2012 Şubat Anneleri

arkadaşlar benim bebeğim 23 şubattta doğdu alt iki dişi çıktı 15 gün önce ve perşembeden beride ateşli ama çok yüksek değil en fazla 38 e çıktı doktora gittik cuma ateşin sebebi dişe benziyo ust dişleri çıkıcak gibi dedi ama bebeğim bugün bile ateşliydi sizin bebeklerinizde üst dişlerde sıkıntı yaşadımı acaba atesin sebebi başka bişeymi endişeleniyorum yardımm

Arkadasim gecmis olsun. Oglumun da dunden beri atesi vardi. Aile hek.ne gittim ben de. Bogazi kizarmis, apse yapmis.antibiyotik verdi. Sen de bir git bakalim.

dün kızımı misafir odasında bırakmıstım yemeğe bakmak için mutfaga gittim geldim ortada yook:52:Allahım seside cıkmıyor heryere baktım ama yokk:52:daha sonra bir çıtırtı dduydum bir baktım ki yemek masasının altına girmiş sandelyenın arasında bana bakıp gülüyor:53:nasıl geçti girdi oraya hala anlayamadım:44:cidden o an yüreğim ağzıma geldi artık dört gözle takip etmek lazım kuzuları:1:

Ayy sorma cnm benımkı de masanın altına gıdıp ev tel kablosunu bulmustu oynuyordu
gecen gun ses yok bır baktım orda sen kabloyu dola omzuna bagla kendını ..:((
beynımden vuruldum ya boynuna dolansaydı:(((offf en zor dönemler hıc bıtmıyooo

evet kızlar diyetisyene giitim geldim, bu 2 haftada hedefimden 500gr kadar eksik kaldım. toplamda 4haftada 4kg'ye yakın verdim ama kaçak çok yaptığım için hedefe ulaşamadım, bir sonraki hedefim 61kg , 1 kasımda gitcem
bu arada listede değişiklikler yaptı ve bitter çikolatamıda kesti dyt.im
yaklaşık 1 ay sonra 58-59kg olup diyeti sonlandırcam inşallah

böyle işte kızlar paylaşayım dedim :34:

cat,reyhan ve bebeği hasta olan tüm arkadaşlar çokkkk geçmiş olsun..allah tüm bebişlere sağlık versin onların hastalığı çok daha zor oluyor.herşeyden önce psikolojik olarak yıkıyor çünkü anneyi..bende kızımı uyuttum inanın daha yeni oturdum.okuldada öldüm bittim bugün..daha bi sürü okul işi ve ev işi beni bekliyor.nasıl yetiştiricem acaba:44:
hep yarın yarın diye diye dağ gibi oldu ama sanırım bugünde yapamıcam:ssz:
akşam üzeri kızıma emekleme çalışmaları yaptırdık babasıyla.karşısına en sevdiği oyuncağını yani babasının telefonunu koyduk almak için ağladı zırladı ama tık yok
sadece azıcık sürünür gibi yaptı:9:ona bile çok sevindik alkışladık hanımefendiyi:1:o da ne oluyor yaw dercesine bakıp durdu suratımıza:1:

evet kızlar diyetisyene giitim geldim, bu 2 haftada hedefimden 500gr kadar eksik kaldım. toplamda 4haftada 4kg'ye yakın verdim ama kaçak çok yaptığım için hedefe ulaşamadım, bir sonraki hedefim 61kg , 1 kasımda gitcem

maşallah canım ya 4 haftada 4 kilo müthiş:46:
o 4 kiloyu ben verebilsem benim işim tamamdır ama yapıştı kaldı bende

Kızlar geldim sonunda yaa özledim sizi babamın telefon benim telefonla aynı ayarlarını ondan bakıp düzelttim telimi ohhh yaaa çok özledim sizi merakta ettim bayramda samuna gidince napıcam siz olmadan sizden fikir almak dertleşmek bambaşkaymış catlover bebişinmi hasta geçmiş olsun hasta bebekklere

Merhaba bayanlar, bugun kizim hapsurup durdu, bir ara yalanip duruyo bi baktim burnu akmis kuzumun burnuda akiyor grip oldu, ihlamur biraz melissa demleyip verdim, disten sanirim usutme olabilirmi bilemiyorum cok dikkat ediyorum ama ben dise yoruyorum istahida az cunku, surupta verdim aksamda fitil aticam burnu fikir fikir

geçmiş olsun cnm kolay kolay geçmiyoda griptir benim oğlan 20 günde anca geçti emekliyorlarya üşütüyorlar sağlık ocağında grip şurubu yazdırdım burnunada damla kullandım düzenli öyle geçirdim çok şükür bu ara havalar dengesiz çok dikkatli olmalıyız

bir ayda dört kilo gayet başarılı tebrik ediyorum seni
ben de başlıyorum bu diyet işine bakalım nolcak :))
Bugn çok sağlıklı beslendim mesela
Sabah mantarlı omlet
Öğlen meyve
Akşam sütlü bal kabağı çorbası ve kereviz yemeği :))

Eınteın canım seni kızın dişleri çıkmamış ama üzülme bazısı geç çıkarırmış

reyhan 88 cnm benim oğlumda 23 şubat doğumlu benim sıpada 2 diş çıkardı alttan ve çok ateş yaptı gece rahatsız oldu eğer kulaklarını tutmuyorsa burnu akmıyorsa grip belirtisi hapşırık vs yoksa diştendir endişe etme cnm..dr anlamıştır sonuçta muayenede ettiyse tabi .. Bakalım benim sıpa altta tek bir dişi yukarda diğeride ona yaklaşmak üzere sonra üst damaktan çıkarırmı bilmem

Mozp tebrik ederim 4 kilo çok iyi azmeden başarır vazgeçme kaçamakta yapma dişini sık 25 kilo fazlalıktan kurtulmuş biri olarak yanındayım cnm... Boğazını tutan kazanır kızmayın bana ama doğrusu bu... Ben 2 ay hamur işine hasret yaşadım şim rahatım ama....:)

Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter

dua edelim bizimkilerde öyle olur belki

bugün çok zordu memeoş hiç doğru durmadı dişleri çok kaşınıyo bağırıp durdu
uyumadı rahat vermedi öldüm yorgunluktan
sözde eşim bakacaktı bende koşu bandına binecektim ama nerdeeeee
artık gece boyu mızıklanır bağırır durur
daha odasının kapısına yönelince tepinmeye başlıyo

Kızlar geldim sonunda yaa özledim sizi babamın telefon benim telefonla aynı ayarlarını ondan bakıp düzelttim telimi ohhh yaaa çok özledim sizi merakta ettim bayramda samuna gidince napıcam siz olmadan sizden fikir almak dertleşmek bambaşkaymış catlover bebişinmi hasta geçmiş olsun hasta bebekklere

biz de seni özledik. bugün seni soracaktım, nerelerde bu kız diye. burası bağımlılık yapıyor.

ömerin ateşi vardı, geçti çok şükür. kırgınlığı devam ediyor ama ateşi yok en azından.

uykusunda devamlı tepinen, uyanan çocuk, az önce antibiyotiğini içirirken uyanmadı, açtı ağzını içti, uyumaya devam etti. amannn dilimi ısırayım, maşallah.

ayrıca benimolan sana aynen katılıyorum. kilo vermenin yolu kesinlikle önce boğazı tutmak. boğazı tuttun mu, biraz da hareket tamamdır bu iş. Allah'ım içime diyet yapma şevki ver. Amin.

bugün çok zordu memeoş hiç doğru durmadı dişleri çok kaşınıyo bağırıp durdu
uyumadı rahat vermedi öldüm yorgunluktan
sözde eşim bakacaktı bende koşu bandına binecektim ama nerdeeeee
artık gece boyu mızıklanır bağırır durur
daha odasının kapısına yönelince tepinmeye başlıyo

evet ya, ömer de daha odanın kapısına gidiyorum, kapı hafif ses yapıyor, hemen başlıyor tepinmeye. sizinkiler de öyle mi? oğlum iki bacağını birden havaya kaldırıp, bammm yatağına vuruyor ve bunu arka arkaya yapıyor. katır inadı mı var ne bu çocukta :1:

biz de seni özledik. bugün seni soracaktım, nerelerde bu kız diye. burası bağımlılık yapıyor.

ömerin ateşi vardı, geçti çok şükür. kırgınlığı devam ediyor ama ateşi yok en azından.

uykusunda devamlı tepinen, uyanan çocuk, az önce antibiyotiğini içirirken uyanmadı, açtı ağzını içti, uyumaya devam etti. amannn dilimi ısırayım, maşallah.

ayrıca benimolan sana aynen katılıyorum. kilo vermenin yolu kesinlikle önce boğazı tutmak. boğazı tuttun mu, biraz da hareket tamamdır bu iş. Allah'ım içime diyet yapma şevki ver. Amin.

antiiyotikte uyutuyodur
bizinkide dişten çok kötüydü ama ara ara hep oluyo bizde sonra diş filan geldiği yok yani

antiiyotikte uyutuyodur
bizinkide dişten çok kötüydü ama ara ara hep oluyo bizde sonra diş filan geldiği yok yani

ömer'e antibiyotik de etki etmez. çok acayip bir uyku düzeni var. yani düzeni yok aslında düzensizliği. şöyle akşam 9'da yatıp, sabaha kadar deliksiz uyudukları günler bir gelseee :31:

iyi geceler hugocum, yatayım ben. Allah rahatlık versin, bize de kuzulara da.

bennebileyim de gelmiş. sana da iyi geceler canım.

Son düzenleme:
Allah ne veriyosa hayırlısını versin kızlar
eşlerine yardımcı olanları duyunca çok kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim kıymetlerini bilin
umarım benimkininde başına bişey düşerde yarım eden beni anlayan ................ vs vs bi adam olur yani eskiye dönse yeter

kım kıme yardım etmıss kızzzzz ben de hep yazardım hep ederdı artık
o lohusa oldu hıc etmıyor bence yazmayın nazar deger kımse:)))

Back
X