Canım bize doktor multitabs diye bi vitamin verdi bu gidişimizde her gün bir cc verilecek ama ben yine b gün verip bir gün vermiyorum
Zaten devit3 den ancak bir şişe bitirmiştim ferro yu hiç vermedim bundan bakalım kaç şişe bitircez
Günaydın canım bu tost makinesi işi bana çok mantıklı geldi
Benim silex diye bir tost makinem var içinde kek bile yapıyorum
ama balık pişirmek aklıma gelmedi mutlaka deniycem.
biliyorum o vitamini kullanan arkadaşlar vardı.ben demir ilacı veriyorum doktorumuz şimdi çinkolu demir ilacı verdi.dvit kullanıyorum.ilk doğduklarında acd3 veriyordum ama bebeklerimi ishal yaptı.dvit e geçtik.
kek i ilk defa duydum nasıl pişiriyorsun?bildiğimiz tost makinesi mi? tadı nasıl oluyor?
Canım senin ev lojman anladığım kadarıyla
Allah gönlüne göre gepgeniş bir ev versin sana
evet ama bildiğimiz evlerden değil.inşallah kendi evim müstakil bahçeli güzel bir ev olur inşallah.
ne guzel bende istikrarli bi sekilde ayakta veya yatakta sallamayi kesip uyumaya alistiricam p,tesi baslicam sol saltanat gunleri 2 saat surermis uyumasi aglamasina dayanmaya calisicam uyku kocundan aldigim direktiflerle baslicaz bakalim,
Yes ta kendileri:)
Kizim kucuk kucuk olsada bir iki adim emekliyor one dogru bir haftaya soker sonra kosturmaca baslar pesinde benim saltanatligiminda son gunleri:)
şimdi annem geldi de azcık rahatladım.geçen günde ada süresini uzattı eşim iki ay daha yanımda kalıcak annem :)

iki ay daha rahatım

iyi oluyor annem bebeklerle ilgilenirken benim aklım bebeklerde kalmıyor içim rahat bi şekilde temizliğimi yemeğimi yapıyorum.annem geleceği zamanda korkuyordum ya düzenimiz bozulursa diye şükür korktuğum gibi olmadı.
yandık şimdiki günlerimiz iyi günlerimiz sanırım emeklediğinde hiç tutamicaz peşlerinden koşacaz anca uyurlarken rahat edicez

hayır canım bi problem yok zaten erken kapanacak diye söylemişti drumuz zaten 4aydan öncesi tehlikeliymiş ama tedbir amaçlı çocuk nöroloğuna götürüldü bi sorun yok ayrıca beyin için usg çekildi bıngıldak kapanınca beyin gelişimi bitmezmiş önemli olan kemiklerin açık olmasıymış ondada sorun yok zaten problem görüldüğünde deviti kesiyolarmış.. devit 4üde duydum ama ne zaman geçiliyo bilmiyorum bende
çok güzel.çünkü bi arkadaşım bana da demişti.dikkat et diye.sürekli takip ediyordum.şimdilik bi sorun yok.acaba dvit4 te aynı sorunu yapıyor mudur ki ?
ne zaman sona erecek bu vitaminler ilaçlar?bilen var mı acaba?