- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #73.881
Emekleme konusunda biraz stres olmuştum. Çok erken desteksiz oturmaya başladı 6.ayı başında oturuyordu ama bu zaman kadar emekleme yerine hep poposunun üzerinde gitti biyerlere değişik bir stili vardı. Ben de emeklemiyecek heralde diye düşünüyordum. Ekimin başındaki doktor kontrolünde de doktoru aralıkta seni emekliyor ve sıralıyor olarak görücem bir de baba mama gibi birşeyler söylüyor olman lazım demişti. Ben de bizimki emeklemiyecek heralde demiştim doktora. Ama işte vakti gelince oluyor demekki. Her bebeğin farklı bir stili ve belirlediğibirzaman var bu tarz şeyler için. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
seninki erken desteksiz oturmuş maşallah.benimki 6 ayda azar azar başlamıştı ama hemen düşüyordu geriye yada yanlara.)) 7.ayına girdiğinde tam olarak uturmaya başladı.
robot değillerki,gerşeyi aynı olsun.her bebeğin kendine göre gelişimi farklı olur.çok aşırı bir geri kalmışlık olmadıktan sonra,hepsi zamanla olur allahın izniyle.
benimkide 7 ay 10 günlüktü emekledi,2 gün sonra ayağa kalktı sıraladı ama bizdede hiç heceleme yok!eskiden fazla ses bile çıkarmıyordu.bu aralar çığlık atıyor allahtan,ben baba ,mama desin artık istiyorum,duymak istiyorum.bayramdan sonra kontrole götürdüğümde sorucam doktorumuza.