Merhaba millet, nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hızlıca giriş yaptım, özledim yav yazmayı. Birazdan okur, hallerinizi ve minik fındıklarınızın son durumlarından haberdar olurum.
Ben bir haftadır geberdim desem yeridir. Hayatımın hiçbir döneminde böyle yorulmamıştım. Ev yerlerştirmek, emekleyen bebekle inanılmaz zor ama yerleştik sonunda. Gerçi odanın biri hala dandini dastana ne buldumsa yığdım içine. Şimdilik yok sayıyorum orayı ama en kısa zamanda toparlamam lazım. Yerleşirken bir de çalışmaya devam ettim uhh iyice bittim. Zayıflamak isteyen ivedilikle taşınsın zira iki kilo vermişim.
Bu yorgunluğun mükafatı olarak bugün eşim bizi çok güzel bir yere kahvaltıya götürdü. Ata açık büfedeki rengarenk mamaları görünce çıldırdı, tabakların içine düşecekti. Eşime dedim sen al biz oturalım. Ata'ya bir tabak hazırlamış inanamazsınız bir sucuklu yumurta eksik. Nutellasından, reçeline, acukasından, sigara böreğine kadar. Ben olmasam bebeğe bunları yedirecekti demek ki. Ama çok iyi geldi, hem yüzdük hem uzun uzun yayıldık çardaklarda, zaten ben dünyaları yedim taşınırken verdiğim kilolardan birini kesin geri almışımdır :)