Ne zaman forumu açsam hep süt sağıyor oluyorum, hep tek elle yazıyorum vah halime :) Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum, kimsenin yavrusu aksilikle karşılaşmasın.
Pazar demişsiniz yazmadan geçemedim. Ben hayatımda hiç tek başıma pazara gitmedim, evlendikten sonra da marketten aldım ya da eşimle gittik. Eşimi bazen pazara yolluyorum, pazardaki sebzeler daha taze diye. Liste yapıyorum, gidiyor bir tezgaha uzatıyor listeyi hepsini aynı adamdan alıyor, eğer listedeki sebzeler o tezgahta yoksa, çırağını yolluyor pazarcı yan tezgahlardan aldırıyor. Bu hep böyle olmuştur. Diyorum ki gez, iyisini güzelini bul. Ama nafile çünkü anlamıyor sebze meyveden. Daha bazılarını tanımıyor bile. Kolum kadar salatalıklar alır gelir ya da en büyük karpuzu getirir. Kestir yarısını al derim, iki kişi nasıl yiyelim ama her defasında unutur.
Bazen akşamları canım bir şey ister atıyorum dondurma ya da bisküvi, markasını söylerim şeklini söylerim. Gider, yanlış almayayım diye bütün markalardan birer tane alır gelir. Bakkal mı açıcaz bu ne derim, işimi sağlama aldım der.
Alışverişten anlamıyor, yemek yapmayı da bilmiyor, hoş ben de bir Emine Beder değilim hani

Domatesli yumurta yapar bazen, meyve suyu sıkar, bazen de kahvaltı hazırlar tepsiyle getirir, ya da dışarıdan söyledikleriyle balkona masa kurar. Hepsi o. Asla yemek seçmez, yanık olduğunu bile anlamaz yemeğin. Damak zevki sıfır ben de hiç çaktırmam bu yemeğin usulü böyle derim :) Zaten çoğu zaman yemek olmuyor evde, en kolayı tost yiyoruz :)