2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar iyi haftasonları hepinize:3:sabahtan beri bütün evin altını üstüne getirdim sil süpür bulaşıkları makınaya yerlestır derken bu saat olmus anlamadm:25:tabı bu işleri yaparken eşiminde etinden sütünden fazlasıyla yararlandım:9:merveyı bakması bıle benım için çook önemliydi..neyse bızım kızın burun akıntısı geniz akıntısı gecmedı ateş öksürük hırıltı hapsurk fln yok:nazar: ama götürsem mi doktora bılemedim dün gece tam 6 kez uyandı:31:size sormak istediğim gündüz toplam kaç saat uyuyor bebişleriniz merak ettim:26:bizimki öğlene dogru uyur o da azıcık sonra hiç uyutmasam sabaha kadar durur:ssz:çok yoruyor bu aralar iğne ipliğe cevirdi anasını:1:

geçmiş olsun canım istersen götür dahada ilerlermesin

dün kızımı misafir odasında bırakmıstım yemeğe bakmak için mutfaga gittim geldim ortada yook:52:Allahım seside cıkmıyor heryere baktım ama yokk:52:daha sonra bir çıtırtı dduydum bir baktım ki yemek masasının altına girmiş sandelyenın arasında bana bakıp gülüyor:53:nasıl geçti girdi oraya hala anlayamadım:44:cidden o an yüreğim ağzıma geldi artık dört gözle takip etmek lazım kuzuları:1:

Kızlar ne var ne yok
Uğrayıp okuyorum arada ama bi türlü yazamadım
Ufak kazalar atlatanlara bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun
gidenlere gelenlere hoşgeldin diyerek başlıyorum :))
Ben bugün evlendiğimden beri ilk kez pazara gittim süper bi sürü şey aldım minnoşa hepsinden yarım kilo usulu :))
Pancar, kereviz, brokoli, karnıbahar, kırmızıbiber, yeşil fasulye falan filan
Bu arada cennet hurması mı dersiniz turunç mu bilmem o meyveden aldım yedirdim Asya'ya
kustu bizim minnoş çok da severek yedi ama neden öyle oldu anlamadım :(

Neyse bizde son durumları yazdım bloga

Minik Asya: 8. Ayımızı Doldurduk

Bu arada 8. ayı bitirdik ama hala dişimiz yok.
Saçımız da yok :))))

canım kızına maşallah bizim 2 dişimiz 8-10 telde saçımız var ama tembel kız daha emekleyemiyor bile:50:
bazen çok hevesleniyorum bazende şimdilik böyle daha ii galiba diyorum:1:
bi biz kaldık sanırım emekleyemeyen

slm kızlar.

uzun zaman oldu topıkı takıp etmeyı bıraktım.çünkü artık ne yazarsak yazalım belırlı kişiler bırbrılerıne cevap verıyor. bızım yazdıklarımızda paylaştıklarımızda hıç cevap bulmuyor.
bugun aklıma geldı şöyle bır bakayım dedım. bebekler ıyıdır inş. benım kzım bu hafta kontrolu vardı.8 ayı gerıde bıraktık artık. kızım 7.7 kg ve 70 cm geldı. çok tatlı oldı alkış yapıyor benı ve babasını işe bay bay yaparak ugurluyor. ayakta durmak için kendını denıyor 3-4 sanıye ayakta desteksız duarbılıyor. ıkı tanecık dışı çıktı. masallah ne bulursa yıyor. kendı kendıne püreyı bıraktı . herseyı katı yemeyı sevıyor.

bende okula basladım malum. hem de dıyete başladım. bır buçuk ayda 5 kılodan fazal verdım. 91 kıloyu gordum çok şukur. inş bahara kadar 75 e ıneceğim. okul çok yorucu geçıyor. anasınıfı çok zor oldu bu yıl. 48-60 aylık çocuklarla ugrasıyorum.

tum aradasları çook çokk opuyoru. herkes mutlu gunlerr...

yavrucuklar hasta olmuş, çok çok geçmiş olsun hepsine. biz de nezle olduk. burnumuz akıyor. yaa bu çocuğun burun akması bile çok şirin. :2:

antidepresif ve pion hoşgeldiniz kızlar. benim oğlum da 25 ocak doğumlu ve ben de şubat annelerindeyim :1:

oğlum da alkış yapmaya çalışıyor, yapıyor ama ses çıkmıyor daha :1:

canım kızına maşallah bizim 2 dişimiz 8-10 telde saçımız var ama tembel kız daha emekleyemiyor bile:50:
bazen çok hevesleniyorum bazende şimdilik böyle daha ii galiba diyorum:1:
bi biz kaldık sanırım emekleyemeyen

nisane benim tembel oğlum da geç emekledi ama pir emekledi. emekleyince gerçekten çok zor. her yeri merak ediyor, karıştırıyorlar. çekmeceleri dan dan vuruyor. bazen parmaklar sıkışıyor. bazen ayakkabılar hedef alınıp, anne tarafından son anda yakalanıyor :1: sırf koşuşturma. Allah yardımcımız olsun.

nisane benim tembel oğlum da geç emekledi ama pir emekledi. emekleyince gerçekten çok zor. her yeri merak ediyor, karıştırıyorlar. çekmeceleri dan dan vuruyor. bazen parmaklar sıkışıyor. bazen ayakkabılar hedef alınıp, anne tarafından son anda yakalanıyor :1: sırf koşuşturma. Allah yardımcımız olsun.

aslında o koşuşturmayıda merak etmiyor değilim:1:
tam emekleme pozisyonunu alıyor ileri geri yaylanıyor sonra küt karnının üstüne geri düşüyor:emir_bebek:

slm kızlar.

uzun zaman oldu topıkı takıp etmeyı bıraktım.çünkü artık ne yazarsak yazalım belırlı kişiler bırbrılerıne cevap verıyor. bızım yazdıklarımızda paylaştıklarımızda hıç cevap bulmuyor.
bugun aklıma geldı şöyle bır bakayım dedım. bebekler ıyıdır inş. benım kzım bu hafta kontrolu vardı.8 ayı gerıde bıraktık artık. kızım 7.7 kg ve 70 cm geldı. çok tatlı oldı alkış yapıyor benı ve babasını işe bay bay yaparak ugurluyor. ayakta durmak için kendını denıyor 3-4 sanıye ayakta desteksız duarbılıyor. ıkı tanecık dışı çıktı. masallah ne bulursa yıyor. kendı kendıne püreyı bıraktı . herseyı katı yemeyı sevıyor.

bende okula basladım malum. hem de dıyete başladım. bır buçuk ayda 5 kılodan fazal verdım. 91 kıloyu gordum çok şukur. inş bahara kadar 75 e ıneceğim. okul çok yorucu geçıyor. anasınıfı çok zor oldu bu yıl. 48-60 aylık çocuklarla ugrasıyorum.

canım arkandan bay bay yaparak nasıl çıkıyosun evden
bizim kıza ben kendimi unutturup öyle çıkıyorum yoksa arkamdan ağlıyor
gerçi benim için değil dışarı çıkmak için ağlıyor ama:1:

dün kızımı misafir odasında bırakmıstım yemeğe bakmak için mutfaga gittim geldim ortada yook:52:Allahım seside cıkmıyor heryere baktım ama yokk:52:daha sonra bir çıtırtı dduydum bir baktım ki yemek masasının altına girmiş sandelyenın arasında bana bakıp gülüyor:53:nasıl geçti girdi oraya hala anlayamadım:44:cidden o an yüreğim ağzıma geldi artık dört gözle takip etmek lazım kuzuları:1:

:1: :1: aman canım yanlız bırakma
benimkide bugün konsolun kapağını açmış içi boştu daha yerleştirememiştim
ıh ıh diyo zorluyo eşimle bi baktıkki içine girmeye çalışıyooo :1: hiç aklımıza gelmicek şey
rahatçada sığıyo içine :1:

aynen öyle canım
ama bi daha gitmicem bin pişman oldum

ben madurum bu konuda ısrarla verdi iki öğün dinlensin anne dedi durdu bizde cahillik doktor dedik güvendik sonuç çocuk biberona alıştı memeyi hep ısrarla emiyo
sağıp içiriyorum gündüz ve aptamili seviyo sma sevmedi

yavrucuklar hasta olmuş, çok çok geçmiş olsun hepsine. biz de nezle olduk. burnumuz akıyor. yaa bu çocuğun burun akması bile çok şirin. :2:

antidepresif ve pion hoşgeldiniz kızlar. benim oğlum da 25 ocak doğumlu ve ben de şubat annelerindeyim :1:

haber bilem vermeden gittin çok merak ettim :20:

slm kızlar.

bende merak ediyodum uzun zamandır girmediğin iiçin
kızının zorluk çıkarmaması çok iyi olmuş gözün arkada kalmaz en azından

all işte aptamille anlaşmalı bir doktor daha
bizim ilk doktorda öyleydi ama ben geç farkettim

iki hafta aptamil kullandım bebelac bulamadım diye kızım bu sabah kabızlıktan ıkına ıkına poposunu çatlatmış.yavrum mahvoldu.pişman oldum kullandığıma kabız ettiğini bile bile kullandım keşke başka mama alsaydım.koskoca yerde bi bebelac yok ya hiçbiryerdee...bi yerde bulduk iki paket aldım yapıştım

bugünde öldüm bittim iş güç ütü yemek temizlik.uykusuzluk.

dün gece oğlum uykusunda hep ağladı sürekli kalktım oğlumu uykusunda sevdim elimi bi tuttu güldü neredeyse yarım saat bırakmadı kıyamadım ellerini bırakmaya.kızımda sabah bi acı acı ağlama çığlık çığlığa yavrum mahvoldu yaaa.....hala da keyifsiz kuzum.

benim halimde harap gece dahil , gün boyu uyumadım çamaşırlar yıkandı , serildi.toplandı ütülendi.bahçeye patlıcan , biber ,marul ,maydonoz aldım eşimle ektik.mutfak toplandı.bittim bitim bittim.deli gibi uyumak yatağa kendimi atmak istiyorummm.....

sizlerden ne var ne yok kızlar ?

slm kızlar.

arnazar ben sana cvp yazıyorum ama sen bana karşılık vermiyorsun.bende beni tanımadığın için cvp vermediğini düşünüyorum.maşallah kızına benimkiler daha tutunamıyorlar bile siftah yok ama yerlerde sürünmeleri süper acayip hızlılar ama emekleme moduna geçemedik daha cesaret edemiyorlar.

hoşbuldk canım bizi kızda 21 ocak doğumlu yakınlar birbirlerine :13:

:1: :1: aman canım yanlız bırakma
benimkide bugün konsolun kapağını açmış içi boştu daha yerleştirememiştim
ıh ıh diyo zorluyo eşimle bi baktıkki içine girmeye çalışıyooo :1: hiç aklımıza gelmicek şey
rahatçada sığıyo içine :1:

annem merve yeni doğduğu zamanlarda bak yatırdığın yerde duruyor, hareketlenemeye basladıgı zaman asıl işin zor diyordu da inanmıyordm:31: hele yürümeye baslasınlar o zaman kim bilir neler yapacklar :18:en çok korktuğum da apartmanın merdivenleri :30:offf of simdiden aklıma geldikçe stres yapıyorum:50:

kızzlar selamlar herkese, giremedim cumadan beri umarım herkes iyidir
dün doğumgünümdü,28yaşıma girdim :) ama annem gözünden ameliyat oldu onlara gittik gelen gidenden hiç bişey anlamadım,
sadece yorgunluk kaldı bana , neyseki annem iyi,
öpüyorum herkesi

tüm bebelere acil şifalar

benim olan özel adresini gönderirsen sana tarhana çorbası göndereyim bayramdan sonra. annem yaptı.
ben de çok sıkıntı yaşıyorum yemek konusunda.
kavanoz maması veriyorum öyle zamanlarda.

akşama misafir vaR, ilk defa gelevcekler
misafirden biri çocuk dr.
eşime dedim ki sorularımı yazacagım adama hepsini soracagım
olmaz dedi, bunaltma adamı.
ağzımı açıp soru sormayacagım. açktırmadan kilosu ile ilgili sorarım ama
çok zayıf oğlum. her gören neden bu kadar zayıf diyor. 8 kg bile yok. mozp ile bizimki en zayıf
halbuki ne versem yiyor ama bebek gibi değil düz duvara tırmanıyor resmen
Allah'ın inşaallah hiperaktif çıkmaz bu çocuk

canım ben oğlumun zayıf olduğunu düşünmüyorum artık, kaldıki dr.da fazla kilo almasını istemiyor , boyu güzel uzuyo gelişimi iyi sende takılma bence kiloya bu kadar olduğu kadar, aç kalmadıkları sürece sorun yok

slm kızlar.

arnazarcım bırakma topiği, belki hatırlarsın bir ara bende bırakcam filan dedim ama sağolsun arkadaşlarımın çoğu paylaşmaya devam dediler kaldım

sen kendi içinden gelenleri yaz rahatla, illaki birilerimiz cevap veririrz

Back
X