2012 Şubat Anneleri

Hos bulduk :)) Benim kızımda 17 Şubat doğumlu. henüz el sallama ,alkış ,falan yok ama emeklemeyi seviyoruz. bir de halkaları üst üste geçirdigimiz oyuncakla oynamayı.artık tek basımıza çok sevimli bir sekilde yerleştirebiliyoruz.

arkadaşlar hoşgeldin yazmış yenimi geldin uykusuzum kafam şişti hiç farketmemişimhoşgeldin canım
bizde top oynamayı çok seviyoruz karşıma geçiyo topu atıyorum o da yakalamaya çalışıyo çok seviyo bu oyunu

Hos bulduk :)) Benim kızımda 17 Şubat doğumlu. henüz el sallama ,alkış ,falan yok ama emeklemeyi seviyoruz. bir de halkaları üst üste geçirdigimiz oyuncakla oynamayı.artık tek basımıza çok sevimli bir sekilde yerleştirebiliyoruz.

Maşallah kuzuya biz de o halkalardan yok üst üste yerleştirilen küplerden var ama beceremiyor küpleri üst üste yerleştirmeyi :))

einstein dışarda olunca ızgara salata yersin
bu arada kazak erkekleri sert olur derler ama baksana senin eşin öyle değil gibi
evlendiğimizden beri ilkkez pazara gttim diyosun dışarda yiyoruz diyosun iyiymiş valla hergğn ne pişirsem derdin yok

Kazak erkeği mi fotolardan mı yaptın bu çıkarımı :))
Ben de dalga geçerim orta Asyalısın kesin sen diye
ama Ankaralılar :))
Gerçi sert olunacak yerde serttir ama öyle hallere mahal vermiyorum :))
Valla Doğandan Allah razı olsun süper yardımcı olur bana maşallah diyim nazar değmesin
Ama o benim istediklerim için yardımcı oluyor ben de onun istedikleri için hayat müşterek
Mesela o bebeişe bakar ben arkadaşlarımla buluşmaya ya da yogaya giderim
ben bebişe bakarım o gezmeye gider
benim annem onun annesi meselemiz de hiç yoktur mutlaka iki tarafa da gideriz
böyle olunca pek sorun çıkmıyor maşallah

canım tırnaklarını kesince kenarları sivri kalıyordur
kağıt törpüler var bebişler için onuna törpülersen çizemez hiç bi yerini
ben doğumdan eve geldim ilk tırnaklarını kesip silmiştim asya yı ve hiç eldiven kullanmadık biz

Benim kızım bana çekiş çokharaketli
ben de bi dakka yerimde durmazmışım hala da öyleyim :))
etraftakiler benim için anneme bu kız ne yaramaz dedklerinde annem yaramaz değil hareketli dermiş :))
benim kız da aynı bi dakka durmaz kımıl kımıl kımıldak :))

anım törpülüyorum aslında cok sever hatta tırnak kestirmeyı törpüyü fln bide sonunda ellerine bebek losyonuyla masaj yapıyorum kendınden geciyor:1:ama demek kı sivri kalan biryerleri oluyor neyse böyle böyle büyüyecekler inşallah:emir_bebek:

bizmki daha çok dağıtma işlerini beceriyor haa bide kırıp dökmeyi:27:dünyanın parasını verip neler aldı babası hiçbirinin yüzüne bakmıyor ama kağıt peçete fln bulsn saatlerce oynar :1:değişik bir tarzı var:51:

hugo bizde de face yasağı vaar:31:eşimin hesabı var al ondan nereye bakacksn bak diyo:47:birkaç kez sırf bu sebepten tartıstık takmıyorum artık napiim evde huzursuzluk cıkmasın yeter:31:

bikaç gündür huysuz bugün iyice huysuz dişlerini kaşıyo saldırıyo çok kaşınıyo belliki
ama bu ilkkez olmuyo dönem dönem böyle oluyo ama diş filan yok
geçen doktorda daha yok dedi
huysuz olunca uyutmakta güç oluyo bugün uyutmaya çalışırken çorbasını yakmışım tekrar yaptım balık çorbasını ama bağıra bağıra yedi

gecen gün bende yaktım çorbasını:25:elimi ayağıma dolaştırıyor bazen :ssz:bide burda yalnızım annemler fln bursada arada bır bunalıp yardıma cagıracak kimsecik yok:ssz:herseyı tek basıma yapıyorum bunada şükür:16:

şu göbeğim benı sinir ediyor yaaaa:37:kilo fazlam kalmadı cook şükür ama göbeğim maşallah 4 aylık hamile gibiyim mekik cekıyorum arada bır ama o da hiç etki etmıyor :32:sıkı bir spora baslamam lazım :52:ona da su an fırsatım yok mervişş saolsun:1:

arkadaşlar hoşgeldin yazmış yenimi geldin uykusuzum kafam şişti hiç farketmemişimhoşgeldin canım
bizde top oynamayı çok seviyoruz karşıma geçiyo topu atıyorum o da yakalamaya çalışıyo çok seviyo bu oyunu

Hos bulduk :)) Aslinda hamileligimin ortalarında kaydolmuştum ama takip edip yazamadim. Şimdi de defneden ,okuldan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. benim ufakliga hiç top almadık acaba seninki gibi sever mi :)) çok sevimli oluyorlar oyun oynarken. gerçi bizim kız istediği hareketi yapamazsa çok sinirli de olabiliyor

Kazak erkeği mi fotolardan mı yaptın bu çıkarımı :))
Ben de dalga geçerim orta Asyalısın kesin sen diye
ama Ankaralılar :))
Gerçi sert olunacak yerde serttir ama öyle hallere mahal vermiyorum :))
Valla Doğandan Allah razı olsun süper yardımcı olur bana maşallah diyim nazar değmesin
Ama o benim istediklerim için yardımcı oluyor ben de onun istedikleri için hayat müşterek
Mesela o bebeişe bakar ben arkadaşlarımla buluşmaya ya da yogaya giderim
ben bebişe bakarım o gezmeye gider
benim annem onun annesi meselemiz de hiç yoktur mutlaka iki tarafa da gideriz
böyle olunca pek sorun çıkmıyor maşallah

sen samsunluyum deyince bende eşinde samsunludur diye düşündüm fotolarını görünce :1:
sende pek karadenizli tipi göremedim ama eşin aynı karadenizlilere benziyoo :1:
ne güzel canım allah mesut etsin daim etsin nazar deymesin :nazar:

einstein maşallah de kocana nazara gelmesin kızz ;))

hugocum memos gibi tuna da bebek arabasından kendini dışarı atmaya çalışıyo
beni kucağına al diyo gittikçe zorlaşacak dışarda gezmeler galiba :)

oğlum hala sürünemiyo ama ağzı dolu bi sürü anlamadığım şeyler söylüyo ;)

Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter

Bizimki de yeni yeni yapmaya basladi bir iki haftada çok şey değişiyor valla
doğru valla bir gün öncekinden faklı
daha dün dönemiyordu bile ne çabuk geçti gitti o günler

sen samsunluyum deyince bende eşinde samsunludur diye düşündüm fotolarını görünce :1:
sende pek karadenizli tipi göremedim ama eşin aynı karadenizlilere benziyoo :1:
ne güzel canım allah mesut etsin daim etsin nazar deymesin :nazar:

Yok canım eşim Ankaralı ama dediğin gibi tipi karadenizli :))

einstein maşallah de kocana nazara gelmesin kızz ;))

hugocum memos gibi tuna da bebek arabasından kendini dışarı atmaya çalışıyo
beni kucağına al diyo gittikçe zorlaşacak dışarda gezmeler galiba :)

oğlum hala sürünemiyo ama ağzı dolu bi sürü anlamadığım şeyler söylüyo ;)

Maşallah maşallah kocişe
hepimizin kocaları hayatın ortak olduğunu bilse ne güzel olur

Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter

Amin canım doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı
Canım çocuk olayına erkekler hemen adapte olamıyorlar
benimki çok istiyordu ondan bu kadar çabuk adapte oldu ve bana yardımcı olmaya başladı diye düşünüyorum
Seninki için belki biraz daha süre vardır
Eninde sonunda alışacak yeni düzene eskiye döner daha bile iyi olur inşallah
Sen gönlünü ferah tut
İsteklerini gzel bi dille anlatsan belki işe yarar.

Valla bugun ayaklarim koptu. Oglenden bu sAate kadar herhalde 1-2 saat sallamamisimdir. Cok huysuz oldu. Tavuk corbasi yaptim icmedi, kasik mamasini tercih etti omer pasazade. Atesimiz dustu. Az once yikadim onu, simdi de malum yine salliyorum.
Bizim de topumuz var, seviyoruz top oynamayi. Nede olsa ruhumuzda var,erkegiz ya.

arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm

Valla bugun ayaklarim koptu. Oglenden bu sAate kadar herhalde 1-2 saat sallamamisimdir. Cok huysuz oldu. Tavuk corbasi yaptim icmedi, kasik mamasini tercih etti omer pasazade. Atesimiz dustu. Az once yikadim onu, simdi de malum yine salliyorum.
Bizim de topumuz var, seviyoruz top oynamayi. Nede olsa ruhumuzda var,erkegiz ya.

Aman iyi olsun da tek top oynasın :))
Ateşi düşmüş şükür bunula geçmiş olsun

arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm

Canım biz 13 şubat doğumluyuz hala dişimiz yok
İnşallah diştendir
Olmadı sabah bir aile hekimine gidin
geçmiş olsun

Back
X