2012 Şubat Anneleri

o benim kokumu almak istiyor ya
aslında ben de onun kokusunu almak istiyorum
zira en tatlı hali uykudaki hali
gun içinde çok yoruyor yaramaz

senfatcım işe başladığımda ben t-shirtümü koymuştum kızımın yatağına. senin bir eşyanı yatağına koyarsan belki yerinde yatması daha kolay olur.

napıyosunuz baekm dün çok yoruldum kızlar çamaşırları yıka as bi dünya ütü yaptım ütüyü servise götürdü eşim sabah çünkü oğlanı doyur yıka derken bittim valla...senfat o dert bendede var benim oğlumda yatağında hiç yatmıyor ısrarcı olmadım tabi birazda o sebep oldu ama...napcam kışın bilmiyorum şimdilik yer yatağındayız hepimiz amele gibi:1: ama kışın hasta olur olmaz odaya alışması gerek..kara kara düşünüyorum bende..köyden geleyim icabına bakcam..:emir_bebek::1:

bizde de aynı şekilde
ben dişe bağlamıyorum. zira 8 dişi var.
tam da ağlamıyor gece mızırdanıyor.
su veriyorum, memeyi alıyor emmese bile yada ayağımda sallıyorum uyuyor
tam yerine bırakıyorum mızırdanmaya başlıyor.
ve ben büyük bir hata yapıyorum
aramıza yatırıyorum, gözü açıkta yatsa, aramızda uyuyor.
gözü açık yatagında asla uykuya gecemez
bizim yatagımızda pıt gözler kapanıyor.
onunla uyumak, aramızda olması hoşuma gidiyor ama
alışacak diye korkuyorum
sanırım alıştı 10 gündür

oo benimki 4 aydır hemen hemen böyle yatıyooo:14:

napıyosunuz baekm dün çok yoruldum kızlar çamaşırları yıka as bi dünya ütü yaptım ütüyü servise götürdü eşim sabah çünkü oğlanı doyur yıka derken bittim valla...senfat o dert bendede var benim oğlumda yatağında hiç yatmıyor ısrarcı olmadım tabi birazda o sebep oldu ama...napcam kışın bilmiyorum şimdilik yer yatağındayız hepimiz amele gibi:1: ama kışın hasta olur olmaz odaya alışması gerek..kara kara düşünüyorum bende..köyden geleyim icabına bakcam..:emir_bebek::1:

beşiği park yatakmı canım salanıyomu

tabikide canım kendini nasıl hissettiğinle alakalı,

mesela ben diyete başlamadan önce dur durak bilmeden bişeyler yiyordum, kızartmalar, hamur işleri, çikolata nutella vs.
artık akşamları oturduğumda kocaman bir göbek çıkıyordu ve ben bundan rahatsızlık duymaya başladım
gerçi çok kilom yoktu benim ama evlenmeden önceki gibi fit görünmek istiyorum derdim bu, şimdi 3-4kg.daha verirsem istedğim olacak ve yeniden 36beden giycem

hamilelik öncesi bende çok fittim ama işte olanlar oldu inş bende kendimi hazır hissedip eski halime dönmek istiyorum

Hanımlar oglum 9 subat dogumlu.bugün aile hekimine götürdük kulaklari agriyor diye o dişten dolayı kulak sancisi yaparmış.benim biraz moralim bozuldu ,oğlum 8.5 kilo %40lı dilimdeymiş.%15 in altina dusmedikce sorun yok dedi hemsire ama ben kendime kizdim acaba yeteri kadar besleyemiyor muyum diye.2 yaşinda da bir kızım var.çalısıyorum ayni zamanda öğretmenim.sizler neler yediriyorsunuz bebeklerinize biraz kilo alsin lstiyorum oglum:((

Hanımlar oglum 9 subat dogumlu.bugün aile hekimine götürdük kulaklari agriyor diye o dişten dolayı kulak sancisi yaparmış.benim biraz moralim bozuldu ,oğlum 8.5 kilo %40lı dilimdeymiş.%15 in altina dusmedikce sorun yok dedi hemsire ama ben kendime kizdim acaba yeteri kadar besleyemiyor muyum diye.2 yaşinda da bir kızım var.çalısıyorum ayni zamanda öğretmenim.sizler neler yediriyorsunuz bebeklerinize biraz kilo alsin lstiyorum oglum:((

30 ocak dogumlu 7850 gr.
ben ancak 3 ay sonra o kiloyu görürüm
3650 gr doğmuştu üstelik.

Canim ben fizik mezunuyum kazanması kolay okuması zordur bilirsin
Buna ragmen isteyerek yazdım çok severek okudum
Sonra master da yaptım bayılırım fiziğe
Öğretmenlik yaptım on sene dershanede şimdi başla de yine ders anlatmaya başlarım o kadar severim
ÖZel ders vermek istiyorum hatta ama öğrenci yok ben de aramıyorum ki kapıma da gelmiyor :))
Üniversiteyi de çalışarak okudum her haftasonu çalışırdım ve yaz tatilllerinde de
Niye anlatıyorum bunları biliyor musun biraz benim hakkımda geçmişim hakkında fkir sahibi ol diye
Ayaklarının üzerinde durmak nedir ben iyi bilirim babam yedi yaşımdayken vefat etti
Üç kızız ve ben evin büyüyğüyüm erkek gibi her işe koşturdum
Annemden harçlık almadığım gibi kazandığımla ev geçindirdim diyebilirm
Sanırım biraz rahatı hakettim :))
Eşim zaten çalışıp çalışmama karışan bir tip değil
Bana çok yardımcıdır saolsun
Ama benim fikrim şu an onun karısına ve kızına bakmasından yana
Hiç de gocunmuyorum bu durumdan eşimden harçlık alıyorum çok da güzel oluyor
Hatta espri yapıyorum pazar harçlığından arttırıp kendime yatırım yapcam ona göre fazla ver harçlığı diye
Dediğin doğru on sene sonra işler değişebilir Allah göstermesin o zaman da o şartlara göre davranırız ne yapalım
Kolumda altın bileziğim var aç kalmam çalışırım zaten devlet memuruyum bakarım kendime kimseye muhtaç olmam
O kadar okulu da boşuna okumadık :)) Hayata bakışım bile farklı çocuğu yetiştirecek bir sürü bilgi birikimim var
ben okulu okuduk ziyan oldu diye de düşünmüyorum yani
Çok uzun yazdım :)) Kusura bakmayın

Şu anda 31 yaşındayım ve yönetici pozisyonunda işime ara verdim. Üniversiteyi bitirdiğimden beri çalışıyorum. Hiç bir iş kolay olmadığı gibi benim işim de kolay değil. Koly gelmedim bu pozisyona.12 saati aşan çalışma saatleri, eve iş getirme, iş geziler vs. Özel sektörde kadın olarak yükselmeye çalışmak zaten başlı başına bir mücadele. Benim belirsiz bir süre ara verip kaldığım yerden devam etme gibi bir şansım yok. Özel sektörde böyle bir şey çok zor hatta imkansız. Zaten ben öyle evcimen bir tip değilim. Evde ne rahatmış diyemedim şimdiye kadar. Çalışırken de doğum sonrası için para biriktirmiştim yemeyip içmeyip hala hem kendi ihtiyaçlarımı hem oğlanı ihtiyaçlarını karşılayabiliyorum gerekirse eşime de destek oluyorum. Kişiden kişiye değişir bunlar çok normal. Bebişler sağlıklı olsun da gerisi boş:46:

bende karar veriyorum ama bi türlü zayıflayamıyorum artık ne yesem eşim gözümün içine bakıyo dün annemin yanında 1 dilim baklava yiyodum aaaaaa sen bu saatte tatlı mı yiyosun dedi annemin y anında çok bozuldum:26:

canım haklısın ama korunma konusunda eşime hiç güvenmiyorum malesef kondom falan kullanacak biri değil hamileliğimden önce doğum kontrol hapı kullanıyodum ama zahmetli iş o yüzden sprial taktırdım.. gerçi sen haklısın benim eşim bi garip

aslında 2 ay kaynanaımın yanında kaldım 4 kilo vermişim orda sürekli harekeetliydim ondan heralde

gündzleri filan koysan yatağına orda oynatsan oyuncakla filan benimki öyle alıştı

aa evet bu iyi fikir hugocum olmadı öyle yapcam artık şu bayram bi geçsinde doğalgazlarda yanmaya başlar istanbulda sanırsam..hugo sen nerde oturuyosun cnm istb mu?ben anadolu yakasındayım...

Filozof aslında çokta zayıf değil boyu kaçtı belki boya gidiyordur ek gıda neler veriyorsun ben kahvaltısına pekmez katıyorum mesela kan yapıyor hem hergün muhakka yoğurt yediriyorum meyve püresi katıp arada tavuksuyu çorba yada mercimek yada mantar çorbası veriyorum ama hazır oluyo diye mantara ara verdim tarhanada olur benim sıpa geçen ayın 23 de 8850 gr kıyafetli 9 kg dı bakalım bu ay yine baktırcam boyuda uzun 74 cm sıpam babası gibi boylu olcak olsun kan damlası d vitaminleride iştah açıyo içirmeyi unutma...özellikle kan damlasını..ferum fort kullanıyorum severek içlyo onu

Buke neden bu kadar kilolarını dert ettin sen zaten sezeryanla doğum yaptın hemen kiloların gitmesini bekleme bir sürü sıkıntı yaşadın doğumdan sonra hepsi zaten sebep şeyler sürekli emzir azcıkta sevdiğin şeyleri bırakırsan gider o kilocuklar sana kilo yakışıyo ama tatlı kabak gibisin zaten kızkende çok dal gibi değilmişin düğün fotolarına bakmıştım boş yere kafaya takma kilolarım varken bende ne deseler alınıyordum sen gibi amannn hiç takma valla ama yemeyide kes tabi mesela geç saatte yemek yemeyi kesmekle başla faydasını göreceksin...cnm arkadaşım

Yaa kızlar ben gibi olan varmı bilmiyorum ama biz eşimle doğum yaptığımdan beri birkez bile yakınlaşmadık hayır bi sorun yok aramızda ama o işinden ben bebekle ilgilenmekten aklımıza cinsellik gelmiyo korkuyorum bu sorun haline dönüşmesin hala canın acır dikişlerin geçtimiki diyor geçti çoktan diyorum napcam valla bilemedim psikolojik sanırsam...ohhhh hamile kalma korkum yok ama buda başka sorun yani...:)etkilendimi acaba normal doğum yaptığım için...demek doğumda yanımda olsaydı nolurdu kimbilir:1:

8,5 kiloya azmı dedi dr :44: benim kızım bir ay önce 7600 dü ve dr normal diyor benim kızımda 3750 doğdu ve neredeyse 5 aydan beri öyle aman aman bir kilo alması yok buna rağman dr 6 ayı bitmeden ek gıda vermeme karşı çıktı benim kızımda 10 şubatlı

Offff sevdiğim bütün dizilerde bu akşam kocam gelir birazdan oğlanı anneme postaladım bu ara tutunmadan ayakta kalma derdinde erken yürümese bari uğraşmak o zaman daha zormuş...ama sevinirim yinede ufak bi afacanım olur ozaman evde...:) soruma cvp veren olmamış galiba tek soğukluk bizde var:)sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum yahuuu

Mevlam başka dert vermesin bunlar zaten aşılırda benimki matrak olsun diye ama yalan değl yani..çevremde birine desem valla inanmazda... Yaşlandıkmı çocukla beraber ne.... Ahhh tek çocukla böyleysek eskiler naparmış 5 6 taneyle cinsellikmi kalırki...peşpeşe doğururlarmış ama hayret valla....aman Rabbbim bana vermesin en az bi 5 yıl...kocamın arkasını topla oğlanı topla zaten 2 çocuklu gibiyim ben

iyi aksamlar kızlar..dün sağlık ocagnda kontrolümz vardı kızım 74cm 9500gr olmus:nazar: neyse orda normal fln dediler.. sonra dönüşte gördüğüm birkaç kşiye söyledm ''aaa zayıf degılmı az sankı dediler'' nasıl canım sıkıldı şöyle söyleyenleri yanı boş konuşanları boğmaaak istiyorum hayır sıze neee kardesim cocuk sağlıklı haraketli cok kıloyu napayım ben halımızden memnunum valla...kii benım kızım 3kg dogdu minicikti bu hali bence cok güzell:emir_bebek::nazar:

Back
X