2012 Şubat Anneleri

............... ............... .................. .................

Son düzenleme:
off bizde de diş yok beklemedeyiz:1:ama damakları dişten beter yanı aşırı derecede sert:52:

Gerçekten damakları feci sert salatalığı falan koparıyor nasıl beceriyorsa :))

canım kızına maşallah bizim 2 dişimiz 8-10 telde saçımız var ama tembel kız daha emekleyemiyor bile:50:
bazen çok hevesleniyorum bazende şimdilik böyle daha ii galiba diyorum:1:
bi biz kaldık sanırım emekleyemeyen

Canım tüm bebeişlere maşallah valla.
Hepsi farklı farklı gelişiyo bi bakmışsın seninki emeklemeden yürümüş

einstein, Asya'nın hamak pozuna ve jimnastik hareketine bayıldım. maşallah ona.

Teşekkürler canım
Seninkilere de burdan maşallah diyim ben :)

kızzlar selamlar herkese, giremedim cumadan beri umarım herkes iyidir
dün doğumgünümdü,28yaşıma girdim :) ama annem gözünden ameliyat oldu onlara gittik gelen gidenden hiç bişey anlamadım,
sadece yorgunluk kaldı bana , neyseki annem iyi,
öpüyorum herkesi

canım ben oğlumun zayıf olduğunu düşünmüyorum artık, kaldıki dr.da fazla kilo almasını istemiyor , boyu güzel uzuyo gelişimi iyi sende takılma bence kiloya bu kadar olduğu kadar, aç kalmadıkları sürece sorun yok

arnazarcım bırakma topiği, belki hatırlarsın bir ara bende bırakcam filan dedim ama sağolsun arkadaşlarımın çoğu paylaşmaya devam dediler kaldım

sen kendi içinden gelenleri yaz rahatla, illaki birilerimiz cevap veririrz

Nice mutlu yaşlara
Annene de geçmiş olsun

Valla bu yemek işini ben de hiç takmıyorum
Otuz yaşına gelip de yemek yemeyen kimse var mı yok :)
E bi şekilde yiyip bi şekilde büyüyecek bu çocuklar üzülmeye gerek yok
Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri :)

Mozp dogum gunun kutlu olsun canim. Annene de Allah acil sifa versin.

Omer in atesi var. Kollar bacaklar soguk,kafasi ve vucudu sicak. 15 dk once 38,5 tu. Kizlar siz nasil derece kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? Bendeki koltuk altindan olcenlerden ama bebeklerde kullanmasi zor biraz. Durmuyor derece otenekadar.
8gibi calpol verdim.doktora gotursek mi ya da ne zaman goturmek gerekir.

Omer in atesi var. Kollar bacaklar soguk,kafasi ve vucudu sicak. 15 dk once 38,5 tu. Kizlar siz nasil derece kullaniyorsunuz ve memnun musunuz? Bendeki koltuk altindan olcenlerden ama bebeklerde kullanmasi zor biraz. Durmuyor derece otenekadar.

bence götürün bu gece. geçmiş olsun. zavallı halsizdir, biz de 2 hafta önce ishal ve ateş vardı. yavrum derdini de anlatamaz şimdi. ağlamaya bile hali yoktur.

dün doğumgünümdü,28yaşıma girdim :) ama annem gözünden ameliyat oldu onlara gittik gelen gidenden hiç bişey anlamadım,
öpüyorum herkesi

canım ben oğlumun zayıf olduğunu düşünmüyorum artık, kaldıki dr.da fazla kilo almasını istemiyor , boyu güzel uzuyo gelişimi iyi sende takılma bence kiloya bu kadar olduğu kadar, aç kalmadıkları sürece sorun yok

arnazarcım bırakma topiği, belki hatırlarsın bir ara bende bırakcam filan dedim ama sağolsun arkadaşlarımın çoğu paylaşmaya devam dediler kaldım

geçmiş olsun annene.

ya benim oğlan o kadar hareketli ki, düz duvara tırmanır derler ya. öyle bişey.
inşaallah hiperaltif bir çocuk olmaz, dönemsel bir şeydir.
kilo alımını takmıyordum çok fazla. 3650 gr dogdu. ilk 3 ay çok iyiydi.
son zamanlarda herkes çok zayıf falan diyor. aslında verdiğimi yiyor önemli olan o.
8 kg halen göremedim.

bu arada bay bay, baş baş, gel gel yapan bebeler var mı?
bizimkinin motor becerileri iyi ama
ben evin içinde fazla konusup, şarkı söylemiyorum.
acaba benden kaynaklı bir gerilik mi var merak ediyorum

bence götürün bu gece. geçmiş olsun. zavallı halsizdir, biz de 2 hafta önce ishal ve ateş vardı. yavrum derdini de anlatamaz şimdi. ağlamaya bile hali yoktur.

sağol senfatcım. düşüyor ateşi. ayağımda şimdi. bugün burun akıntısı kesilir gibi oldu. oh maşallah çabuk atlatacağız herhalde dedim kendi kendime. demez olaydım. sonradan gözleri kızardı, yaşardı :14: sonra da ateşi çıktı. şimdi geçiyor gibi. inşaallah sabaha kadar iyileşir.

haber bilem vermeden gittin çok merak ettim :20:

bilgisayar yoktu evde. eşim almıştı yanına sabah giderken. eşyam çok diye babam almaya geldi, alelacele hazırlanıp çıktım. yoksa , ben gidiyorum beni merak etmeyin demek aklımdaydı. ama ajan gibi telefonumdan yazılanları takip etmeyi ihmal etmedim :51:

hugocum bu arada face bizde de yasak :1: aynı sebepten dolayı.

günaydın kızlar herkese...

Nice mutlu yaşlara
Annene de geçmiş olsun

Valla bu yemek işini ben de hiç takmıyorum
Otuz yaşına gelip de yemek yemeyen kimse var mı yok :)
E bi şekilde yiyip bi şekilde büyüyecek bu çocuklar üzülmeye gerek yok
Elimizden geleni yapalım gerisi Allah'ın takdiri :)

sağol canım çok teşekkür ederim, çok şükür annemde iyi az önce gözündeki dikişleri aldırmaya gitti hastaneye
oğlumuda kuzenime bıraktım, biz annem ben ve 2 kuzenim(benden 7 ve 9 yaş büyükler) aynı sitede oturuyoruz,sağolsun onlar bakacak şimdi oğluşuma

teşekkür ederim canım sağolasın
rabbim şifa versin ömere, belki diş çıkaracak ondandır
ben çok ciddi değilse 1-2gün kadar dr.la telefonda konuşup ona göre hareket ediyorum, sıkıntı devam ederse dr. gel derse gidiyorum
eğer devamlı takip eden bi dr. varsa bi danış istersen canım

geçmiş olsun annene.

ya benim oğlan o kadar hareketli ki, düz duvara tırmanır derler ya. öyle bişey.
inşaallah hiperaltif bir çocuk olmaz, dönemsel bir şeydir.
kilo alımını takmıyordum çok fazla. 3650 gr dogdu. ilk 3 ay çok iyiydi.
son zamanlarda herkes çok zayıf falan diyor. aslında verdiğimi yiyor önemli olan o.
8 kg halen göremedim.

zayıf olsun daha iyi boşver, yusuf kayra'da aşırı hareketli 1dk. bile ne kucakta ne yerde durmuyo, sürekli peşindeyiz,
birde heryeri kurcalamaya başladı, görenler zayıf olduğu için hareketli diyor ama ben kabul etmiyorum, benim oğlum normal kiloda sadece genlerinden dolayı yaramaz diyorum :34:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
benim pc kafayı yedi ekran dalgalanıp duruyo her an gidebilir
bu şimdi servise gitse 2 hafta gelmez sıkıntıdan patlarım bende :26:
oğluma gelince ses denemesi yapıyo hep çığlıklar atıyo ama çok fazla zorluyo kendini bütün damarları görünüyo
korkuyorum artık:31: yapma dedikçe daha da çok yapıyo.. annemde gidicek perşembe günü yine kalıcam tek başıma
yaramazlık tavan durumda napıcam ben !!

Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.
Allah beterinden korusun.

Tunaydin kizlar
Gece 3 ile 5 arasi , bir de sabah 1 saat kadar uyumusuz omer de ben de. Sabaha kadar ayagimdaydi,ayagimda uyumak istedi. Yataginda agladi hep. Atesi normale donmedi sabaha kadar ben de aile hek.ne goturdum. Bogazi kizarmis,apse olmus. Soguk mu yedirdin dedi doktor. Yok dedim dolaptan sadece yogurt veriyorum onu da kac saat onceden cikariyorum isinsin diye. Antibiyotik ve ates dusurucu verdi.

canım geçmiş olsun
acaba yoğurt falan bakteri ürettiği için boğazı kızarmış olabilir mi?
bi kaç saat öncesi fazla bence

Tunaydin kizlar

çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce atlatır

bizim kız öğle uykusuna yatmısken girip bir bakayım dedim:3: ama tek gözü yarı acık uyuyor bırazdan basar çığlığı cadı:27:gözünü burnunu acayıp kaşıyıp duruyor sabahtan beri:50: ya tırnaklarını dün kestim ama nasıl yapıosa yine yüzü gözü harita gibi olmuş çizmiş:44:iki tel saçı var onlarıda ceke ceke koparıcak sonunda kız demeye bin şahıt lazım erkek cocugundan farkı yok:ssz: ben bebekken cok sessiz sakınmişim bu kız hiiç bana benzememiş arkadaş:9:

selam kızlar nasılsınız?
benim pc kafayı yedi ekran dalgalanıp duruyo her an gidebilir
bu şimdi servise gitse 2 hafta gelmez sıkıntıdan patlarım bende :26:
oğluma gelince ses denemesi yapıyo hep çığlıklar atıyo ama çok fazla zorluyo kendini bütün damarları görünüyo
korkuyorum artık:31: yapma dedikçe daha da çok yapıyo.. annemde gidicek perşembe günü yine kalıcam tek başıma
yaramazlık tavan durumda napıcam ben !!

bizimkide kızım yapma dedikçe gözümn içine baka baka yapıyor yapacagını:1:normal de bagırıp cagıran cocuk bir yaramazlık yapsın sesi çıkmıyor yüzüme bıle bakmıyor el kadar bebek bunu nerden bılıyor hayret ediyorum:52:simdikiler var ya cooook zeki :emir_bebek::1:

iki hafta aptamil kullandım bebelac bulamadım diye kızım bu sabah kabızlıktan ıkına ıkına poposunu çatlatmış.yavrum mahvoldu.pişman oldum kullandığıma kabız ettiğini bile bile kullandım keşke başka mama alsaydım.koskoca yerde bi bebelac yok ya hiçbiryerdee...bi yerde bulduk iki paket aldım yapıştım

bugünde öldüm bittim iş güç ütü yemek temizlik.uykusuzluk.

dün gece oğlum uykusunda hep ağladı sürekli kalktım oğlumu uykusunda sevdim elimi bi tuttu güldü neredeyse yarım saat bırakmadı kıyamadım ellerini bırakmaya.kızımda sabah bi acı acı ağlama çığlık çığlığa yavrum mahvoldu yaaa.....hala da keyifsiz kuzum.

benim halimde harap gece dahil , gün boyu uyumadım çamaşırlar yıkandı , serildi.toplandı ütülendi.bahçeye patlıcan , biber ,marul ,maydonoz aldım eşimle ektik.mutfak toplandı.bittim bitim bittim.deli gibi uyumak yatağa kendimi atmak istiyorummm.....

sizlerden ne var ne yok kızlar ?

bende çok yorgunum aynen böyleyim :ssz:

öpüyorum herkesi

geçmiş olsun canımm :9:
eskiden daha çok giriyodun topiğe gün içindee

geçmiş olsun canım üşüttümü acaba 38 üzeri ateş diyorlar biz memoyu 37 ile götürdük yok ateşi dedilerdi

Back
X