iyi olurmuş...

Genel olacaktı ama bugün sonuçları almaya gittiğimizde hafif grip belirtisi var gibiymiş. Yapılır dedi doktor ama yine de sen sabaha kadar ara ara ateşine bak dedi. Ben de yaptırmaktan vazgeçtim, bilmiyorum bahane mi arıyordum ama çok mutlu hissediyorum kendimi, hafifledim. Boşuna üç tüp kan aldılar bebeğimden, çocuk doktorumuzun olduğu özel hastane lokal yapıyormuş şu taşınma işini atlatayım lokali araştıracağım, genel beni çok korkutuyor.

slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.

benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
15 gün geçsin testi yenileriz dedi.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..

kızlar adet olmaya başlayan varmı ben 3 gündür hastayım...çok şükür rahatladım...
yoksa erken mi oldum:/

bebeğim 4.ayına girdi,ondan bi kaçgün sonra ilk adetimi oldum.o gün bugündür her ay oldum ama her ay 1 haftaya kadar gecikmeli geldi.tam düzene oturmadı sanırım.

canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun,hadi hayırlısı ,darısı damatlığına..ayy bide bizlere.
o tür insanlar her yerde var ama özelikle devlet hastaneleirnde ki tavırlara bende çık sinir oluyorum.özelkikle hemşirelerine!herkes üzerine alınmasın ama)özeldekiler biraz daha kibar oluyor,ama devlettekiler hepsi kaba genelde.hayırlısıyla bebeğini sünnet etsinlerde ,sağlıklı sıhatli...

slm kızlar öncelikle benim için dua eden herkese çok teşekkür ederim,allah sizden razı olsun.

benim sonuçlar normalde cuma çıkacaktı,ben nerdeyse hergün aradım nihayet bugün öğleden sonra çıktı,eşimle gittik,ama benim doktor kongreye gitmiş,pazartesiye kadar yokmuş.ben pazartesiye kadar asla bekeleyemezdim,diğer dahiliye doktoruna gösterdim.
içeri girdim,bişey sormadı,direk kağıtları uzattım,özelikkle bugün aldığım sonuçları.baktı,doktorun gözünün içine bakıyorum,yarı ağlamaklı.baktı bişey yok dedi.
nasıl yani dedim.lösemi belirtisi yokmu?!yok dedi.ama bu aldığım sonuçların içindede 2-3 değer inişli çıkışlı görünüyordu.ben zaten onları görünce öncesinde ağlamaya başlamıştım,lösemiyim tamam diye.ama doktor bu ufak sapmaları dikkate almadı.siz neden yaptırdınız bu testleri dedi.anlattım,morluklardan bahsettim.
diğer kan değerlerimede baktı ,onlarda bi bozukluk yok,sadece lokosit düşüklüğüyle bu teşhis kooyulaz dedivücutta bi enfeksiyon varsada düşermiş bu değer.
aslında içim hem rahat,hem değil.pazartesi kendi doktorumada göstericem.bakalım o ne diyecek.inşallah oda güzel şeyler söyler.allahım herkesi ,benide evladına bağışşşlasın..

geçmiş olsun rabbim şifalar versin bizleri evlatlarımıza bağışlasın inşallah.ben doğumdan sonra ölümden korkar oldum.birde iki tane lenf çıktı boğazımda boynumda.kulak ve boğaz enfeksiyonu geçirmedim.diş sorunu yaşadım .doktorlar yapmaz dedi ama bi bayanla karşılaştım onunda diş sorunu olunca lenf çıkmış.antibiyotik tedavisi başlatmış doktor.küçülmüş.

internette de diş ve mide hastalıkları diyor.en kötüye de yormak istemiyorum kendimi.gündemimde de mide ve diş sorunu var.inşallah kötü birşey olmaz.doğumdan sora toparlayamadım binbir türlü hastalığım çıktı.herkreste mi böyle yoksa sadece bende mi çıktı bilemedim ama sorduklarım hep bir sağlık sorunu yaşamış.
ölmekten değil de rabbimin huzurunda utanmaktan korkuyorum.birde bebeklerime doyamadan ölmekten.o yüzden her gün her an ölecekmişim gibi bebeklerimi seviyorum doya doya öpüyorum

bu akşam mehmet yerdeydi oynuyodu eşimde yanındaydı sorfa topluyodum
nasıl olduysa tükürüğü boğazına kaçmış
kustu çok kötü oldu çok korktukk
çok ağladı hemen aldık giyindik doktora götürcektikki geçti gülmeye başladı
çok korktuk çocukta çok korktu

geçmiş olsun canım büyük bi ihtimalle korkmuştur birde sinir olmuştur o yüzden ağlamıştır.bizimkilerin de tükrüğü kaçıyor su kaçıyor.kız bile bile gargara yapıyor yapma diye kızıyorum çıkarıyorum biberonu ağzından yüzüme bakıyor istiyor bi daha başlıyor gargara yapmaya.

demin oğlum beni şaşırttı .yerde bir süründü deli gibi sanki emekliyor şok oldum.antreye kadar çıktı hızına yetişemedim.anneannesinin peşinden gidiyordu.kapı açıldığı anda pırrr....

kızımda yalancıktan ağlıyor.oyuncu olcak galiba :D:D:D ıh ıh ıh yapıyor yere kapaklanıp elifim diyorum bakıp kih kih yapıp gülüyor.:16:

canım çok sevindim çok geçmişolsun bak boşuna üzdün kendini :) amin amin allahım herkesi sağlıklı huzurlu çoluğu çocuğuyla güzel günler göstersin inşallah

Back
X