2012 Şubat Anneleri

kızlar ya hani şu morhipoydu ...limangoydu falan üye olan var mı....nasıl üye olacaz oralara biraz karısık geldi bana

canıım o siteler çok güzel bende üyeyim ama kredi kartıyla alışveriş yapılıyo o yüzden alışveriş yapamıyorum ben
ama artık kapıda ödeme hızla yayılıyo herkes güvenli diye onu tercih ediyo yakında bu sitelerdede olur bekliyorum bende
eşimin arkadaşı sürekli kullanır kredi kartını netten alışveriş yapar bikaç kez madur oldu eşim kesinlikle istemiyo izin vermiyo

Hugocum gez bakalım güzel fikir bayramlık papyon olması bende alırdım aslındada bayağı giymediği şeyler var idare etsin bayramda...

Belki memo biberona alıştığı için senden vazgeçmiş olabilirmi?mamada cokcok geldiği için memeyi bırakmak istiyo olabilir ama vazgeçme emzirmekten.bu dönem emmede isteksizlik olurmuş.beim sıpada öyle bi sorun yok zaten doğduğundan beride mama hiç vermedim..

Kızlar anne sütü emen bebekler mama alanlara göre daha zekaları fazla oluyormuş bi yudumda olsa emzirin derim.tabi hiç sütü olmayanlar napsın onlara sözüm yok benim anneminde çok az olurdu sütü ona çekerim diye çok korkuyordum iyiki olomadı mama parası batırırdı bizi...tuzlu mamalar çok..

Bende bugün halılarımı silecektim ama hava kasvetli kararsızım yağmur yağarmı acaba arefeye kadar serinmiş böyle istda

Hazelim hiç duymadım o nasıl bir oyunmuş pahalıdır kesin..bende kule olan oyuncaklar var ya onlardan alcaktım ama daha oyuncaklarıyla pek alakadar değil çabuk bıkan bi çocuk benimki ondan almadım.eline ne versem bi süre sonra bıkıp bırakıyor.bu ara çay kaşıklarına daha düşkün.haşır neşir:)

Bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar 5 yıl geride kaldı bakıyorumda çocuk için epey geç kalmışım ama istemeyerek yapmadım keşke yapsaydım şimdi en az 4 yaşındaydı bundada bi hayır varmış.eşime bu sıra kızsamda sinirlensemde iyiki var.kötü huyları olmayan bi insan Rabbime hamd olsun.varsın tek kusuruı dağınıklığı olsun iyiki varlar...:38:

Hugocum gez bakalım güzel fikir bayramlık papyon olması bende alırdım aslındada bayağı giymediği şeyler var idare etsin bayramda...

Belki memo biberona alıştığı için senden vazgeçmiş olabilirmi?mamada cokcok geldiği için memeyi bırakmak istiyo olabilir ama vazgeçme emzirmekten.bu dönem emmede isteksizlik olurmuş.beim sıpada öyle bi sorun yok zaten doğduğundan beride mama hiç vermedim..

Kızlar anne sütü emen bebekler mama alanlara göre daha zekaları fazla oluyormuş bi yudumda olsa emzirin derim.tabi hiç sütü olmayanlar napsın onlara sözüm yok benim anneminde çok az olurdu sütü ona çekerim diye çok korkuyordum iyiki olomadı mama parası batırırdı bizi...tuzlu mamalar çok..

Bende bugün halılarımı silecektim ama hava kasvetli kararsızım yağmur yağarmı acaba arefeye kadar serinmiş böyle istda

canım ben mamayı günde 1 veya iki kez veriyorum sütümü sağıpta içiriyorum ek gıdada alınca yeterli geliyo
aynen dediğin gibi tembelliğinden emmiyo biberon kolayına geliyo
zeka olayına katılmıyorum ben
her kadın farklı besleniyo ve yediklerimizden süt oluyo
sağlıklı beslenen var beslenmeyen var
meyveyi sebzeyi doğru dürüst yemeyen var anne sütüde kalite kalite yani
heleki günümüzde yediğimiz meyve ve sebzeler ne kadar sağlıklı vitaminli
ülkemizden yurt dışına ihraç edilen üzümler analiz edildiğinde yüksek derecede riskli hormon barındırdığı ortaya çıktı ve alım durduruldu
bu bizim pazardan alıp yediğimiz üzümler onlar
ayrıca zeka gelişimi kısa vadeli değil uzun sürede gelişiyo yani emzirme sonrasıda çok çok önemli beslenme
bakalım şimdi sağlıklı besliyoruz bebeklerimizi ama az büyüyünce bunları yiyeceklermi o da var
anne sütü en güzel şey ama hiç emmeyen anne sütü almadan büyüyen çok zeki sağlıklı insanlarda tanıyorum

nisanecim terleme işine bende çözüm bulamadım
ben yatağından alı almaz hemen battaniyeye sarıp öyle emziriyorum soğumuyo teri ama devamlı değiştiremiyorum üzerini yoksa çocuk uyku uyuyamıcak geceleri
gündüzleride uykudan kalkar kalkmaz hemen teri soğumadan soyuyorum değiştiriyorum üzerini

bende değiştiremiyorum geceleri
zaten en ufakl tıkırtıya açar gözlerini ağlarda ağlar
üstünü değiştirmeye kalksam kesin yıkar ortalığı
bende battaniyeye sarıp emziriyorum ama yinede yatağındaki sıcaklığı tutturamıyorum tabi
bu yüzdende teri soğuyor malesef
donları filan battı valla
huggiesi merak ediyorum

canım bilmem okudunmu geçenlerde bende aynı dertten muzdariptim
her kaka alışımda sırtından topluyordum
sonra huggies aldım
bunun sırt kısmı lastikli gibi
daha hiç kakası çıkmadı kızımın memnunum yani şimdilik
kızlar ya hani şu morhipoydu ...limangoydu falan üye olan var mı....nasıl üye olacaz oralara biraz karısık geldi bana

bende ara sıra bişeyler laıyorum bu sitelerden hiç bi sorunda yaşamadım
üye ol bölümleri var
oralara istenilen bilgileri yazdığında tamamdır canım
yalnız dikkat et bazen ipin ucu kaçabiliyor:9:

Hazelim hiç duymadım o nasıl bir oyunmuş pahalıdır kesin..bende kule olan oyuncaklar var ya onlardan alcaktım ama daha oyuncaklarıyla pek alakadar değil çabuk bıkan bi çocuk benimki ondan almadım.eline ne versem bi süre sonra bıkıp bırakıyor.bu ara çay kaşıklarına daha düşkün.haşır neşir:)

bizim bu ara favorimiz aktivite masamız
onda bize müzikler çalıp oynuyo bizde alkışlıyoruz
birde ilk arabam almıştık onuda dünden beri sürüyo ileri geri
onun dışında topları var onlarla oynar arabaları var iki tane oyuncağımız bol hepsiyle oynuyo birinden sıkılıp diğeriyle oynuyo

Bugün benim evlilik yıldönümüm kızlar 5 yıl geride kaldı bakıyorumda çocuk için epey geç kalmışım ama istemeyerek yapmadım keşke yapsaydım şimdi en az 4 yaşındaydı bundada bi hayır varmış.eşime bu sıra kızsamda sinirlensemde iyiki var.kötü huyları olmayan bi insan Rabbime hamd olsun.varsın tek kusuruı dağınıklığı olsun iyiki varlar...:38:

hımmm artık evlilik yıldönümü hatrına akşama olsun bişeylerr :1:

bende zeka konusuna katılmıyorum
anne sütü birazda şans işi
ben çok hırpalandım mesela bu emzirme olayı yüzünden
yok emdi emmedi
yok sütüm yetiyo yetmiyor
mama yiyerekde çok zeki çocuklar var
birde zekanın zaten büyük oranı genetik

bende değiştiremiyorum geceleri
zaten en ufakl tıkırtıya açar gözlerini ağlarda ağlar
üstünü değiştirmeye kalksam kesin yıkar ortalığı
bende battaniyeye sarıp emziriyorum ama yinede yatağındaki sıcaklığı tutturamıyorum tabi
bu yüzdende teri soğuyor malesef

canım bilmem okudunmu geçenlerde bende aynı dertten muzdariptim
her kaka alışımda sırtından topluyordum
sonra huggies aldım
bunun sırt kısmı lastikli gibi
daha hiç kakası çıkmadı kızımın memnunum yani şimdilik

bende ara sıra bişeyler laıyorum bu sitelerden hiç bi sorunda yaşamadım
üye ol bölümleri var
oralara istenilen bilgileri yazdığında tamamdır canım
yalnız dikkat et bazen ipin ucu kaçabiliyor:9:

nisanecim zaten senden duydum denicem huggiesi
elimdeki primalar bitsin denicem
bende iki tane uyku tulumu var biri uzun kollu karşı komşum bebek kıyafetleri satıyo ondan aldım fakat kesinlikle beyenmedi istemedi
bende kipadan torba tulum aldım çok yumuşak onu çok beyendi çok rahat ettik terlese dahi kesinlikle soğumuyo teri sorun olmuyo
rahat edecek kıyafet istiyo bizimki sıkıntıya hiç geelemiyo
çok memnun kaldım ben torba tulumdan tavsiye ederim

nasılsınız kızlar :3:yawrularınız nasıl iyidir inşallah:emir_bebek: bırkac gündür kayınvalideme git gel derken hiç yazamıyorm simdi merve uyrken bende meyve atıştırırken kızlara bir merhaba diym dedim:68:ikigündür gözlerimde fena halde yanma ve kanlanma var nıye oldu bilmem alerjik bir durum sanırım:44:annemde sütünden sağ birkaç damla damlat ıyı gelir didiii :26:

nisanecim zaten senden duydum denicem huggiesi
elimdeki primalar bitsin denicem
bende iki tane uyku tulumu var biri uzun kollu karşı komşum bebek kıyafetleri satıyo ondan aldım fakat kesinlikle beyenmedi istemedi
bende kipadan torba tulum aldım çok yumuşak onu çok beyendi çok rahat ettik terlese dahi kesinlikle soğumuyo teri sorun olmuyo
rahat edecek kıyafet istiyo bizimki sıkıntıya hiç geelemiyo
çok memnun kaldım ben torba tulumdan tavsiye ederim

peki hugocum şimdi bu tulumu giydirip yatırmak yeterli oluyormu
yoksa üzerine yine bişeyler örtüyomusun??
bende bakıcam internetten sipariş vericem yapcak bişeyim kalmadı

nasılsınız kızlar :3:yawrularınız nasıl iyidir inşallah:emir_bebek: bırkac gündür kayınvalideme git gel derken hiç yazamıyorm simdi merve uyrken bende meyve atıştırırken kızlara bir merhaba diym dedim:68:ikigündür gözlerimde fena halde yanma ve kanlanma var nıye oldu bilmem alerjik bir durum sanırım:44:annemde sütünden sağ birkaç damla damlat ıyı gelir didiii :26:

geçmiş olsun canım uykusuzluktandır kesin
bende ne zaman çok uykusuz kalsam gözümden arpacık çıkar malesef:19:

weniceye gittik orda ceket tarzı şeyler çoktu fakat nedense kapalıydı
mecburen kipaya gittik hem çıtçıtlı body aldım çok lazım oluyo
hemde memiktoya ordan slopet aldık kumaşı yağmurluk gibi dışı içide pamuklu
içine penye tulumla giydiricem bayramda artık napim
birde bere aldım dışı örgü şeklinde içi pamuklu kocamanda ponponu var kulaklarınıda örtüyo zaten orda giydirdim yumuşacık diye pek sevdi
burda bebek için alışveriş yapabileceğim çok yer yok
işte pazar var ama almak istemiyorum pazardan iki kere yıka yamuluveriyo ve yüzdeyüz pamuklu olmuyo
kipaadan aldığım çıtçıtlı bodyler tulumlar pamukluydu ve çok yumuşaktı çok memnun kaldım kipanın bebek reyonlarından her konuda
bücürük var ama iki kıyafet almıştım ikiside berbat oldu bidaha almadım söküldüler hep
bugün burda güneş var ama hava soğuk baharlık montunu giydirdim birde bere taktım soğuk diye beresi tavşan kulaktı
kipada öyle gezdi alışveriş arabasıyla
herkes gelip gelip sevdi memiktoyu o da şaşkın şaşkın bakıyo insanların ilgisine
bugün gezdikte gezdik memiktoda çok mutlu oldu dışarda gezerken çıt yok alışveriş merkezinde hiç gıkı çıkmıyo sıpanın
arabayıda pek seviyoda doğru durmuyo işte öne oturcam diyo oraları kurcalayacak karıştırcak

geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git bence
bu arada kayınvalidene neden gidip duruyosun kıss hiç başka işin yokmu yaww

peki hugocum şimdi bu tulumu giydirip yatırmak yeterli oluyormu
yoksa üzerine yine bişeyler örtüyomusun??
bende bakıcam internetten sipariş vericem yapcak bişeyim kalmadı

ince bir penye örtüyorum aman üstünü açtı terler üşütür derdi yok
tulumu yıkamıştım bikaç gün kullanamadık devamlı hapşurup durdu
canım internetten bence alma görerek dokunarak al
yumuşak ve rahat olsun yoksa istemezse elinde kalır
kipaya gidebilirsen torba tulumunu kaçırma derim çok yumuşak 25 tlye düşmüş
veya başka yerdende yumuşak kalın olmayan bişey alabilirsin bence kalın bir tulumda yatmazlar çünkü dönmeleri zor oluyo robot gibi kalıyorlar içinde sık sık uyanıyodu bizimki şimdi çok rahat

ince bir penye örtüyorum aman üstünü açtı terler üşütür derdi yok
tulumu yıkamıştım bikaç gün kullanamadık devamlı hapşurup durdu
canım internetten bence alma görerek dokunarak al
yumuşak ve rahat olsun yoksa istemezse elinde kalır
kipaya gidebilirsen torba tulumunu kaçırma derim çok yumuşak 25 tlye düşmüş
veya başka yerdende yumuşak kalın olmayan bişey alabilirsin bence kalın bir tulumda yatmazlar çünkü dönmeleri zor oluyo robot gibi kalıyorlar içinde sık sık uyanıyodu bizimki şimdi çok rahat

canım bulunduğum yerde ne kipa var nede alabileceğim bi yer:50:
ordunun teeeeee en uzak ilçesindeyim
sanırım kipa zaten ordu merkezdede yok
bizim tulum yalan oldu desene:14:
ben yinede internetten araştırayım biraz bari
belki tavsiyelerden faydalanırım olmazsa yollarım geri napıyım

keçi sütü bazlı mamayı alacaktım bi baktım 200 gram mama 35 tl :53:
devamlı alamayabilirim diye düşünüp vazgeçtim valla
aptamil kaşık mamalarınıda stokladık :31:
bu sabah yumurta sarısı ve suda bekletilmiş keçi peynirini ezip verdim çok az yedi beyenmedi yine

Back
X