kızlar merhabalar o kadar yoğunum ki bi türlü fırsat bulamıyorum internete girmeye.ev ,temizlik ,yemek birde buzluğa kışlık hazırlığı ,malum bayram hazırlığı , iki bebek mahvoluyorum.aaa koca bebeği unutmayım (eşim)birde onunla ilgilen derken hal kalmıyor.
dün çok şükür kontrolümüz iyi geçti.artık pütürlü vereceğim çorbaları.iki gündür deniyorum birkaç kaşık alıp ağzında oyalıyorlar ama kaseyi bitiremiyorlar.doktor balık ve tavuk a başlıyoruz bu ay dedi.kıyma yerine çorbalara tavuk ve balık kat dedi.ayrıyetten de verebilirsin dedi.dün akşam ayıptır söylemesi hastaneden yetişemem diye kolayıma gelmişti ızgara yaptım çimdik çimdik yapıp ağızlarına verdim ısıra ısıra yemeye çalıştılar.ilk izlenimler gayet iyiydi.fakat çorba da iki gündür beş altı kaşık yediler.kızım çok mızmız bu aralar.iki hafta önce kabız olmuştu o günden beri nazlanmayı öğrendi hala da o nazlanma var.kız işi çözdü nasıl söz geçirteceğini öğrendi
kıymalı taze fasulye ,dolma(yeşil biberinden de ezerek ver çok faydalı )verebilirsin dedi.
önümüzdeki ay kaşık mamasını kaldırıp yerine çorba ekleyeceğiz dedi ve baklalara geçeceğiz dedi.(akşam 19:00 kaşık maması idi )
oğlum boy :73 kilo :8,560 kafa çevresi :47
kızım boy :69 kilo : 8,230 kafa çevresi :45
bu ay çok kilo almamışlar ama kızım boy atmış geçen ay hiç boy atmamıştı.bi önceki ayla aynıydı ona sevindim.kabızlığa dikkat edin .olursa bana haber verin dedi.
aa birde ben boğazında kalır diye çok korktuğumu dile getirdim.doktor da korkma kalmaz.eninde sonunda alışıcak yoksa sen çok zorluk çekersin aç karnına vermeye başla dedi.
birde elimde iki kutu kaşık maması vardı onları bitince bu aydan başlicam çorbaya.yani öğlen ve akşam çorba öğünümüz olacak. :)şimdilik aklıma gelen bunlar yine aklıma gelen olursa yazarım.
sizler nasılsınız?kusura bakmayın sizleri ihmal etmemeye çalışıyorum fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum.inşallah sizlerde iyisinizdir.geçmişi okuyamadım ama uygun bir zamanda okuyacağım bakalım bensiz neler kaynatmışsınız :):):)
cat lover nasılsın arkadaşım nerelerdesin?? bu aralar aktif göremiyorum seni inşallah iyisindir